besloten voor 1 ste kindje te gaan

410 antwoorden en 36762389x bekeken

kwim 26-05 om 13:58

Hee dames! Vanmorgen getest en was negatief. Maar okee misschien was het nog wat vroeg gezien ik pas 29 mei mijn NOD heb. Ik hoop het!


Mell, hoezo een miskraam, was je eerst wel positief gestest?! 

Ik hoop voor iedereen dat het vruchtbare maanden worden! 

Kim ik was ook bang dat ik een monster zou worden, maar ik word juist heel emotioneel. Kan om alles huilen.... Ook niet fijn!

reageer

Mell 26-05 om 14:59

Ja, kwim ik had eerst 2 positieve testen

Kim :3 26-05 om 15:29

Nee Kwim, dat lijkt me ook alles behalve prettig. Ik merk wel dat ik iets emotioneler ben dan normaal. Vandaag even langs een huis gereden dat mijn hubbie en ik graag willen kopen en dan komen er allerlei dromen naar boven en zie ik onze hele toekomst al voor me, hahaha  

Over wonen gesproken. Hoe wonen jullie? Hebben jullie al ruimte voor een baby of moet er verhuist worden? En wonen jullie in een stad of dorp?

Puk. 26-05 om 16:20

Jammer kwim, nog even geduld dus!

Afgelopen zomer hebben mijn vriend en ik net een huisje gekocht. 3 slaapkamers en een diepe tuin. Niet onwijs groot huis maar ruimte zat hoor!! Wonen in een dorp, met alle voorzieningen om de hoek, heel fijn! Wonen in een rustige straat met weinig verkeer, vlakbij een speeltuin, ideaal

Kim :3 26-05 om 16:32

Dat klinkt heerlijk Summer! Op dit moment wonen wij in een klein huisje, met 1 slaapkamer. Sinds vorige week staat het te koop en we hebben al twee serieuze kijkers gehad! 
Dan kopen we ons droomhuis. Een huis met drie slaapkamers, leuke tuin en een speeltuin en goede basisschool in de voortuin  Als ik zeg dat we in een dorp wonen, krijgen ik boze blikken van m'n hubbie. Maar het is echt een (groot) dorp  

@fieken 26-05 om 17:35

Bij mij is er ook plaats genoeg voor een kindje mijn hubie had al 3 kinderen en die komen week week morgen komen we hebben 5 slaapkamers en 2 badkamers een tuintje en we wonen int stad van aalst met in straat een parkje met speeltuin dus ideaal he. De pijn gaat wel over ze ik had da ook niet na het stoppen met de pil al die pijn maar nu wel  zo weet ik dat ik een meisje ben e 

kwim 26-05 om 18:12

Mell, oh.... Ik hoop zo dat er iets mis was met de test! Ik zou zelf snel contact opnemen met de huisarts. Beter 1 keer teveel! 

Wij wonen op dit moment in een apartement met een lege kamer, die dus helemaal al klaar is om als kinderkamer ingericht te kunnen worden. Maar we hebben wel plannen om te verhuizen, maar zwanger worden kan lang duren zoals ik in vriendenkring gemerkt heb. 

Ik heb morgen een afspraak bij de gynaecoloog, voor al maanden durende buikpijn. Zul je net zien deze maand de buikpijn een stuk minder. Maar wel heel spannend, krijg een inwendige echo dus wie weet ziet ze wel of niets zitten...

Kim :3 27-05 om 09:19

Succes bij de gynaecoloog vandaag Kwim! Hopelijk krijg je meer duidelijkheid over je buikpijn..

Puk. 27-05 om 09:34

Jullie huizen klinken allemaal ook mooi! Heerlijk gevoel als dat klaar is voor de baby. 

Haha fieken ja dan weet je wel dat je een meisje bent!

Succes vandaag kwim. Ben heel benieuwd wat ze zeggen!

kwim 27-05 om 10:54

Nou dames, ik ben geweest.. Positieve is dat mijn buikpijn hormonaal is en dus geen gevolgen heeft op zwanger worden alleen het negatieve is... Ik ben niet zwanger. 

@fieken 27-05 om 10:58

Succes kwim laat ons iets weten he

Puk. 27-05 om 13:39

Jammer dat je niet zwanger bent!
Maar toch wel fijn om te horen dat er niets ernstigs is? Vol goede moed de volgende ronde in, wie weet lukt het nu wel nu je rustig bent over wat het is. Onbewust wat stress meegedragen misschien? Zou fijn zijn toch! Succes!

kwim 27-05 om 14:00

Zou zomaar inderdaad kunnen summer. Vol goede moed ronde 9 in! Nu eerst wachten op de stomste dagen van de maand ????

Kim :3 27-05 om 16:50

Jammer Kwim, wel fijn om te weten dat het niets geks is..

@fieken 27-05 om 18:01

Jammer kwim
Maar de hoop niet opgeven.


Vraagje wanneer beginnen jullie te testen met ovu???

kwim 27-05 om 20:03

Ik houd de moed, alleen vandaag wel even een behoorlijke dip. Ik drink er vanavond ook maar even een goed glas wijn door. 

Wij doen niets met ovu testen. Als je weet wanneer ong je vruchtbare dagen zijn een aantal dagen ervoor met om de dag klussen. Ikzelf heb duidelijke symptomen van ovulatie plus heel stabiel.

Puk. 27-05 om 20:53

begrijpelijk dat je daar even behoefte aan hebt.
sterkte deze dagen kwim!

kwim 27-05 om 21:00

Tnx summer! Ik ben altijd zo emotioneel wrak net voor mijn ongesteldheid. Dus even iets waar ik puur van geniet, en na 1 wijntje al weer super voel omdat ik zo weinig drink omdat je natuurlijk een kindje wilt!

Puk. 27-05 om 21:10

Precies! Geniet van die ene! Ik drink een met je mee.

kwim 27-05 om 21:19

Cheers!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'besloten voor 1 ste kindje te gaan' in het Zwangerschapsforum