na 2 dagen toch ongesteld

33 antwoorden en 44088017x bekeken

hoi (Gast) 06-10 om 00:35

Hallo,

Ik slik altijd op tijd de pil.Zaterdag heb ik de laatste pil van de strip genomen.Nu word ik meestal op de woensdag of donderdag ongesteld.Vanaf dinsdag begon ik klachten te krijgen pijn in liezen en getrek in onderbuik en af en
steken in de zij.Ook moest ik veel niezen
j.Nu verloor ik donderdag iets slijm met een klein sliertje bloed.Later niks meer te bekennen.Nu werd ik vrijdag morgen wel ongesteld alleen bruin en donker rood De baarmoederwond zit erg laag.Vandaag wel wat rood bloedverlies gehad maar ben helemaal droog de tampon gaat er moeilijk in.Ook heb ik klachten aders zijn zichtbaarder op borst,droog van binnen,honger,moe,jeuk en jeuk aan de borst.Kan het zijn dat ik wel zwanger ben?
Of beeld ik het me toch in allemaal.We doen het altijd met condoom en ik slik de pil

reageer

Rinske 06-10 om 07:15

Maar dan is het heel simpel toch? Zo gauw de winkels weer open gaan haal je een testje bij de Kruidvat en dan plas je daaroverheen. Als je allang ongesteld had moeten wezen, dan geeft deze zeker weten uitsluitsel! Succes!
En inderdaad, je lichaam is een raar ding, kan je behoorlijk voor de gek houden. Niets is zeker totdat je een test doet.

Anoniem (Gast) 06-10 om 11:27

Ik heb dus wel bloedverlies vanaf vrijdag maar niet veel.Ik heb 2 weken geleden ook een test gedaan en die was negatief.

" Maar dan is het heel simpel toch? Zo gauw de winkels weer open gaan haal je een testje bij de Kruidvat en dan plas je daaroverheen. Als je allang ongesteld had moeten wezen, dan geeft deze zeker weten uitsluitsel! Succes!
En inderdaad, je lichaam is een raar ding, kan je behoorlijk voor de gek houden. Niets is zeker totdat je een test doet. "
Rinske

Rinske 06-10 om 16:05

Twee weken geleden zal het nog veel te vroeg zijn geweest.
Misschien heb je wat stress gehad de afgelopen tijd, of ben je wat ziek geweest? Dat kan ook je cyclus/bloeding in de war sturen. Dit beetje bloed kán ook van een innesteling komen...
Als morgen (of vandaag, als de winkels open waren) een nieuwe test weer negatief is, dan was je lichaam gewoon wat van streek. Nog geen paniek dus! Blijf rustig!

Anoniem (Gast) 06-10 om 18:15

Ja heb wel stress gehad en een beetje grieperig geweest maar dat heeft nog nooit invloed gehad op de cyclus bij mij.Dacht dat de kans ook erg klein is want ik gebruik de pil en ook condoom.Heb wel paar dagen dunne ontlasting gehad maar niet echt diaree.Meeste verlies ik nu donker/bruin bloed.

" Twee weken geleden zal het nog veel te vroeg zijn geweest.
Misschien heb je wat stress gehad de afgelopen tijd, of ben je wat ziek geweest? Dat kan ook je cyclus/bloeding in de war sturen. Dit beetje bloed kán ook van een innesteling komen...
Als morgen (of vandaag, als de winkels open waren) een nieuwe test weer negatief is, dan was je lichaam gewoon wat van streek. Nog geen paniek dus! Blijf rustig! "
Rinske

hoi (Gast) 07-10 om 10:04

Vanmorgen had ik vocht uit de tepel.Heb de huisarts gebeld en moet vanmiddag langs komen

Rinske 07-10 om 13:26

Altijd beter! Dan heb je meteen een helder antwoord. Succes!

