Voel me niet echt aantrekkelijk meer

25 antwoorden en 45967736x bekeken

Fatje 16-07 om 15:27

Hey Sietske,
Ik zit met hetzelfde probleem, ik voel me al een tijdje ook niet meer sexy.
Ik heb overal Acné op mijn lichaam (en vooral tussen mijn borsten), pfff echt niet mooi.
Mijn kleding past mij ook niet meer, maar dat vind ik minder erg.. (alhoewel)
Ook vind ik het niet leuk dat mijn vriend geen zin meer heeft in sex. Het kan soms wel 2 à 3 weken duren! Hij zal wss te veel hebben gevreeën toen ik nog niet zwanger was...
Dus Siestke, JE BENT NIET ALLEEN !!!

reageer

* 16-07 om 16:43

@Fatje en Sietske,

Zo herkenbaar dames.....

Liefs Ju

liena 16-07 om 19:12

hey meiden.
de hormonen doen nu echt gekke dingen met je lichaam. sommige mensen zien er super stralend uit sommige totaal niet. ik heb zelf ook heel erg veel last van een vette huid in mijn gezicht en haren. zelfs boven mijn borst zitten precies allemaal kleine puistjes pffff. maar ja het hoort er allemaal bij. gebruik wel 1 keer per week een gezichtmasker om toch het vette uit mijn gezicht weg te krijgen. jammer genoeg is het er weer terug de volgende dag.
ook mijn kleren voornamelijk de broeken kreeg ik dus echt niet meer aan mijn truitjes gelukkig wel. maar ga lekker een beetje shoppen bij de esprit of mexx ze hebben er super leuke positiekleding, mooie jurkjes enzo. je kan je echt nog wel sexy voelen hoor met de juiste kleding  
groetjes liena

* 16-07 om 20:20

@ Liena,

Het is bijna zover he Liena  jullie baby komt eraan dan breekt een hele andere periode aan laat je weten hoe het allemaal met je gaat nou suc2000 met je bevalling...

Liefs Ju

Dani 16-07 om 21:01

Hoi meiden,

Kan me wel voorstellen dat je je niet meer zo aantrekkelijk vind.
Ik heb zelf geen last van pukkeltjes en vet haar ofzo, cellulitis had ik al en ik ben wat ronder bij de taille geworden.
Daar heb ik best moeite mee gehad de eerste weken, ik heb het geluk wel dat ik een vriend heb die me geweldig mooi vind, ook nu ik zwanger ben.

Ik heb ook voor de spiegel gestaan en mezelf toegesproken: alles wat er veranderd, of het nu mooi of minder mooi is, is voor een goed doel, dus we doen het er maar mee!

Ik heb wel bv vorige week een supersexy knalrood nachthemdje gekocht, voelde me er erg mooi in en het werd gewaardeerd hihi.

Lexy 16-07 om 21:14

Heel herkenbaar! Voel me ontzettend dik, terwijl hubbie mijn dikke(re) hoofd juist veel mooier vindt. Iedereen om me zegt dit, je ziet er veel gezonder uit, maar voel mezelf alsof ik zojuist aangespoeld ben...
Maar desondanks heb ik veel leuke positiemode gekocht om het toch een beetje leuker te maken...
En ach, er groeit een prinsesje in me, dus daar doe ik het voor! 

Succes dames,het komt echt weer goed!

Olivia-Anna 17-07 om 23:07

Ik zou zeggen: Laat je eens lekker verwennen!!!
kapper,stoombad, massage, gezichtsbehandeling..
Ga ik zodra ik vind dat ik er behoefte aan heb echt wel doen hoor. (lekker met z'n twee)
Je voelt je daarna alvast stukken beter.

En ook wat kleding betreft vind ik als je het nodig hebt, haal die kleding dan! Daar dient het voor!!
En zoals Dani zegt, je man doet er ook veel aan hoor!!
Vind het echt belangrijk dat je er samen over kunt praten.. Je bent niet dik,je bent zwanger!!
Ik heb een hekel aan die zichtbare aders!! heb dat nu over heel mijn lijf!

