Ronde zeven

80 antwoorden en 34926223x bekeken

Marc 05-12 om 21:01

Mila, heb je niet getest dan?

reageer

C81 (Gast) 05-12 om 21:51

Hoi! Oh mila wat duurt het  lang voordat  je  duidelijkheid  hebt meid! Grappig dat je erover begint want ik  heb  nu ineens  menstruatie achtig steken links. Dadelijk  mijn vriend  toch nog maar  eens proberen  te  verleiden hahaha. Wanneer  ga je weer testen  mila? Marc is het al een  beetje  bezonken? 

Marc 05-12 om 21:57

Hoi C81! Ja, het begint wel te komen nu, haha! Wat is jouw verhaal?

C81 (Gast) 05-12 om 22:03

Ik  ben  35 en heb 2 kinderen  uit een eerder huwelijk.  Nu inmiddels  5 jaar samen  met  mijn nieuwe  vriend. En wij willen  samen graag een  kindje. Hij heeft  nog  geen  kinderen. Hij heeft  inmiddels  al wel een  onderzoek  gehad en  dat  was helemaal  goed. Ik  zelf ben gewoon bang dat  ik  te  oud  ben. Bij mijn ex ben ik in totaal  6x zwanger  geweest. Maar  dan praat  ik over 10 jaar terug. Maar zijn zwemmers  waren  van mindere kwaliteit  dan van mijn huidige vriend. Ik  heb  alleen  mijn leeftijd  tegen , aldus  mijn huisarts. 

Marc 05-12 om 22:29

Kom op, met 35 ben je echt niet te oud meid! Het duurt misschien 3/4 maandjes langer als 10jr terug, toen hoefde je waarschijnlijk maar eraan te denken en was het raak...

C81 (Gast) 05-12 om 23:15

Ja inderdaad  Marc, maar  ja je weet ook niet  wat er in  je lichaam  allemaal  veranderd. Daarnaast  was mijn moeder op haar 45e helemaal  klaar met de overgang.  Daarom ben ik  ook bang om vroeg  in de overgang  te gaan. 

C81 (Gast) 06-12 om 09:42

Goedemorgen, mila hoe is het meid? Al duidelijkheid? Marc alles goed? Hier nog steeds waterige afscheiding  en lage temperatuur.  Ik  snap er echt niets van. Had na gisteren avond wel een  verhoging verwacht. 

Mila (Gast) 06-12 om 12:23

goedemorgen!
Nee ik ben nog steeds niet ongesteld voel wel al wat maar dat heb ik dus al sinds zaterdag zo af en toe.. Gister twee verschillende testen gebruikt negatief, vandaag ga ik niet testen geen testen meer in huis. Ik wacht wel gewoon af. Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen want andere maanden begin ik al vier nagen voor mijn nod met testen, ik voel gewoon dat ik niet zwanger ben. Ik kan nu alleen maar hopen en wachten.
C81, ik temperatuur zelf niet dus ik heb er geen verstand van, ik weet wel van mezelf dat ik (niet elke maand) mijn eisprong duidelijk kan voelen en weet ook hoe vervelend het is als je gewoon niet weet wanneer die al geweest is! Een voordeel is je vliegt deze week de dagen door omdat je dus geen duidelijkheid hebt.

Marc 06-12 om 12:54

Hoi C(arolien? )! Het gaat gelukkig goed met haar, bloeden is gestopt en ze voelt zich goed. Dus eigenlijk ben ik niet meer van nut hier, haha! Ik ben geen expert in afscheiding, maar de dagen voor deze maand was het bij mijn vriendin wel anders (zal de details besparen, sorry!) wellicht is dat een teken ofzo?

Mila, super fascinerend dat je zo zeker bent dat het niet raak is. Waarom denk je dat?

Mila (Gast) 06-12 om 15:29

Hai marc!
Had je vrouw de bloeding na de positieve test of ervoor? Dat zou wel schrikken zijn jeetje! 

