Zwanger zonder buik

22 antwoorden en 40942232x bekeken

Lies 22-01 om 08:03

haha goede vraag! geen idee  soms als vrouwen heel slank zijn van zichzelf....en soms ligt het kindje (de baarmoeder) wat verder naar achteren in je lijf....dat vertelde een collega van me die idd ook nauwelijks een buik had, bij alle drie haar kinderen niet. O en wellicht als iemand vrij fors/dik is dat er dan ruimte genoeg is en dat de buik niet zozeer hoeft op te bollen? Of dat het dan minder opvalt?

Dat zijn de enige opties die ik ken of kan bedenken

reageer

* 22-01 om 08:08

@nina en lies,

Ik ken wel een verhaal met helemaal geen buik en toch echt bevallen van een gezonde zoon. Iedere maand gewoon haar regels echt waar op 10 dec 2014 bevallen.. Ze had geen buik en wist niet dat ze zwanger was..,
Naar huisartsen post omdat ze hele erge buikpijn had en 20 min later was haar zoontje geboren...

Lies 22-01 om 08:13

@MavanMi
Dat meen je niet!! Bizar verhaal....kreeg zij ook wel even de schrik van haar leven denk ik  Ik heb het ook 1x gehoord toen ik nog een bijbaan had. 1 van die meiden (zij was wel vrij fors) wist ook niet dat ze zwanger was...ineens buikpijn en toen bleek ze weeën te hebben. Heb mij altijd afgevraagd of ze het echt niet wist of dat ze het niet durfde te vertellen, omdat de vader niet in beeld was....blijft natuurlijk een rotsituatie dan!

Ik denk dat ik niet aan een buik ontkom

* 22-01 om 08:48

@lies,

Zeker zij schrok zich rot,
En moest ook wennen aan het feit dat ze een baby had in een keer..
Ik hoop dat zij haar verhaal nog is doet want t is een brabbels vriendinnetje van mij
Ik ontkom zeker niet aan een buik mocht ik zwanger raken

Faile 22-01 om 10:09

Onze buurvrouw kwam pas achter na ruim 4 maanden. Werd ook gewoon ongesteld, ze vond zichzelf wel iets aangekomen maar ze dacht stress en vele eten. Op n gegeven moment had ze schijnbaar iets en had dr zusje gezegd dat ze n test moest doen. Ze vond t maar wat raar omdat ze elke maand netjes ongesteld werd. Ik heb haar nooit met n dikke buik gezien! Ze heb nu grappig zoontje! En wat lies zei klopt, soms liggen ze verder naar achteren, zie je er ook weinig van.

nina (Gast) 22-01 om 11:35

Wow wat een verhalen zeg!! Je zou maar ineens een kind krijgen zonder iets te weten, (gelukkig) heb ik wel last van de bekende kwaaltjes en zo zie je maar dat je altijd een testje moet doen haha

anoniem 22-01 om 13:01

Op tv heb je zo'n serie: I didn't know I was pregnant.
Ik vind die verhalen echt ongelooflijk!!! Soms zit ik te kijken en dan denk ik: hoe kon je nu niet vermoeden dat je zwanger was!! Maar soms zijn er vrouwen zonder een enkele aanwijzing of symptoom.
En dat vind ik zo apart....ik ben nu 11 weken zwanger en sinds week 5 al een heel scala aan zwangerschapskwalen. Ook passen mijn gewone broeken niet meer....Echt ongelooflijk dat er dan ook vrouwen rondlopen die gewoon echt helemaal niets van dit alles hebben.

Het lijkt mij echt ongelooflijk schrikken als je met buikpijn naar een arts gaat en even later heb je een kind!!!
Je bent totaal niet voorbereid....niet mentaal, maar je hebt ook geen spullen ofzo....
Nee, laat mij dan maar zo goed mogelijk voorbereid zijn op wat komen gaat.

Marianna (Gast) 22-01 om 18:14

Ja bizar he!! maar wat vaak misgaat is dat vrouwen te veel vertrouwen op hun menstruatie. het komt toch vaker voor dan gedacht dat vrouwen toch maandelijks bloeden ondanks dat ze zwanger zijn, en zodra ze dan zien dat ze 'ongesteld zijn' gaan ze ervan uit dat ze automatisch niet zwanger zijn. Dus wat nina ook al zegt, je kunt beter een test doen mocht je enige twijfel hebben. is betrouwbaarder dan je lichaam helaas, je lichaam kan je goed voor de gek houden haha! maar helemaal geen buik hebben vind ik ook zoiets wonderlijks! Ik had een behoorlijke toeter, heel snel al!