@ Liena: gebruik je ook een tonic? Ik doe dat elke ochtend is heerlijk verfrissend en helpt echt hoor!!

Wen 28-07 om 01:18

Ik voel me ook niet echt sexy...
Ik voel me zwanger, trots, bijzonder, mooi, gelukkig, speciaal, sterk...
En dat voelt zó goed!
Ik ben nu 33 weken, dus nog maar een paar weekjes en dan is deze mooie en bijzondere tijd voorbij helaas. Ik probeer er nog zo veel mogelijk heel bewust van te genieten.
Die slanke taille en hoge hakken komen wel weer.

Liefs, Wen.

Yolanda (Gast) 28-07 om 10:22

Hier hetzelfde hoor, je bent niet alleen !

Iza 29-07 om 10:25

Ik had het gelukkig tijdens m'n zwangerschap niet, voelde me helemaal blij met m'n uiterlijk (vooral omdat ik nu een excuus had voor die dikke billen ). Maar de periode na de bevalling had ik er wat meer moeite mee. De eerste maanden ben je alleen met je kindje bezig maar wanneer dat allemaal wat makkelijker wordt kom je erachter dat je nog steeds een ontzwangerbuikje hebt . Ach ja...
In ieder geval: Geniet van je veranderende lijf en je zwangerchap, het hoort erbij en zolang jij goed voor je zelf zorgt zal je lijf des te sneller na de bevalling weer als het jouwe voelen. Fijne zwangerschap!

Olivia-Anna 29-07 om 13:02

Ja Iza, daar ben ben ik ook een beetje bang voor.

Nu voel ik me ook nog supergoed!! Laatst gaan eten in een strak zwart jurkje..
Maar voor na de bevalling heb ik ook wel een beetje schrik als die eerste roze weken voorbij zijn..
Helemaal als ik de 1 zie na enkele weken weer mooi op gewicht en de andere die na jaren de overige kilo's nog niet kwijt is..
We moeten het toch z'n gang laten gaan vrees ik.

Maar het zou ook weer niet het zalige gevoel wat ik nu heb kunnen overtreffen!!

Iza 29-07 om 13:06

Inderdaad Olivia-Anna, ik moet je ook zeggen dat ik het wel zie in de spiegel maar me er ook niet zo druk meer om kan maken. Je hebt toch andere prioriteiten nu, al ben ik wel weer begonnen met goed opletten met wat ik eet en meer sporten! Geniet van jullie zwangerschappen!!

Tineke 14-08 om 09:04

Oohh heel herkenbaar!!
Ik heb de striae nog op mn buik staan van de vorige zwangerschap, mn hoofd vol met acne (wordt nu gelukkig wel minder) en mn kleren willen niet meer zitten zoals ik dat wil!!

Ik denk dat de meeste zwangeren dat wel hebben, terwijl hun omgeving ze heel mooi zwanger vindt... Ik had met mn vorige zwangerschap een paar collega's die continu zeiden dat ik zoooo mooi zwanger was...  Terwijl ik alleen maar een walrus in de spiegel zag hahaha

Maar als ik dan kijk naar mn dochtertje, dan denk ik: Het was het me dubbel en dwars waard! (En gelukkig vindt mn man me nogsteeds mooi )

Dani 14-08 om 09:14

Ik krijg nu toch ook wel meer moeite met de kilo's die erbij komen.
Voor mijn gevoel ben ik enorm...maar vriendlief blijft me maar zeggen hoe mooi en vrouwelijk ik ben.
Ik wilde zo graag alleen een buikje maar ik dij rondom gewoon lekker uit.
Deze keer wil ik toch wat sneller de kilo's kwijt na de bevalling (wel op een gezonde manier). De vorige keer werd er na 3 maanden gevraagd wanneer ik uitgerekend was...was niet echt leuk haha.

Zo raar, de ene dag is mij haar veel steiler dan de andere dag, normaal heb ik flink wat slag in mijn  haar maar dat verdwijnt dus soms.
Mijn huid ziet er juist prima uit, heel rustig, terwijl het voor de zwangerschap een stuk onrustiger was.