Marc 06-12 om 15:35

Hi Mila!  Bloedverlies had ze twee dagen voor haar ongesteldheid zou komen (nod toch?) en toen dacht ze dat het weer niets was. Maar zette niet door en vrijdag had ze een mooie test in handen! Super gaaf! Ik was hier gekomen omdat ze in het weekend ook wat bloed verloor en zich er zorgen om maakte. Maar dat was eenmalig gelukkig en na de sex. Waarschijnlijk waren we iets te blij!   

Hoe gaat het met jou?

C81 (Gast) 06-12 om 15:55

Hoi! Marc dat was een  verassing dan! Leuk hoor! Wanneer  is ze uitgeteld? Ik vind het wel  stoer dat je je  aanmeld op zo'n  forum voor je vrouw! Petje af! Ik  zou denk ik ook maar  afwachten  nu mila. Misschien  over een  paar  dagen  weer testen  mocht je  nog  niet ongesteld  zijn. Ik  heb  morgen  een  afspraak bij de huisarts. Mede omdat ik deze maand zo lang  ongi ben geweest en het ook heel  pijnlijk was. Nu nog steeds die afscheiding en abnormaal laat met mijn ei. Ergens  hoop ik  dat  ze me doorstuurt dan weet ik  meteen  waar  ik  aan toe  ben. 

Marc 06-12 om 16:03

Hoi C! 7/8 is ze uitgerekend! Ja dat aanmelden was wel praktisch hoor! Moe zeggen dat ik als man wel verbaast ben over wat vrouwen allemaal tikken! Ik wist niet wat "nod" betekende dus dat forum december eens bekeken; bizar! Wat wie precies voelt als ze ongesteld moet worden, wat ze allemaal in hun slipjes aantreffen, hahaha over open communiceren gesproken! Maar nu het daar toch over gaat; zal dat voor hou ook geen teken zijn omdat mijn vrouw het ook had en anders niet echt?

Mila (Gast) 06-12 om 19:41

Even een kleine update; ik ben erg gespannen! Nog geen menstruatie te bekennen.. 
C81 heb je al een verhoging? Ook zenuwslopend hoor!

Marc, jaa al die afscheidingen en dat soort vervelendigheid het is idd een open boek! Haha moest wel even lachen, word ik toch een beetje opgevrolijkt!

Marc 06-12 om 19:52

Leuk dat ik je aan het lachen heb gemaakt! Waarom ben je gespannen?

Ps: En hoe is je afscheiding?

Mila (Gast) 06-12 om 19:59

hahahahaha  geen idee ik durf daar niet na te kijken ik hoop gewoon dat ik vandaag geen bloed ga zien! Liever helemaal niet maar anders toch morgen. 

Mila (Gast) 06-12 om 21:50

C81, heel veel succes morgen bij de HA ik hoop dat je er wijzer van wordt! En hoe het dan zit met je temperatuur dan. 
Ik zal voor je duimen

Mila (Gast) 06-12 om 23:11


Helaas ben ik net ongesteld geworden. Ik vind het echt heel erg vervelend ik baal er ontsettend van, ook al had ikhet verwacht.. Ergens hoopte ik dat ik een van de personen was die laat posi zou testen. 
Op naar ronde 7. 

C81 (Gast) 06-12 om 23:12

Dankjewel  mila! De afscheiding  is nu minder en heeft ruimte gemaakt  voor gevoelige tepels  en menstruatie pijn. Ei geweest? Ik  zal het morgen zien aan mijn temperatuur. Ik hoop dat  je  snel duidelijkheid  hebt want ik kan me voorstellen  dat  je  hier gespannen  van raakt.

Marc 07-12 om 10:19

Balen Mila! Mijn meissie baalde ook iedere maand super van haar ongesteldheid! Maar snel genoeg is het raak hoor! Nieuw plan van aanpak voor de volgende ronde?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ronde zeven' in het Zwangerschapsforum