Meike (Gast) 11-05 om 08:47

Een 17-jarig nichtje van mij wist niet dat ze zwanger was, ze is met buikpijn naar het ziekenhuis gegaan en thuis gekomen met een zoontje. Ik heb haar twee weken voor haar bevalling gezien en ze was hooguit net ietsjes voller geworden (maar wie schommelt er nu niet met haar gewicht). Ze had een hele onregelmatige cyclus en heeft tussendoor af en toe nog gevloeid. Na 6 maanden wel een zwangerschapstest gedaan maar dan zit er niet meer voldoende hcg hormoon in je bloed om een positieve uitslag te krijgen dus het toen compleet uitgesloten. Dat was nogal schrikken!!

Ava (Gast) 15-05 om 20:05

Mocht mijn gynaecologe op jaarlijkse controle niet hebben gezien dat er toevallig een eicel op springen stond, zou ik ook niet durven vermoeden dat ik zwanger was. Momenteel ben ik 4 maand ver, door pcos jaarlijks maar 1 à 2 x ongesteld (uitblijvende menstruatie is dus niet onbekend) en niks van buik te zien. Hopelijk blijft het bij een klein buikje tot de bevalling om dan een gezond prutsje op de wereld te zetten.  zou toch geld schelen voor een nieuwe kleerkast.

anoniemdgsdshsdbg (Gast) 23-06 om 10:26

hallo ik heet anoniem K en ik heb t gevoel dat k zwanger ben maar heb geen buik help

anonieme D (Gast) 23-06 om 10:33

mijn goeie vriendin zoë word geil als ze pudding op haar hoofd krijgt ze duuwde het in haar kut en nu denkt ze datr ze zwanger is van pudding

Anoniem Qntuyi (Gast) 23-06 om 10:39

Ik ben zwanger van een 6ling en het ios een chinees

Cilia (Gast) 23-06 om 18:42

Ik vraag mij af...hoe zit het dan als je baby beweegt in je buik. Je kan mij dan niet vertellen dat je denkt dat het je darmen zijn Bij mijn 1e zag je zelfs t voetje gewoon!. (Ruim 19 jr geleden wel)

Gast (Gast) 23-06 om 20:32

Het kan wel hoor ieder lichaam is anders en vooral als je nooit eerder zwanger bent geweest herken je geen bewegingen en sommige voelen geen beweging vooral als de placenta ook nog voor ligt ik ben nu zwanger van de 4 e en voel totaal geen schopjes bij alle 4 mijn zwangerschappen niet gevoeld en toch allemaal tot nu toe gezond en wel op de wereld gezet dus het kan echt wel en nu heb ik ook niet echt een buikje en ben toch al bijna 6 maanden dus ja het kan 

Cilia (Gast) 24-06 om 11:29

Toch apart dat sommige niks voelen. Zal ook wel aan de lichaamsbouw liggen want voor mij onmogelijk om niks te zien met maat 36. Mijn schoonzus is een stevige dame en daar zag je de eerste mnd inderdaad niks bij maar ook zij voelde duidelijk haar kindje draaien. Nu zal elk lichaam inderdaad anders zijn. Maar dat je baby stil ligt al die maanden vind ik heel apart. En gerommel in je buik of een kind is toch wereld van verschil. Maar de wonderen zijn de wereld niet uit

Faile 24-06 om 11:50

Als je placenta voor ligt en de baby ligt wat verder naar achteren dan normaal dan voel je dus echt niets. 
Daarnaast als je elke maand ongesteld wordt.. Wat zou dan 'n reden zijn om te denken dat je zwanger bent.. 

Cilia (Gast) 24-06 om 13:06


Dat je het niet direct herkent als dat je zwanger bent a la doordat je ongesteld wordt...al is dit dan toch ook weer een ander soort bloedverlies dan je werkelijke menstruatie. Kan ik nog inkomen. 
Maar er komt een periode, zeker rond 7 a 8 mnd...nee. En dan ook geen buik hebben. Dan moet je toch al flink zijn van jezelf wil je het nog niet zien. 
De normaal denkend mens is toch niet zo naief? 

Gast (Gast) 24-06 om 18:55

Iedereen draagt een zwangerschap anders en nee ik voel echt geen beweging maar toch zit mijn kleine meid daar en maakt ze het gelukkig goed mijn verloskundige zegt ook mijn placenta ligt voor en ze ligt wat naar achteren het kan echt wel hoor  heb ook niet echt een buikje maar ze zit er wel 

Gast (Gast) 24-06 om 19:03

en nee ik ben niet flink van mezelf broekmaat 38 na 3 kids en een mooie taille ik mag er best zijn al zeg ik het zelf hihihi 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger zonder buik' in het Zwangerschapsforum