Jong zwanger babbelgroep!

558 antwoorden en 28775020x bekeken

DreamBaby 16-04 om 12:32

Knap dat je volledig bent gestopt met roken!  Ik hoop dat mijn vriend het na een tijd ook zal kunnen.. Want dat is toch altijd beter voor de zaadjes niet? Want mijn vriend zijn sperma is jaren geleden al eens getest (voor dat hij mij kende) in het jaar 2009 waren er geen zaadcellen te zien en ik 2012 waren er wel zaadcellen te zien maar die hadden geen staartje dus ik ben nu wel eens benieuwd hoe dat zijn zaadcellen nu zullen zijn dus ik hoop dat als hij kan stoppen met roken dat zijn zaadcellen dan beter zijn als die van jaren geleden..

reageer

Sunny 16-04 om 12:44

@dreambaby op aanraden van onze gynaecoloog is mijn vriend menevit gaan gebruiken,
"From The Makers Of Elevit, Menevit Supports Sperm Health & Male Fertility"
Dit is een dagelijkse pil maar je moet het al 3 maanden gebruiken voordat je de resultaten ervan kunt zien.
Sperma wat je nu ejaculeert is namelijk 3 maanden geleden door je lichaam gemaakt (mocht je niet ejaculeren dan wordt het afgebroken) zo is het dus altijd 3 maanden oud. Misschien interessant om te weten

DreamBaby 16-04 om 12:52

Sunny; Bedankt voor de informatie!  Maar ik vraag me wel iets af.., in 2012 waren er dus wel zaadcellen te zien maar dan zonder staartje maar nu zijn wij ondertussen al 6 jaar verder dus kan dat staartje eigenlijk weer aan de zaadcellen groeien of is een maal geen staartje nu voor altijd geen staartje aan de zaadcellen?

W.w 16-04 om 14:50

Lizmie wat knap en goed dat je gestopt bent met roken. Bij mannen gaat dat altijd wat langer duren aangezien het niet om hun lichaam gaat maar dat komt vast wel goed.

Dreambaby wat leuk dat jullie gaat trouwen. Lijkt me heerlijk om daar naartoe te leven.

Lizmie 16-04 om 15:38

W.w dankjewel! Ja weet je .. Mijn ventje werkt ook in de bouw en staat continu buiten dus dat maakt het ook weeral een pak moeilijker om te zeggen van ik blij eraf . MAAR hij rook t ' s avonds al wel minder aangezien hij nu altijd naar buiten moet hahaha vroeger rookten we ook binnen, maar wil het huis nu echt rookvrij hebben voor de kleine er is dusjaa.

Loes 16-04 om 21:26

Hai allemaal,
Ik ben 24 en vorige week moeder geworden van de eerste - ook redelijk jong dus! 
Mij is ook best vaak gevraagd of het gepland was... Vond dat heel lastig, omdat ik eerst twee miskramen heb gehad, natuurlijk was dit gewenst!

N.L. 16-04 om 21:30

Oeh ja die vraag krijg ik ook vaak.. jammer he ?
Zijn veel vriendinnen in jullie omgeving zwanger ?

N.L. 16-04 om 22:31

Aah leuk @ww Ik mis dat wel ! Ik ben letterlijk de enigste :-(
Over darmen.. hmm ik heb er wel vaak over gelezen.
Bij mij voelde ik helemaal niks dus kan heel lastig oordelen..

Shir 17-04 om 07:42

Haii, tel ik ook mee als jonge moeder? Ben 25 jaar en nu 33 weken zwanger van de eerste.

Ook ik kreeg vaak de vraag of het gepland was. Dat terwijl ik een aantal maanden voor de bekendmaking ben afgestudeerd, een huis heb gekocht en een partnerschap ben aangegaan met mijn man. Ook ik vond het een lastige vraag gezien ik 4 miskramen heb gehad voor deze zwangerschap.

Maar goed er zijn dus altijd mensen die niet nadenken over hun vragen. Grappige is dat het meestal mensen zijn die het absoluut niks aangaat of het gepland was ofniet.

W.w bij mij begon elk teken van zwangerschap met rommelende darmen dus wie weet! Ik wil je wel aanraden pas te testen rond je NOD. Anders maak je jezelf helemaal gek.