Ach ja, alles voor het goede doel he!!!

Vanny 23-08 om 20:35

Hallo Sietske,
In het begin van mijn zwangerschap (tot ca. 3 maanden) had ik ook veel last van puistjes, op mijn gezicht, hals en ook op mijn rug. 

Nadien is dat stilaan beginnen verminderen, ik heb wel dagelijks een goede reiniging en om de 2 dagen een milde scrub gebruikt.

Nu (ik ben 5 maanden ver) heb ik geen last meer van puistjes en ziet mijn huid er weer veel beter uit. Het ligt gewoon aan de hormonen volgens mij. 

En voor de rest: ik ben heel blij met mijn buikje, op andere plaatsen ben ik nog niet echt kilo's aangekomen, dus da's wel heel leuk.
Maar misschien komt dat nog wel.

Ik zou me inderdaad eens goed laten verwennen: naar de kapper, schoonheidsspecialiste (zij kan ook een goede gezichtsbehandeling geven), een mooi kleedje kopen enz.

Probeer ervan te genieten! Die maanden vliegen voorbij, vind ik toch!

brenda92 23-08 om 20:58

ik denk dat als je inderdaat mooie positie kleding koopt dat je weer kunt genieten van je zwangerschap. je hebt echt erg leuke tegenwoordig. wat ik persoonkijk mooi vint is een beetje een tuniek/poncho met vleesmuismouw. dan komt je buik erg mooi naar voren vint ik. en misschien moet je mooie lingerie aantrekken daardoor voel ik me zelf wel altijd aantrekkelijk. of iniedergeval als het mooi bijelkaar past. en geen voedings bh en een onderbroek van de action. probeer je huid ook goed te verzorgen met producten. als je een lekkere lotion of olie op hebt en heerlijk ruikt geeft dat ook zelfvertrouwen geloof me!
ik hoop dat je hier iets aan hebt

Aradia 24-08 om 09:25

Ik heb het zelf ook een beetje. dan nog niet om een buik want die heb ik nog niet echt, maar meer vanwege de vele pukkeltjes/puistjes in mn gezicht en hals (idd ook tot boven mn borsten) en bij mn schouderbladen. Zitten soms hele grote tussen  
Met de kilotjes die er straks bijkomen ga ik denk ik ook wel moeite hebben... mn vriend vind het helemaal niet erg, hij zegt dat hij (gek genoeg) me nu ik zwanger ben nog aantrekkelijker vind. Maar dat is denk ik alleen het idee, ik weet niet hoe hij het vind als ik straks een buik heb haha. Het is voor ons de eerste dus alles ook nieuw.... 

Maar ik denk dat lekker ff shoppen, mooie/leuke positiekleding echt wel een hoop kan schelen. Denk dat je je dan wel weer ff lekker en fris enzo voelt, net als dat je normaal nieuwe kleding koopt, althans, dat heb ik wel altijd gehad, haha.

Karolina (Gast) 26-08 om 18:27

Hier was het hetzelfde. Ik probeerde van alles leuke kleren, kapper, bad etc. maar het hielp maar voor even en daarna sloeg de keiharde waarheid aan - je bent zwanger en dik. Mijn man was ook niet meer geïnteresseerd in slaapkamerspleetjes en dit hielp ook niet. Grappig genoeg, het was niet mijn uiterlijk maar gewoon een gedachte dat er een kind in mijn buik zit. Na de bevalling was alles vrij snel beter... Het kind is eruit en ik ben vrij snel al mijn extra kilo's aan het verliezen... Na paar weken kan ik mijn oude broek weer aan en dat helpt enorm
-------------
eZwangerschapskalender.nl eerste 40 weken samen

