Zwanger na miskraam

23 antwoorden en 44439642x bekeken

vicky 09-10 om 09:48

hier in juni ook miskraam gehad , was net geen 12 weken zwanger  , had al die weken eraan vooraf constant bloedingen , zaten elke week bij de gynaecoloog . elke keer die schrik die bloedingen , en elke keer was de echo goed kindje groeide en hartje klopte ( was wel allemaal aan de kleine kant ) en die laatste echo die bedoeld was om met een gerust hart op vakantie te kunnen gaan , bleek het hartje te zijn gestopt me kloppen , een plakkertje was het wel , is zelf niet afgekomen heb curettage moeten ondergaan , nu 7 weken zwanger eerste doodsbang aan 6 weken echo gehad , alles zag er beter uit zei de gyn , en heb het hartje al zien kloppen  , nu volgende week mag ik terug , maar die angst die blijkt gewoon terug te komen , doodsbang dat het hartje weer ga gestopt zijn me kloppen  . heb al een dochtertje van  had haar graag meegenomen , en begin te gaan twijfelen durf precies ni meer  . da onbezorgde is er helemaal van af , vind wel heel jammer .
hoop als de echo nu goed is , we iets meer gaan kunnen genieten .
ook is wat ik nu voel helemaal anders dan de vorige keer !

reageer

Poesh 09-10 om 12:54

@chantiee, ik heb het kunnen verwerken, maar mijn cyclus is nog steeds niet op gang gekomen.. Begin van de week bloed laten nemen en er is zelfs nog geen eisprong in zicht.. Dus nog zeker een maand afwachten voordat we terug kunnen beginnen..

@vicky, het feit dat de gyn nu zegt dat alles er veel beter uit ziet moet je in je hoofd houden . Ze gaan dit niet zeggen als ze terug denken dat het kan mis lopen, volgens mij heeft je gyn er dus een goed gevoel bij. En proficiat nog!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger na miskraam' in het Zwangerschapsforum