Anoniem (Gast) 07-10 om 14:42

Test was negatief.Hij kon de klachten niet verklaren kon door de pil komen dat soms de menstruatie anders is. Vroeg of het ging innestelingsbloeding kon zijn maar dat kent hij niet.Als ik klachten bleef houden moet ik over paar weken weer komen en testen ze opnieuw ,ook bloedtest.Hij had wel eens een meisje getest en had negatief urine test.Toen kwam ze na een tijd weer terug en bleek ze al 7 maanden te zijn

Rinske 07-10 om 17:07

Lekker bekwame dokter... google maar eens op innestelingsbloeding. Niet dat ik zo'n expert ben, maar ik denk dat je lichaam een beetje in de war is inderdaad. Ik heb ook wel eens de ene maand haast niet gebloed en de volgende maand dacht ik dat ik doodbloedde. Komt wel goed!

hoi (Gast) 07-10 om 18:59

Ik heb al paar keer gegoogled.Vond wel raar dat de dokter er nog nooit van gehoord had.Ik bloed helemaal sinds vanmorgen niet meer.Komt wel nog vocht uit tepel als ui druk.Dokter heeft me ook.niet onderzocht.Ik heb eerder vocht uit me tepels gehad dit kwam door medicijnen.Hier produceerde ik prolactine.Maar ben hier al maanden mee gestopt en maand geleden waren de waardes ook normaal

hoi (Gast) 07-10 om 19:00

Bedankt rinske dat je steeds reageerd

hoi (Gast) 08-10 om 09:50

Mijn rechterborst doet ook pijn sinds vanmorgen zo rond de tepel.

Rinske 08-10 om 16:04

No problem!
Dat vocht is inderdaad wat vreemd, misschien een nawee (haha) van de medicijnen. Kijk je wel uit dat je niet achter elk krampje iets zoekt he.. Je kan je ongerust maken om niets en dan heb je alleen nog meer stress. En meer vreemde klachten. Je lichaam reageert kennelijk snel op stress en andere emoties.
Ik vrees voor je dat het afwachten wordt tot over een paar weken en dan eventueel terug naar de (of een andere) dokter. Misschien is het tegen die tijd weer normaal! Ik begrijp overigens dat het niet de bedoeling is dat je zwanger wordt?

hoi (Gast) 08-10 om 16:57

Ja klopt,ik ga misschien ook nu wel overal wat achter zoeken maar mijn lichaam doet raar haha.Heb in al die jaren dat ik de pil slik nog nooit zo'n korte ongesteldheid gehad.Ik wacht mijn volgende ongesteldheid wel af misschien is die weer normaal.Het is inderdaad niet de bedoeling dat ik zwanger raak

hoi (Gast) 14-10 om 23:07

Kun je ook bultjes op de onderbuik krijgen als symptoom?

Rinske 15-10 om 09:15

Volgens mij alleen als gevolg van krabben aan een groeiende (en jeukende) buik, dus pas met een maand of vijf, zes. Allergie bij gebruik van huidolie enzo lees ik ook wel, maarja dat gebruik je ook pas bij een droge jeukende buik.
Dit klinkt als heel iets anders dan een zwangerschap... Volgende keer bij de dokter eis je een onderzoek hoor!

hoi (Gast) 15-10 om 19:42

Net na wc geweest had een druppelbloed verloren weet alleen niet waarvan heb geen wondje ergens.

hoi (Gast) 16-10 om 13:16

Gisterenavond wel 5 keer naar de wc geweest en steek rest onder in de buik.Net erge buikpijn gehad lijkt beetje op menstruatiepijn onder in de buik en rond de navel.Blijft allemaal vreemd

Rinske 16-10 om 14:17

Jeetje meid, het blijft maar door-ebben he. Hoop voor je dat het óf snel wegtrekt, óf dat je duidelijkheid hebt over wat het is. Kan ook een infectie van het een of ander zijn... Misschien maar wat eerder terug naar de dokter!

hoi (Gast) 16-10 om 14:21

Ja weet niet wat het is vond dat druppel bloed ook vreemd.Moet over ongeveer 2 weken ongesteld worden heb ook af en tot soort last van misselijkheid en erg moe.
Ik vind het ook niet zo erg om meteen mee naar dokter te gaan misschien zijn het me darmen heb namelijk ook spastische darmen

Je kunt reageren op dit onderwerp 'na 2 dagen toch ongesteld' in het Zwangerschapsforum