Zwanger worden

115 antwoorden en 31153859x bekeken

Esje 18-10 om 22:13

Lieve allemaal
Wil graag een nieuw topic openen voor degenen onder ons die ook zwanger proberen te worden.
Mijn vriend en ik zijn bezig voor ons 1e kindje samen (ik heb al 2 kids uit een eerdere relatie).
Net onze 2e ronde gehad (beide rondes duurde 36 dagen). Helaas vandaag ongesteld geworden, maar binnenkort dus weer opnieuw beginnen.
Het lijkt mij leuk om met anderen in contact te komen die in deze spannende tijd zitten.
Hoop van jullie te horen ladies!
Liefs Esther 

reageer

Angelajj 19-10 om 14:12

Hey Esther,
Wij proberen ook zwanger te worden van ons eerste kindje.
Ik ben nu zo'n 2,5 weken gestopt met de pil, dus bij mij zal het nog wel even duren.
Ik weet mijn cyclus nog niet. Heb zo'n 10 jaar de pil geslikt.
Bij mij is het dus ronde 1  
Ben heel benieuwd en vind het ook leuk om contact te hebben met andere die zwanger willen worden.

Groetjes Angela

Esje 19-10 om 22:52

Hoi Angela, Spannend  he!!! Wie weet is het snel raak bij jullie!
Hier net helaas ongesteld geworden, dus binnenkort op voor ronde 3.
Super leuk om hier te kletsen en ervaringen uit te wisselen!

Angelajj 20-10 om 11:55

Hey,
Ja is erg spannend..
Ik denk er de hele tijd aan hahha

M (Gast) 20-10 om 13:03

Hi dames, 
Mijn vriend en ik proberen ook zwanger te worden. Ik ben sinds half augustus gestopt met de pil na zo’n 15 jaar en werd 6 dagen “te laat” voor het eerst weer ongesteld. Volgens een app heb ik 8 dagen geleden mijn ovulatie gehad. Sinds gister/vandaag verlies ik een beetje donker bloed. Als ik dit Google kom ik op verschillende dingen uit. Jullie ervaring mee? 

Esje 20-10 om 22:27

Jaaaaa AngelaJJ ik herken het, kan niet snel genoeg gaan! Ben er ook elk moment mee bezig... hoop het wel een beetje los te kunnen laten, maar wil het zo graag. Lijkt ook wel of ik overal om me heen zwangere vrouwen zie, of vrouwen met een baby, of die reclames op tv... zoeken op internet naar leuke babyspullen is ook niet zo slim: op nn FB verschijnen nu telkens babyadvertenties over kleertjes, wandelwagens... grrre beethe frustrerend...

M, nee herken het niet... lijkt me ook geen innestelingsbloed, fat schijnty dan lichtroze te zijn (beetje bij het afvegen). Maar ook daar geen ervaringen mee.. Heel vroege menstruatie misschien? Maar je zeft dat het niet veel is... Anders huisarts even om advies vragen. Je lichaam moet ook misschien even wennen aan alle veranderingen (spiraal, pil...)

Angelajj 20-10 om 23:27

@Esje, ja idd! Precies dat! Lijkt bij mij ook alsof iedereen om mij heen zwanger wordt. 2 vriendinnen van mij zijn in januari uitgerekend..
Ik wil ook, hahha.

@M, nee ik herken dit ook niet, ik denk dat het idd je lichaam is die nog aan het ontpillen is. Mijn lichaam is daardoor ook een beetje vanslag

stff48 22-10 om 16:04

Hè dames,
Graag klets ik ook wat mee
Wij zijn van oktober 2016 gestopt met de pil .. heb het voorbije jaar al heel veel bijwerkingen gehad erdoor .. vet haar , uitslag overal , humeurig , heel emotioneel .., noem maar op , heb het al voorbij zien komen .
Heel frustrerend als je iets graag wil & het lukt niet 

Esje 22-10 om 19:17

Ik vraag me ad og je lichaan echt noet ontpillen... hoop toch echt dat het hier in de komende ronde  (ronde 3) raak zal zijn.. 

Stff, wat zullen jullie er nu, na een jaar proberen, enorm aan toe zijn! Zou toch ewn mooi vooruitzicht voor het nieuwe jaar zijn. Merk je nu wat meer stabiliteit, heb je nu minder laat van bijwerkingen? 

Ahhh angela, wat een dubbel gevoel lijkt me dat: je bent blij voor je vriendinnen maar wilt zelf ook zo graag... Hoe lang zijn jullie bezig?

Kusss voor jullie allemaal!

stff48 22-10 om 22:37

Ik ben vanaf ik ben gestopt heel stipt in mijn regels krijgen dat wel , maar al die bijwerkingen zijn er al een jaar  enkel de puistjes zijn wat minder geworden ...
Nu ben ik enorm aant afwachten , einde van komende week is het weer nod dag .. ben al een week misselijk en heb heel gevoelige pijnlijke tepels & jeuken zeg .. bij mijn regels zijn mijn borsten wel gevoelig, dus weet niet wat te verwachten..
Ik zou zo graag iets origineel onder de kerstboom leggen , ons grootste verlangen ...
Hoop doet leven zeker?

