Wie is er ook in februari uitgerekend ?

35 antwoorden en 46042251x bekeken

Anoniem (Gast) 29-06 om 22:40

Hoi bijgekomen dames allemaal hartelijk gefeliciteerd,
en @Ju-11-12 nee we zijn nog bezig dat andere is nog een oud berichtje ik zal hem verwijderen als het nog lukt sorry maar we zijn nog aan het klussen haha en als het zover is Ju dan open ik een nieuwe topic

groetjes en liefs van Bianca

reageer

maya 12-07 om 15:52

hallo,
gisteren echo gehad, en het begint eindelijk op een kleintje te lijken.
nog heel veel ziek en heel erg moe + barstende hoofdpijn

Hanne 22-12 om 15:51

Hoe is het ondertussen met degenen dat in februari moeten bevallen? Ikzelf ben uitgerekend de 8e. Moet platte rust nemen wegens ontzettend veel harde buiken en al reeds ontsluiting. En spijtig genoeg heb ik al een tweetal maanden erg veel last van mijn rug en heupen. Maar voor de rest is alles oké  ..

Jeanet (Gast) 22-12 om 17:01

Met mij gaat het wel goed, merk wel dat het steeds zwaarder word. Gelukkig heb ik geen verplichte bedrust. Wel ligt onze kleine nog in stuit, dus hopen dat hij nog draait. Ik ben de 14de februari uitgerekend. Nog 8 weekjes. Het aftellen is begonnen. Ik wens iedereen succes met de laatste loodjes en dat we straks maar lekker mogen genieten van onze kleine wondertjes. En natuurlijk allemaal fijne feestdagen! Lekker eten zonder dat we ons schuldig hoeven voelen

maya 23-12 om 21:01

wij zijn uitgerekend voor 6 februari
alle kwaaltjes die er bestaan heb ik ook gehad, ben tot nu toe maar 4kg bijgekomen, maar met kindje alles goed is zelfs boven zijn gewicht, donderdag terug naar gyneacoloog.
aan iedereen een prettige feestdag.

Elena 23-12 om 22:17

Hoi,
ik ben 17 feb uitgerekend,... nu dus ook aan het aftellen:-)
jullie ook succes allemaal met de laatste weken!

hartje 24-12 om 12:23

Ik ben 6 februari uitgerekend!
Het gaat al opschietten!! 

Cherelle 03-01 om 17:25

Hallo allemaal ik heb me vanmiddag aangemeld... Uiteraard als eerst iedereen gefliciteerd metjullie zwangerschap... Erg leuk om hier ieder zijn verhaal te lezen ...ik ben 25 feb uitgerekent van ons eerste kindje ... Ben erg benieuwt wat me te wachten sta.. Ik heb nu bijna zo goed als alles in huis, nu alleen alles wassen en indelen en dan
Is het wachten geblazen ;-)

Sisi 07-01 om 13:43

Ola a.s mamaatjes!!
Ook hier wordt de bibi verwacht in februari waarschijnlijk de 20ste. Dus het is inderdaad aftellen, maar de tijd gaat zo zo zoooooo ontzettend langzaam. Bij mij is alles al af klussen en indeling van de kamer alles is af dus valt niks meer te doen helaas. Mag ook niet alleen uit huis vanwege BI, en mannekelief werkt natuurlijk dus zit ik hele dag thuis secondes te tellen hahaha. Houd iedereen het nog een beetje vol?

GRoetjes Sisi

mijk 07-01 om 15:11

De beste wensen voor dit bijzondere jaar!
Ik ben 22 februari uitgerekend.
Kwaaltjes al om :-).
Op het moment zit ik al 3 weken vervroegd thuis met verlof. Last van mijn bekken. Mijn Fysio adviseerde om te stoppen met werken.
Succes allemaal met de laatste weken.
Groetjes Marijke

Hanne 31-01 om 18:15

Morgen begint onze maand, spannend! :-) Zijn er al die bevallen zijn ondertussen? Tegen het geloof van de gynaecoloog loop ik nog steeds bol rond. Hier in Italië zijn helaas wel geen controles meer, ik weet dus niets van ons kleintje sinds de laatste echto op 30 weken.. Maar zo lang ik het blijf voelen probeer ik me niet te ongerust te maken.

Veel succes met de laatste dagen/weken!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie is er ook in februari uitgerekend ?' in het Zwangerschapsforum