Lizmie 17-04 om 08:16

Loes  & Shir , ja snap ik perfect dat die vraag dan ongehoord is!  Ik heb ook altijd zoiets van als het ongepland was, zeggen mensen dit meestal er ook bij.. dus waarom vragen?

N.L. , Bij mij zijn er toevallig een paar in de buurt zwanger wat dat wel fijn is! De meeste zijn nog aan't studeren ofzo... Maar vind het wel fijn om maar met een klein aantal te zijn... tegen dat de anderen er aan beginnen zet die van ons dan mss zijn eerste stapjes!

W.w , haha da's waar!  En goh daar kan ik mij nu niks meer van herinneren hoe dat bij mij was. Ik weet wel dat ik opdenduur zot werd omdat alles symptomen konden zijn. Gewoon altijd vanuit gaan dat het niets is en idd pas testen op je nod of een dag derna! ik wachte altijd een dag of 2/3 in het geval ze later moesten komen, tot er een keertje is niets kwam.  Maar ik hoop zooooohard voor jou dat het raak is!

proud_mommy 17-04 om 10:37

Haha heel grappig hoe dat gaat. Ik kreeg juist altijd de vraag, Ben je nog niet zwanger? Ik werd er gek van. Bij ons duurde het 18 maanden voor ik zwanger werd.
Uiteindelijk wist buiten de familie niemand dat ik zwanger was, totdat ik was bevallen haha.

N.L. 17-04 om 10:47

Dat is wel leuk!
Ja veel vriendinnen studeren indd nog of nog gewoon echt niet aan toe. 
Haha bij ons ook wel een beetje @proudmommy.. mijn schoonmama zei de heletijd heel subtiel.. ik zou zoooo graag oma willen worden haha!

proud_mommy 17-04 om 11:09

Haha mijne ook NL. Ik wil de kinderen van mijn zoon zien. Ik heb van alle kinderen gezien behalve die van hem. 

Lizmie 17-04 om 12:38

Oh amai proud_mommy dan hebben jullie veel geduld mogen uitoefenen! Bij ons was het de 4de keer raak. Maar dat kan misschien zijn omdat ik allang ontpild was aangezien ik continu tussentijdse bloedingen kreeg ... denk niet dat hij ooit optimaal gemacheerd heeft

Ja zijn moeder was ook al wel van  seg iedereen is al oma .. ik staan achter zei ze dan hahah

W.w 17-04 om 12:51

Haha mijn moeder en schoonmoeder hebben ook allebei wel hints gegeven.

proud_mommy 17-04 om 13:27

Lizmie ik slikte het maar een maandje. Het zat dus niet echt in mijn systeem. Ik was gewoon altijd op tijd met mijn nod. De laatste maanden ineens niet meer.

Ww haha mijn moeder zei altijd je bent nog jong. Het komt nog wel. Wel zei ze dat als ik zei ik ben nog steeds niet zwanger. 

Shir 17-04 om 15:33

Mijn moeder hintte ook wel. Maar de vragen kwamen juist van mensen die ik indirect ken.

Ik heb bijna 10 jaar de pil geslikt en ben de eerste keer binnen 3 maanden zwanger geworden. Met de 4 miskramen ben ik in totaal binnen 2 jaar 5x zwanger geworden. Dus ik heb nooit echt last gehad van het slikken van de pil.

Lizmie 18-04 om 08:22

Proud Mommy oei had je mss beter al niets geslikt toen En jaaa dan kan het idd niet daar aan liggen!
Mss de volgende keer dat het bij mij suuuuperlang duurt en dan bij jou weer heel kort? Moeder natuur en zijn spelletjes

proud_mommy 18-04 om 09:05

Lizmie haha idd. We waren eerst niet van plan om gelijk aan kinderen te beginnen. Toen we eenmaal getrouwd waren dachten we er anders over haha. Na een week huwelijk gelijk gestopt ermee. En die 3 weken ervoor was eigenlijk zodat het na het huwelijk in werking ging. Dit x heb ik een spiraal en die haal ik er over een jaar uit. 

Lizmie 18-04 om 11:07

ooh da's idd wel beter zwz! want met een spiraal is er geen ontpil gedoe enzo.. alles is gewoon direct terug normaal

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Jong zwanger babbelgroep!' in het Zwangerschapsforum