Een meisje of een jongen??

35 antwoorden en 44801257x bekeken

kruimel 03-06 om 14:53

Hoi Eline!
Ik ben nog niet zwanger maar wil wel heel graag..! Wij zijn nu 7 maanden bezig.

 Ik heb (voor we begonnen) altijd gedacht dat ik een jongetjes-mamma zou worden. Dus alleen maar van die kleine ondeugende kereltjes zou krijgen, daar droomde ik van, heerlijk! Maar nu we echt bezig zijn denk ik ook veel aan meisjes. Als ik nu door de Hema of Zeeman of zo loop, word ik helemaal verliefd op de roze jurkjes en schattige bloesjes.
Als ik zwanger ben denk ik dat het me helemaal niks meer uitmaakt, zoals je al zegt; zolang het maar gezond is!!!

Heb jij een voorkeur dan?

xKruimel

reageer

Wij hadden ook geen voorkeur hoor.we hadden al een jongetje en krijgen er heerlijk nog een jochie bij!!helemaal gezond.
Hebben we vorige wk te horen gekregen bij de 20 wk echo....
We zijn er helemaal HAPPY mee hihi

Eline 03-06 om 17:21

Hoi Kruimel. Ik had dat precies andersom, ik droomde altijd van een meisje. Idd leuke jurkjes kijken, haartjes doen en shoppen.. Maar nu ik zwanger ben kijk ik veel naar jongens kleren en zie ik me ook wel als moeder van een ondeugend jongetje. Ik heb geen voorkeur, het is allebei enorm leuk. En als je zwanger mag worden en het ook nog eens gezond is heb je al zoveel redenen om dankbaar te zijn. DCB van harte gefeliciteerd!! Leuk zeg 2 boys.. En ook helemaal gezond SUPER fijn!! Xx

kruimel 03-06 om 17:26

Leuk eline! Gefeliciteeerd met je zwangerschap. Hoe ver ben je? En wil je graag weten wat het wordt?
Ik heb ook geen voorkeur hoor maar word op het moment wel getrokken door veel roze 
xKruimel

Eline 03-06 om 18:02

Dankje!! Ik ben nu 6 weken. Het is wel super spannend hoor. 24 juni de eerste echo. Ja dat wil ik wel heel graag weten.. Het is ook gewoon heel makkelijk met de geboortekaartjes en de kleertjes. Ik hoop dat jij ook heel snel zwanger wordt!!! En ja roze jurkjes enzo zijn ook super schattig..!!!! Denk je dat jij het zou willen weten als het zover is? xx

Eline 03-06 om 18:04

DCB, heb jij weleens last (gehad) van steken in je zij? Dat heb ik namelijk sinds deze week..?? X

Hoi eline,


Allereerst bedankt voor je felicitatie,s hihi...jaah we zijn ook SUPER trots!!
Ik heb idd ook weleens van ie steken in de zij....vooral als ik een beetje druk ben geweest of nodig moet plassen......en jij ook van harte met je zwangerschap,zie dat je nu 6 wk bent.
Spannend allemaal he....vond ik ook en na die 12 wk wordt het steeds beter.
S6 verder en tot horens.


Groetjes Chantal

kruimel 03-06 om 18:24

Aah wat leuk meid! Spannend hoor is het jullie eerste kindje? En heb je veel "last" behalve die steken in je zij?

Ja wy zouden heel graag willen weten wat het zou worden! Idd makkelyk met kaartjes en slaapkamertje en spulletjes..
Wy gaan 19juni voor eerste onderzoeken naar de gynaecoloog, ik word namelijk niet ongesteld dus geen cyclus. Hoop dat het daarna niet lang meer duurt, pff! Mijn geduld raakt op..
xKruimel

