Proberen om zwanger te worden wie heeft er zin om mee te kletsen ?!?!

405 antwoorden en 29796764x bekeken

Zantiax 03-05 om 15:16

vandaag de eerste x mn nod. Maandag spiraaltje laten verwijderen dus nu kan ik mn maanden beginnen tellen!

reageer

Merel 03-05 om 15:50

Welkom en veel succes!! Ben je al ongi?

Zantiax 03-05 om 18:57

sinds vandaag

Zantiax 03-05 om 20:42

Hmm kbegrijp het niet zo goed. Vanmorgen begon ik dus te bloeden, het leek toen echt veel te zijn maar het is nu al bijna zo goed als gedaan. .. geen idee wat ik hiermee moet 

Tooby 03-05 om 21:09

Na je spiraaltje kan het heel wisselend zijn. Sommige hebben wat spotting de komende weken door, de ander is ongesteld voor de eerste 2-3 weken en de ander gaat simpelweg door met hun normale cyclus.

Ik neem vanaf dat de spiraal eruit is ovulatie testen om daarmee proberen te zien hoe ik zit in de cyclus.

Zantiax 03-05 om 21:10

K dankje

Merel 03-05 om 22:04

Was het weinig dan?

Zantiax 04-05 om 06:09

Ja toch wel. Volledig gedaan zelfs nu. Zal nog meer geduld moeten hebben zeker 

Merel 04-05 om 06:22

Je spiraaltje is er pas onlangs uitgehaald, ik denk dat je meer een onttrekkingsbloeding hebt gehad. Hoe is je afscheiding nu dan Zani?

Zantiax 04-05 om 07:12

Deze ochtend licht roze en was maar een beetje. Gisteren was het helder bloed

Merel 04-05 om 11:14

Ja zal echt nog met je spiraal te maken hebben!

FiFi 24-10 om 16:45

Hey dames!

Hoe zit het hier? Al veel positieve testen? 

Ik heb aan het begin van het gesprek even meegebabbeld, maar was toen nog aan de pil. Sinds deze maand gestopt en ga ik er ook volledig voor!

Groetjes,
FiFi xx 

Florien 24-10 om 20:20

Hoi FiFi! Wat leuk om hier eens weer wat te kletsen. Ik ben inmiddels in verwachting geweest maar helaas heb ik op 2 juli een miskraam gehad.. Het was verschrikkelijk! Inmiddels gaat het steeds weer een beetje beter en beginnen we vanaf volgende week weer met proberen, heel erg spannend allemaal. 

Zooo leuk en spannend voor je dat jullie er nu helemaal voor gaan! Echt bijzonder om samen deze beslissing te maken he. Waar ben je momenteel in je cyclus? Kan me voorstellen dat dat nu nog een beetje lastig in te schatten is allemaal, in verband met ontpillen?

FiFi 24-10 om 20:42

Hey Florien!
Wat jammer voor jou ... hopelijk volgende keer beter, ik duim alvast !
Ik ben momenteel op dag 18 van mijn eerste cyclus na de pil en moest ik een cyclus van 28 dagen hebben zou afgelopen weekend mijn eisprong moeten geweest zijn. Helaas bleven, en blijven nog steeds de ovulatietesten negatief ...
Ik veronderstel dat ik dus deze maand niet moet hopen om al raak te zijn... ik ben gewoon zo een ongeduldig iemand dus dat maakt het zo lastig !

Merel 24-10 om 22:04

Hoi Fifi, spannend meis! Voor Florien ook natuurlijk!

Welke tijden doe jij je ovu test Fifi? Voel jij je ei aankomen? Na de pil kun je best een aantal rondes echt onregelmatig zijn, dus kun je er ook voor kiezen dit even aan te zien en pas als je stabiel bent te gaan testen?

FiFi 24-10 om 22:40

Hey Merel, 
Ik weet dat ik beter enkele maanden wacht op een regelmatige cyclus, maar ik kijk al een jaar uit om er aan te beginnen, en ben nu eenmaal ongeduldig ... misschien moet ik inderdaad toch nog even wachten met de ovu testen ...

Merel 24-10 om 23:00

Is ook super spannend toch? Maar je kunt er voor kiezen de eerste rondes de natuur haar gang te laten gaan en zo zicht op je cyclus te krijgen. 

FiFi 25-10 om 06:42

Merel, ik ga daar inderdaad mijn best voor doen om het de eerste maanden een beetje op zijn beloop te laten . Gisteren heb ik een goed gesprek gehad met mijn vriend over het feit dat ik echt wel al obsessief bezig ben met dat zwanger worden. Dat gesprek heeft ook wel geholpen. 
Conclusie: Ongeduldig of niet, ik kan alleen maar wachten tot het zover is . En ondertussen nog wat genieten van onze tijd met 2 (3 als je de hond meerekent )
Vrijen gebeurt hier minstens 3 keer in de week, dus als ik dan toch een vruchtbare periode zou hebben ook al vind ik deze niet met de testen (ik heb in een ander topic gelezen dat sommige testen niet gevoelig genoeg zijn, terwijl je ei er wel is) dan is er nog kans dat er bevruchting zal plaatvinden
FiFi xx 

Merel 25-10 om 20:26

Ha lieve Fifi, ja die kans is er zeker! En houd jij je afscheiding in de gaten? Kan je ook goed helpen met ontdekken van je ei!

kim 12-12 om 15:49

Heee dames.
Ik ben weer terug. Heb maanden het laten rusten. Maar nog niet zwanger helaas. Zijn al een tijdje bezig.
Mag ik weer mee kletsen?
Groetjes kim

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Proberen om zwanger te worden wie heeft er zin om mee te kletsen ?!?!' in het Zwangerschapsforum