Eerste echo; een drieling!!!

26 antwoorden en 45956200x bekeken

Tineke 05-07 om 20:14

Amai, dat kom je toch niet veel tegen. zit dit in de familie ?
Alvast een driedubbele dikke proficiat !
Hopelijk op het einde van de rit 3 kerngezonde schattige kids.
Hou je maar al vast aan de takken van de bomen, hihi  .

reageer

Olivia-Anna 06-07 om 00:38

Woehahaha!!! Het is je 3 keer in eens gelukt!!
 Is je geluk 3 keer zo groot!!
Zal je ook wel gedacht hebben: "Neenee ik droom gewoon, wordt zo wakker en dan ga ik er hard om lachen!!"
Wat leuk als ze dadelijk 3 beste vriendjes worden! 3 keer zoveel kattenkwaad dat beloofd!
Eh ja van mij ook 3 keer gefeliciteerd dan!

Dani 06-07 om 21:17

Jee meid, kan me zo voorstellen dat je ervan schrok en het niet kan bevatten....

Maar wat een ongelooflijk kado!!
Heel erg gefeliciteerd ermee,  3 tegelijk WAUW!!

katie (Gast) 08-07 om 09:28

hoi Bernadette,
Een drieling dat is gaaf zeg. Wat bijzonder en zomaar moeder natuur.
Ik wil je niet bang maken maar je gaat het ontzettend druk krijgen, maar daar had je ongetwijfeld zelf wel aan gedacht.  Je zult hulp nodig hebben vooral in het begin. Mijn zus heeft een tweeling gekregen (inmiddels zijn ze 4 jaar nu) maar ik heb natuurlijk het begin (toen ze net geboren waren) meegemaakt en vaak meegeholpen. Ik weet dat mijn zus ontzettend moe was met tijden. Dat is natuurlijk iedere moeder in het begin want een kindje is heel pittig. Wat ik wel even erbij moet zeggen,
haar kindjes zijn nu 4 jaar, gaan naar school en mijn zus heeft ineens haar handen vrij de hele dag!! Natuurlijk heb je het nog druk maar het is anders.
Als ze baby zijn, moet je toch luiers verschonen, eten geven, optillen, s'nachts uit bed, heel goed opletten of ze geen dingen in de mond stoppen als ze rondkruipen, en als ze ouder zijn doen ze dat allemaal zelf. (het eten moet je nog wel voorbereiden ha ha ha) maar je begrjipt wat ik bedoel. Er zijn zoveel moeders die een vierjarig kindje hebben en dan zijn ze weer zwanger. Dus je zit gewoon 8 jaar met een baby- peuter thuis. Jij bent dadelijk ineens 'klaar' en hebt 3 prachtkinderen om je heen.
Wat voor mijn zus en haar man heel belangrijk was, en dat is zoiezo belangrijk maar met 3 helemaal, consequent zijn. Regels hebben, routine en nee is nee. Omdat je je niet kunt veroorloven om drie kinderen om je heen te hebben die heel de boel op zijn kop zetten als ze dadelijk 1 of 2 of 3 jaar zijn. Discipline is ontzettend belangrijk en het touwtje misschien net wat korter houden, want geef je ze 1 vinger dan pakken ze beide handen en je voeten ook nog, vooral een twee of drieling. Tenminste, dat is wat ik heb gezien maar het is bij iedereen anders.
Mijn zus bracht ze iedere avond om 7uur of half 8 naar bed en van te voren badje (altijd!!!) en een boekje lezen, iedere avond, zodat ze weten dat het tijd is om rustig te zijn. En geen gejengel, gewoon naar bed. Ook als ze s'nachts de fles ging geven (als ze een seintje gaven dat ze wakker waren) dan ging ze naar hun kamer, haalde ze uit bed, licht bleef uit, niet praten, zachtjes doen, flesje geven en een knuffeltje en kusje, en weer terug bed in. Geen lampen aan doen. Zo bouwde mijn zus een heel duidelijk ritme en routine. Ik heb vrienden en die hebben een kindje van 2,5 inmiddels en die is vanaf het begin af aan gewend geweest dat hij bij mama in bed mag slapen als hij huilt. Nu dus 2,5 jaar en hun krijgen hem zijn bedje niet meer, is een hele moeilijke slaper en vertikt het in zijn eigen bed te gaan liggen. Nou.....das lekker, zij moet wel op om te werken de volgende dag. ......sorry voor het lange verhaal, succes en geniet ervan!!! Een prachtig geschenk!!!! En bestemd voor jou anders was het je niet overkomen!!!!

