Man toont weinig initiatief om intiem te zijn

239 antwoorden en 14647536x bekeken

Anoniempje 11-07 om 07:17

Oh dat is wel lang als je echt graag wilt. Maar volgens mij kan het ook per keer verschillen hoe snel het lukt toch?

Dat is extra genieten dan voor jou! En hoeveel tijd zit er tussen klaar komen en opnieuw stijf zijn dan? En is de tweede keer de sex dan net zo lekker als de eerste of is dan toch het speciale er al een beetje af? Ik heb altijd de lekkerste sex als wij beide echt heel geil zijn. Hoe is dat dan bij jullie als je meteen voor een tweede keer gaat?

Wat grappig dat je denkt dat daar veel verschil in zit. Ik zie vanmiddag een van mijn beste vriendinnen, ik zal eens kijken of er een moment komt dat ik even aan haar kan vragen hoe snel zij van likken klaar komt. Maar haar man is er niet echt enthousiast mee, hihi!

Als jij geil wordt, hoe nat wordt je dan? Misschien een beetje een gênante vraag hoor!

reageer

Anoniempje 156829 11-07 om 08:01

Bij ons heeft het 2x lang geduurd voor we zwanger werden. Bij ons eerste kindje 2,5 jaar, nu +2 jaar. Was echt een zware periode telkens die teleurstelling. Maar goed dat is gelukkig voorbij!  

Elke sekspartij is even lekker vind ik, ook een tweede keer kort na elkaar  die duurt meestal wel minder lang! Nog een keer klaarkomen en dan stopt het wel. Hij wordt na een 5-tal minuten terug stijf, dus even op adem komen en dan weer gas geven haha. 

Echt geile seks is de lekkerste ja! Ik wordt best nat hoor, soms drupt het gewoon m’n slipje in!

Vandaag zijn we home alone, we kunnen dus doen wat we willen  

Hoelang duurt jullie gemiddelde vrijpartij? 

Anoniempje 11-07 om 08:09

Hoi lekkertje! 

Ja dat heb ik dus ook. Ik voel dan echt wat afscheiding mijn string in lopen (nu ook trouwens! ). Hoe vindt jouw man dat? Die van mij is echt gek, die vindt dat heerlijk om te zien. Hij zegt ook heel vaak dat mijn lippen glimmen! 

Als je met vrijpartij alles bedoelt dan meestal rond een half uur tot een uur. Lekker knuffelen, soms een massage en bijna altijd elkaar wel oraal verwennen. Ik vind pijpen ook echt heerlijk! Laat jij je man altijd eerst zijn penis wassen voor je gaat pijpen?

En als je alleen de penetratie bedoelt, dat is meestal wel korter omdat we beide van meer harde sex houden dan lieve sex. Dus ik zou zeggen rond de 10 minuten als we een standje doen. En bij jullie?

Je bent mij echt al weer nat aan het maken, hihi! Wat ga je straks doen en wat heb jij nu aan? Ik alleen een zwarte string. Zo eentje met alleen hele dunne touwtjes. 

Anoniempje 156829 11-07 om 09:30

Mijn man vind dat ook lekker geil
Ooit leg ik m’n slipjes in de badkamer om te wassen, en durft hij er wel eens in te kijken, zegt hij zo soms: hier was je wel weer nat he poes  

Nee, ik pijp mijn man ook ongewassen  hij is een heel net iemand, doucht iedere dag. Ik was me ook iedere dag maar niet net voor de seks. Ja ooit gebeurd dat wel maar dan toevallig omdat ik net uit bad of douche kom. Laat jij dat wel doen? 

Hier ook ongeveer een uurtje per keer!  Soms heel snel soms langer. Standje alleen ook 10 a 15 minuten als we ons goed focussen  

Wij gaan nu eerst even buiten klusjes doen. Maar wie weet hoelang het duurt hihi. Ik had vannacht/vanmorgen niks aan aan  geen slipje, geen pyjama! Mijn man trouwens ook niet  soms doen we dat wel.