meidwilannoniemblijven (Gast) 17-02 om 12:21

ik baal ook ontzettend
ben nu 30 weken zwanger. en ben hartstikke slank. de baby daarentegen groeit snel, dus er is niks mis mee, zo ben ik gewoon als ik zanger ben en wel gezond leef maar wel snoep.
Ikzelf ben slanker dan voor mijn zwangerschap behalve mijn buikje dan..
Maar mijn armen en benen en taille zijn juist strakker en smaller dan voorheen dus ik ben er erg blij mee. daarbij heb ik prachtig mooi buikje van voren om echt trots op te zijn (niet om op te scheppen maar ik vind dat ik er niet slecht uitzie voor een zwangere, ik was vroeger altijd bang dat zodra ik zwanger zou worden ik heel dik zou worden en dat ben ik juist totaal niet, dus ik mag trots op mezelf zijn, ben tot nu toe nog maar 5 kilo aangekomen).
wel is mijn haarkleur niet mooi meer en heb ik veel haaruitval.
ook ik ben bij de kapper geweest, en die dag was mijn man heel enthousiast over mijn look.
maar enkele dagen erna al niet meer, hij vind me gewoon absoluut niet aantrekkelijk.
daarbij kijkt hij graag naar andere vrouwen op die vreselijke computer ggrr  (hij doet niks hoor, kijkt alleen maar). maar daardoor voel ik me wel afgewezen, soms kan hij heel kort door de bocht iets tegen me zeggen wat hij niet mooi aan me vind (bijvoorbeeld: mijn haar, of mijn buik, of mijn loopje, of mijn helaas volgens hem wel dikker geworden gezicht, of mijn witte huidskleur(nu ik nooit meer zon) en mijn borsten zijn al flink gegroeid maar naar zijn idee nog steeds veel te klein hij praat telkens over borstvergroting. of gister begon hij erover dat mijn neus best groot is, nou dat valt ook best wel mee hoor..
oja en ik heb een klein weekje schimmelinfectie gehad en daar pest hij me nog steeds mee  terwijl ik wel heel hygiënisch ben, is gewoon zo'n stom kwaaltje

Maar goed, ik weet het zeker... mijn man vind me momenteel niet meer aantrekkelijk en daar ben ik erg verdrietig om en dat is zacht uitgedrukt. ik kan elke dag wel janken, maar dat vind hij ook alleen maar vervelend, dus probeer ik dat nu niet meer te doen, ik ga nu proberen boos en ongevoelig te doen, als dat mij uberhaubt maar lukt  ben al zo extreem gevoelig.
 
Wil zo graag dat de tijd sneller gaat.. dat ik eenmaal ben bevallen en dat ik hem kan bewijzen dat ik wel mooi ben en een sexy vrouw en mamma kan zijn. en ik hoop dat hij mij weer gaat begeren en niet meer naar andere vrouwen wil kijken maar dat ik in zijn ogen zo onweerstaanbaar mooi ben dat ander vrouwelijk schoon hem koud laat.
Wie herkent dit? En komt het wel weer goed?

Cin 17-02 om 20:25

Jeeeeeeeeeeeetje ik weet niet wat ik lees hierboven zeg...wat verschrikkelijk dat je man zo over je denkt en zulke dingen uitspreekt...

Mag het aub je lijf veranderd nu een maal enorm tijdens een zwangerschap..pfff...en zoals je zelf beschrijft ben je moi zwanger en helemaal niet dik o.i.d verschrikkelijk

vooral als ikd an ook nog lees over je neus,je loopje e.d. najaaa heb er geen woorden voor hoor...

Meis blijf vooral jezelf hoor! Hij heeft toch neem ik aan ook gekozen voor een kindje dan weet ie toch dat je dikker word e.d.

het komt goed hoor!! zeker weten...snap dat dit echt niet leuk is voor je...maar ziet ie er zelf wel uit als een fotomodel? ;-)

Ik ben nu zwanger vd 3 e ben zelf bij eerste 16 kilo aangekomen bij de 2 e 18 kilo en nu bijna 36 weken zwanger vd 3 e en 15 kilo zit er nu aan...na de vorige 2 was ik al snel weer op me 58 kilo...zonder er iets voor te hoeven doen...dus meid probeer toch lekker te genieten hoor van je zwangerschap...

Komt vast en zeker goed!!!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Voel me niet echt aantrekkelijk meer' in het Zwangerschapsforum