Eline 03-06 om 19:32

Hoihoi, ja dit wordt ons eerste kindje. Hoop dat alles goed mag gaan, na de eerste echo ben ik wat rustiger dan weet je wat meer.. Behalve de steken ben ik wel beetje misselijk, maar niet heel erg hoor. Voel me dus wel goed. Jeetje dat is vervelend zeg! Wat rot voor je. Ik leef met je mee.. Hou me maar op de hoogte. En snap dat je geduld weg is, hoop dat het na die tijd snel lukt, dat gun ik je echt. De gyn gaat je vast goed helpen. xx Eline

kruimel 03-06 om 19:57

Spannend meid! Snap dat je na de echo wat meer gerustgesteld voelt. Wat zullen jullie genieten straks bij die echo!!!! Fijn joh.
Ik wil het ook zo graag meemaken! Zijn jullie lang bezig geweest? 
Wat lief! Ik hou je op de hoogte ben best zenuwachtig voor die afspraak. Benieuwd wat ze gaan vinden of juist niet en dat ik nog een tijd zelf moet aanmodderen..
xKruimel

Eline 03-06 om 20:14

Hey meis, ja ik snap dat jij het ook graag wilt en dat je zenuwachtig bent. Ik hoop zo dat er een wonder gaat gebeuren voor jou!! Tjaa aan de ene kant hoop je denk dat ze niks vinden en aan de andere kant juist wel (iets kleins wat goed te verhelpen is) omdat ze je dan specifiek kunnen helpen misschien.. Ik ga voor je duimen. Wij zijn 4 maanden bezig geweest.. Dit is snel en ik besef ook dat dat niet vanzelfsprekend is en ik ben er zoooo dankbaar voor. Het is leuk/fijn om zo met je te praten en dat wil ik zeker blijven doen, jij? Mag ik vragen hoe oud je bent? X

kruimel 03-06 om 20:23

Ja dat is inderdaad snel en super fijn voor jullie! Lekker hoor, hoop dat je zwangerschap net zo voorspoedig verloopt als de periode dat je 'bezig' bent geweest voor dit beebje! Wat een geluk!
Ik had gedacht dat het bij ons ook sneller zou gaan. Ik was 20 toen we begonnen, ben inmiddels 21 en hou oud/jong ben jij?
Ja vind het ook erg gezellig om met je te kletsen, moeten we zeker blijven doen!!
Zit nu nog veel op het 'zwanger worden' forum maar hoop ook snel in het 'zwanger zijn' forum mee te praten, hihi. 
xKruimel

Eline 03-06 om 21:08

Thank you!!! Oke een mooie leeftijd. Ik ben 24 en wordt 4 juli 25. Ja dat begrijp ik, daar zie je op dit moment misschien wel meer onderwerpen staan die je aanspreken dan hier. Maar hopelijk komt daar binnenkort verandering in...!! Vindt je het niet lastig om op dit forum te zitten omdat de meeste hier al zwanger zijn? Zou ik respect voor hebben hoor, lijkt me soms best moeilijk. Maar het gaat vast meer dan goed komen. X

Eline 03-06 om 22:00

Wat knap van je!! Ja idd ben ik wel wat onzeker als je ook maar iets geks voelt denk je van is dit normaal of niet.. En wat krijgen we op de echo te zien als het er nog maar is en gezond... Ja ik vind dat leeftijd niks zegt, wanneer je er samen klaar voor bent moet je er zeker voor gaan. En ik wist op mn 20ste ook al dat ik het graag wilde.. Is alleen maar mooi.

Eline 03-06 om 22:11

Sorry, zie dat ik nog niet alles heb beantwoord. We hebben het mam,pap,zus,schoonmoeder en zwager verteld en ook aan onze beste vrienden. We hebben dit verteld door ze een cupcake te geven met roze en blauwe voetjes,hartjes en een vraagroepteken, ze vinden het helemaal geweldig voor ons. De rest vertellen we het later na de 3 maanden grens zeg maar. Mn zus is ook blij voor ons, maar die heeft zelf niks met kinderen en moet er wel erg aan wennen dat ze tante wordt en mn moeder noemt zich al trots oma haha. En mn beste vriend dacht geloof ik dat ik ziek was i.p.v zwanger die zei heel de tijd.. Nu moeten we wel voorzichtig met je zijn en goed voor je zorgen.. Wel lief maar zei wel dat dat niet hoeft, hou niet van dat betuttelen..! Heb jij al nagedacht over hoe je het zou vertellen? En denk je weleens over namen na of dat niet? Wat is je echte naam eigenlijk.. Of is dit een brutale vraag... !! Al vind ik Kruimel een leuke naam. Xx

kruimel 03-06 om 22:50

Aaah wat leuk! Leuk idee met die cupcakes!
Maar wel leuke reacties van je fam en vienden! En inderdaad dat betuttelen hoeft allemaal niet! Sommig mensen denken echt dat ze niks kunnen en mogen als ze zwanger zyn.. Pff vermoeiend.