Anoniempje 156829 11-07 om 15:19

Toch heerlijk om eens midden door de dag te vrijen! 
Mijn man ging zich douchen na de klusjes buiten, ik ging mee naar boven. Hoorde dat hij bijna klaar was dus ging naakt op bed liggen. Hij kwam uit de douche en riep op hem.
Hij kwam gelijk, deden 69 daarna legde hij mij op mijn rug en nam me diep echt diep langs voor. Mijn borsten gingen alle kanten uit  ik kwam klaar! Mijn man trok zich uit me en maakte het af tussen mijn borsten  
Nu lig ik een verhaal te schrijven terwijl ik nat ben en het sperma uit me drupt  

Heb jij het ook zo warm na een vrijpartij?
Ben trouwens benieuwd wat je vriendin gaat zeggen  

Anoniempje 156829 12-07 om 21:11

Anoniempje, waar ben je? 
Wordt je heel de dag geneukt of gelikt? 

Anoniempje 13-07 om 09:02

Hihi, ik had het gister zoooo druk en er kwam opeens visite die heel lang bleef ook, sorry!

Ben jij dan ook wel eens naakt in de ochtend als je al gewoon door het huis loopt? En hoe kan je man jou dan niet geneukt hebben als jullie beide naakt waren zo lang? Bij ons gaat dat echt niet, hihi! Ik lig nu ook nog in bed, hij heeft mij voor het eerst in lange tijd klaar gevingerd terwijl ik met hem aan het spelen was! Is toch ook echt weer fijn!

Anoniempje 156829 13-07 om 12:40

Haha maakt niks uit
Heb je het aan je vriendin gevraagd?

Ik loop niet naakt door mijn huis. Wel van de slaapkamer naar badkamer, verder niet  
Haha, wij hadden pas geneukt toen we naakt in bed lagen

Heb jij het na de seks ook zo warm?
Oehh lekker! Dan heeft hij je goed gevingerd… had je ook gesquirt?  

Hier gaan we straks nog een keertje lekker vrijen

Anoniempje 13-07 om 23:16

Hihi, dat zegt mijn man ook! Maar heb jij wel eens gevraagd wat hij voelt als jij klaarkomt? Mijn man zei dat vorige keer, dat ik natter (nog!!) wordt en hij mijn vagina voelt “kloppen”. Herken jij dat of je man dan, hihi!

Anoniempje 156829 14-07 om 09:40

Oooh ik had het verkeerd gelezen
Mijn man zegt ook dat hij vooral natheid voelt komen! Vagina kloppen voelt hij niet zegt die

Gisterenavond was ik in de douche geweest, lekker alles geschoren enzo. Kom ik uit de douche, staat hij naakt bij me en zegt hij: ik ga je likken op bed! Heb ik me snel snel afgedroogd en droeg hij me tot op het bed  legde hij me neer zat met mijn foef op de rand van het bed enn begon hij me te likken. Hij zat gelijk met zijn vingers aan mijn gspot  ik was zo snel gekomen! Daarna nog 69 gedaan en zei tegen hem dat ik hem nog lekker in me wou (hij was nog niet gekomen) heeft hij me nog lekker diep genomen en toen is hij gekomen! Zaaalig was dat… 

Anoniempje 14-07 om 14:34

Ja dat komen soms echt zo heerlijk zijn, vooral als je al klaar gekomen bent. Dan ben ik ook nog natter en kan hij mij heel hard nemen. Vaak kom ik dan ook best snel nog een keer klaar. Was jij dan nu 1 of 2 x gekomen?

Mijn man voelt voor ik klaarkom mijn vagina echt kloppen. Echt aan het begin van mijn vagina. Heb jij dat niet?