moederlief 09-07 om 20:54

Van harten gefeliciteerd

Iza 10-07 om 20:25

Gefeliciteerd en geniet nu nog even van de tijd met z'n tweetjes voordat er drie druktemakertjes bij zijn

* 10-07 om 20:46

3x gefeliciteerd 


Gr Ju

Wondertjes (Gast) 03-06 om 16:15

Wauw ik heb vandaag hetzelfde meegemaakt
Vandaag eerste echo gemaakt blijkt het een drieling
Te zijn!!! We Zijn er zo van geschrokken ene kant
Blij maar aan de andere kant geen idee wat we
Moeten doen!

irma (Gast) 03-06 om 16:29

zo dat is indd even schrikken en ook een raar idee indd
hoe ga je dat voldragen enzo spannend zeg laat je maar goed verwennen wanneer ben je uitgeteld? toitoitoi wil je weten wat het gaan worden m/v? en 3 namen verzinnen hihi

Nienke (Gast) 03-06 om 16:36

Van harte!!

Onze buren hebben een natuurlijk 3-ling! Inmiddels zijn die 12 jaar, maar is prima te doen. Wel hadden ze in het begin heel veel structuur om het overzicht te bewaren en de rust. Maar verder is het ook heel erg leuk en gezellig!

Kelly 04-06 om 21:24

Whauw! Gefeliciteerd! Wat zal dat bijzonder voelen! En je eerste zwangerschap? Hihi je zal maar al 2 kids hebben lopen.
Ga je ons hier af en toe op de hoogte houden want dit is toch wel echt bijzonder!
Succes!

mandy (Gast) 08-07 om 21:44

WTF?!? Jullie zullen wel ontzettend geschrokken zijn! Ik ben 31 mei bevallen van een tweeling. enige tip die ik voor je heb; bereidt je voor op een groot avontuur!! Je gaat deze ukkies geen 40 weken bij je dragen, ze gaan prematuur geboren worden en je gaat het ziekenhuis personeel zo vaak zien dat je ze met de.voornaam gaat aanspreken (ik stel dus voor dat je een comfortabel ziekenhuis uitzoekt)

mandy (Gast) 08-07 om 21:46

Maar héél erg gefeliciteerd met dit wonder! Geniet van alle aandacht :-)

*m 08-07 om 23:12

3 x dubbel van harte gefeliciteerd!
Wat een wonder he dat dat allemaal kan..
Zijn het jullie eerste kindjes?
Kan het me wel heel goed voorstellen dat je het nog niet helemaal bevat ga je met het idee 1 kindje zijn het er 3..super!
Geniet er lekker van!

Liefs

Daylee 22-07 om 08:30

Woohoo!
Gefeliciteerd!
Wij verwachten een ééneiige tweeling,dus snap je helemaal! 
-1 kindje dan hahaha 

In oktober worden ze gehaald
Week 36 en jij?

Daylee 16-09 om 12:16

Hallo
We zijn nu 31 weken zwanger en het word echt zwaarder in de loop van de zwangerschap
Wil niet weten hoe het is als je 3 hummels in de buik hebt zitten
Weet je al wat meer of ze alle 3 eeneiig zijn of anders?
Hoever ben je nu precies?
Mvg daylee

Gelukkige vader (Gast) 23-11 om 21:58

goedenavond. 
Gefeliciteerd met jullie drieling. We zitten met dezelfde situatie. Wij hebben vorige week te horen gekregen dat we ook een drieling krijgen. 
Heb je al veel tips gekregen? Wij zijn ook zoekende

flipje 24-11 om 16:51

Wow gefeliciteerd!!

wensje 20-02 om 16:43

Wij hebben al 1 dochter van 4. Na 4jaar had ik zoiets mischien is die 2de dan toch wel heel leuk! We gingen er voor 1ste x raak en tot onze verbazing 2ling!! De eerste in onze familie met meerling... en maak me soms best zorgen ineens 3kindjes!! Maar nadat ik beide hartjes gehoord was dacht ik alleen nog maar wauw me kindjes...

Charissa 21-02 om 23:01

WoW gefeliciteerd!!!!! een drieling dat is vast wel even schrikken, ik ben er een van een tweeling ... Wees blij dat ze het nu zo snel al zien. Bij mijn moeder wist ze het pas met 30 weken, was in die tijd niet anders!!! Je kunt je nu iig al beetje voorbereiden het Heeft leuke en minder leuke kanten ... Weet je het geslacht ook al? Je bent iig gelijk klaar x

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Eerste echo; een drieling!!!' in het Zwangerschapsforum