Ik denk dat wij het gewoon vertellen.. Ik zal dezelfde dag by een positieve test meteen naar myn ouders toegaan en het vertellen om daarna met zn allen vreselyk hard te gaan huilen hihihi. Ze vinden het zó erg voor me dat het zo 'lang' voor ons duurt en leven zo met me mee, heb dan ook een heeeele sterke band met myn gezin. Schoonfamilie heb ik niet zo veel mee dus zal allemaal wel .. schoonzus is er zo een die nu ze zwanger is (24wkn) niks kan, die kan niet eens de wasmand dragen want "dat is écht veeeeeeelte zwaar nu, ik ben zwanger hoor" pfffft echt irritant.

Ja wy hebben al een paar namen! Een naam heb ik echt al altyd leuk gevonden dus hoop dat dat myn eerste word. En jullie ook al?

Haha kruimel is myn by naam, gekregen van myn vader toen ik werd geboren dus vond het wel toepasselyk hier.. Myn echte naam is Janneke. (hoop niet dat myn schoonzus ook op dit forum zit en dit leest haha!)

xKruimel

charlotje 03-06 om 23:53

Wij willen allebei heel graag een meisje! Maar een jongetje is natuurlijk ook zeer welkom hoor!
Ik heb al vanaf het begin het gevoel dat het een meisje wordt, net zoals andere familieleden. Maar dat weten we natuurlijk nog niet! In week 16/17 zijn we van plan om een geslachtsbepaling te doen bij een echo bureau en we zijn heel erg benieuwd hihi. Verder kom ik uit een gezin met alleen maar jongens en er zijn bij ons in de familie ook veel meer neven dan nichten

Eline 04-06 om 10:48

Hey Charlotje, nou dan hoop ik voor jullie dat het een meisje wordt. Wel goed dat een jongetje ook welkom is.. Sommige mensen willen perse een jongen of meisje... Dat zou ik niet kunnen, dan zal ik me echt schuldig voelen later. Oehh dat is spannend zo'n echo eh.. Dat je dan eindelijk kan zien wat het wordt.. Hoe ver ben je nu? Oke meer jongens dan meiden dus bij jullie.. Nou dan is het nu wel tijd voor een meisje,toch?! X

kruimel 04-06 om 17:31

Hihi ja hou het maar gewoon bij Kruimel  
Ja ik kan niet wachten op het moment om naar huis te gaan en het te vertellen..!

Die schoonzus van me is me dr eentje.. ze heeft een super zwangerschap, nergens last van en maar klagen, zeuren en mopperen.. Ben laatst best n beetje boos op haar geworden, gezegd dat ze niet mag klagen en dat ik anders wel wilde ruilen ; zij vruchtbaarheidsproblemen en ik zwanger.. Sindsdien heeft ze niet meer geklaagd in mijn bijzijn hihi.. 
Ik ga naar het JBZ ziekenhuis in Den Bosch.

Momenteel doe ik niet veel, heb heeeel veel tijd over haha: Heb 3 weken geleden een ongeluk gehad en mn knieschijf gescheurd dus zit van enkel tot lies in het gips.. 6 weken lang.
Verveel me dood. En wat doe jij zoal?

 Hadden jullie die namen ook al lang? Wel handig he hihi

xKruimel

Eline 04-06 om 18:10

Hoihoi, goed dat je dat zei tegen je schoonzus, mag ze wel beter bij stilstaan!! Oei dat is heel vervelend zeg.. Dan snap ik dat je je verveelt. Dat doe ik momenteel ook, want mijn contract is niet verlengd en ik zit dus thuis. Werkte voor een kinder organisatie. Ja we weten de namen echt al een tijdje, je gaat toch van tevoren fantaseren. X

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Een meisje of een jongen??' in het Zwangerschapsforum