Anoniempje 156829 14-07 om 15:19

Ik ben 1x gekomen en mijn man ook  maar was echt zooo lekker… dat we nog even door wouden doen

Nee dat merkt mijn man niet, hij zegt wel dat hij er volgende keer gaat opletten haha!
Hij merkt het wel aan mijn doen als ik bijna kom. Dan neem ik vaak de beddenlakens vast, of hem, en span ik me meer op

Moet jou man zijn penis wassen voor jij hem gaat pijpen? 

Anoniempje 14-07 om 19:51

Ahhhh wat herkenbaar! Ik pak ook de lakens beet, of hem heel stevig bij zijn schouders of billen. En mijn man zegt dat hij tijdens het likken merkt dat ik klaar ga komen omdat ik dan mijn buikspieren aanspan!

Ja dat is hier eigenlijk ook niet nodig. Hij doucht ook iedere dag. Zou hij na het sporten thuiskomen en ik wil pijpen, dan gaan we gewoon samen in de douche. Gelukkig is die ruim genoeg dat ik op mijn knieën kan!

Bespreek jij wat wij bespreken met je man?
Dat tikken van mijn vagina heeft hij ook een keer gefilmd toen hij zo’n tril apparaatje op mijn klitje gebruikte. Is alweer een jaartje geleden maar ziet er echt sexy uit! Volgens mij is dat tikken echt net voor ik het orgasme voel, maar ik zal het nog eens terug moeten vinden.

Jeetje wat ben ik eigenlijk geil geworden hiervan, hihi! Jammer dat je niet hier bent om live te kletsen! 

Anoniempje 156829 14-07 om 20:48

We hebben echt veeeel gemeenschappelijk!  

Wij kunnen liggend vrijen in de douche! Hebben een grote inloop douche, hebben we al getest haha… dus pijpen kan ik hem daar ook  
Fijn dat we beide een nette man hebben! 

Nee, niet alles. Alleen datgene dat jij vroeg om aan hem te vragen  hij weet wel dat we hier over sex praten  maar niet dat ik alles met je deel haha. Vertel jij je man dingen over mij/ons? 

Wij hebben ons in ‘t weekend gefilmd tijdens het vrijen  vonden het leuk om onszelf bezig te zien!  

Nee helaas was ik er toen niet geilerd! Ben wel nieuwsgierig wie je bent  zit je in het december groepje?  mij vind je wel bij januari! 

Ps: heb mijn nieuwe strings vandaag gekregen 

Anoniempje 14-07 om 21:00

Foto van je nieuwe strings! Wanneer ga je hem er gek mee maken? Leuk dat je dat doet zeg! 

Ja we hebben zeker best veel dingen gemeen. Het vreemde is dat veel vrouwen gewoon ook minder geluk hebben met sex. Veel kunnen niet klaar komen tijden penetratie. Ik kan dat echt op verschillende standjes en jij ook volgens mij toch?

Ja, ik praat mee met december maar niet zo actief als hier! Als wij elkaar echt zouden kennen zouden wij elkaar gek maken, hihi!

Anoniempje 156829 14-07 om 21:10

Over 2 weken ga ik er een aan doen als we 8 jaar getrouwd zijn, ga ze (nog) niet dag dagelijks aan doen  en dan mag hij ze uit doen  

Ja, ik kan ook op verschillende standjes klaarkomen  heb nergens moeite denk ik haha. 

Ik net hetzelfde in januari!  we kunnen elkaar misschien opzoeken? Hier babbelt toch niemand anders mee  

Anoniempje 14-07 om 21:13

Vind je het fijner privé te chatten via de PM hier?

Anoniempje 156829 14-07 om 21:15

Gho opzich blijft ‘t mij gelijk  ik antwoord toch via beide…  

Anoniempje 154141 14-07 om 23:44

Ik geniet stiekem van jullie verhalen hoor meiden...

Anoniempje 156829 15-07 om 06:23

Oooh zo ben jij. Geilen op onze verhalen  vertel dan ook eens wat  

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Man toont weinig initiatief om intiem te zijn' in het Zwangerschapsforum