Angelajj 23-10 om 08:52

Wij zijn pas bij ronde 1  dus denk dat het nog wel ff duurt..
Dat ontpillen is verschrikkelijk. Buikpijn, hoofdpijn, misselijk.
Het enige goeie eraan is dat mn libido onwijs hoog is nu. Gister wel 3 keer geklust xD vind mijn vriend ook totaal niet erg.

Merel 23-10 om 10:43

Angela, dat is zo herkenbaar! Hoe vaak deden jullie het toen je de pil slikte? Drie keer op 1 dag is wel heel veel, hihi!

Angelajj 23-10 om 11:09

Wij deden het voor ik stopte met de pil gemiddeld 1 keer per dag.
Wij hebben altijd al een goeie sexdrive gehad en kunnen nog steeds niet van elkaar af blijven..
Ik moet toegeven dat we een beetje verslaafd aan elkaar zijn xD hahha.
Maar nu ik gestopt ben met de pil is het nog erger.. plus dat ik denk dat ik nu in mn vruchtbare periode ben.(ik werk nog niet met ovulatietesten, dus het is puur een gevoel.). Nu zit het gemiddelde op 2 keer per dag...

Angelajj 23-10 om 11:11

Nu weet ik dat het beter is om om de dag te klussen, vanwege de kwaliteit van de sperma, maar dat lukt ons voorlopig even niet xD

Esje 23-10 om 21:03

Hihi jouw man heeft geluk met je Angela! Maar id: voor de kwaliteit van het zaad is om de dag beter. Maar geniet lkkr van elkaar, ook al is dat 3x per dag!! Een zwangerschap komt we dan zeker een keer lijkt me haha!

Maar jee: mijn libido is ook enorm gestegen na een stoppen met de pil... hoe raar is dat?!?! Heb ook zeker die kwaaltjes aab het begin gehad, naar.dat is gelukkig nu veel minder!!!

Merel 24-10 om 07:57

Jeetje waar haal je de tijd vandaan om twee keer per dag te sexen? En Esje, hoe vaak deedjij het en doe je het nu dan? Voor wij onze kleine kregen en ik aan de pil was, deden we het 1/2x per week. Vond ik genoeg, ml wilde wel vaker maar die hielp ik dan gewoon  Na de pil deden we het om de dag en in mijn vruchtbare week dagelijks! Nu met de kleine meid doen we het 2/3x per week. Maar wat een verschil met en zonder pil hé?! Moet je nagaan wat een troep dat is eigenlijk! Naast dat ik meer zin heb, wordt het beneden ook sneller nat (en meer), hadden jullie dat ook door die rot pil?

Gelukkig willen we nu wel een tweede dus geen voorbehoedsmiddel nodig. Maar die pil is vervelend, condooms vonden we niets... dus dan later een spiraaltje? Eerst maar zwanger raken (en voor mij weer ongi worden). Jullie ook hé!!! Dikke knuf!

Angelajj 24-10 om 08:46

Thanks Esje, ja dat zegt hij ook altijd xD
Ja idd, echt troep die pil..
Waar ik de tijd vandaan haal?
Mijn vriend is vrachtwagen chauffeur en werkt zo'n 70/80 uur per week.  Ik werk 30 uur. Dus als hij thuis is en we hebben zin doen we het. Al is het op de bank of in de douch. meestal ook nog een keer vlak voor we gaan slapen.
Je moet tijd maken, zeg ik altijd. En dat doen we maar al te graag xD hahha.
Het enige mindere is is dat we allebei vaak slaap tekort hebben daardoor xD hahha

Pil is inderdaad troep, condoom is al helemaal verschrikkelijk, maarja wat dan?
Wij willen graag 2 kinderen en daarna wil ik ook een spiraaltje nemen. Beter dan die andere troep.
Ik ga duimen dat we allemaal heel snel zwanger worden.

Merel 24-10 om 09:32

Houden jullie je dan ook altijd wel aan de handige dingen zoals in jou klaarkomen, beentjes de lucht in enzo? En sexen jullie alleen of is het met voorspel en al?

Overigens las ik dat voorspel niet altijd goed is als je zwanger wilt worden!

Angelajj 24-10 om 09:44

Jep hij komt altijd in mij, en die beentjes ook altijd.
Meestal wel voorspel maar dat is, sinds ik met de pil ben gestopt niet altijd meer nodig...

En jij?

Esje 24-10 om 12:22

Ja de pil is echt troep. Mijn vriend en ik doen het meestsl om de dag. Bij mijn vorige partner had ik veel mindet zin haha maar komt ws doordat ik mn huidige vriend veel aantrekkelijker vind (gespierd, goede verleider hahaha). 

Wij doen het meestal in bed voordat we gaan slapen, ligt eraan hoe opgewonden we zijn of wr wel of geen voprspel hebben. Maar hij kont id altijd in mij klaar, maar zorgt er altijd voor dat ik eerst klaarkom. Hihi lief he! Maar als wr weekend alleen zijn, als mn kifs bij mn ex zujn, dan doen we het vaak ook oo de bank meestal fan wel iedere dag of 2x per dag.

Spiraal zou biets voor mij zijn.  Veel te vaak negatieve verhalen over gehoord. Zal dan toch wel weer aan de pik gaan haha naar voorlopig nog niet!!!

Ow hihi en Meral: ik ben zeker natter dan met de pil. Hihi maar dat is volgens mij ook alleen maar goed!!!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger worden ' in het Zwangerschapsforum