1e kindje 3e ronde

47 antwoorden en 27574839x bekeken

Sannedjx 19-07 om 09:23

Hi meiden, 
Na het stoppen met de pil een cyclus gehad van 31-28-36 dagen, nog niet echt regelmatig dus... 
Ben begonnen met teunisbloemolie te gebruiken, en tarwekiemolie.. kan nooit geen kwaad lijkt me. Las er goede verhalen over op diverse forums. 

Zijn er nog meer meiden die bezig zijn voor hun 1e kindje?
Het lijkt me leuk om er over te kletsen hier en mekaar op de hoogte te houden!
Groetjes
Sanne 

reageer

Bloempje 19-07 om 11:53

Hoi Sanne! Wat leuk en spannend! Jammer dat je cyclus nog niet regelmatig is. Gebruik je ovulatietesten? Wij zijn ook voor ons eerste kindje 'bezig'. Zitten nu in ronde 7. Ik gebruik sinds deze maand ook tarwekiemolie en een multivitamine. 

Sannedjx 19-07 om 12:32

Ja die gebruik ik, 2e ronde netjes me ovulatie kunnen vinden. Maar de vorige ronde heb ik het na 1.5 week opgegeven niet te vinden... nu begrijpelijk aangezien me cyclus toen 36 dagen was.. had toch nog even vol moeten houden..
Wil er niet zo mee bezig zijn maar dat is toch best lastig. 
Spannend voor je..Jij wel een regelmatige cyclus?

Bloempje 19-07 om 12:44

Oké. Maarja als het zo onregelmatig is kost het ook een hoop testen... En dan ben je er inderdaad veel mee bezig. Maarja onbewust doe je dat toch. Tenminste ik wilde er zelf deze maand helemaal even niet aan denken dus ook geen testen gedaan enzo. Maar toch spookt het elke dag door mn hoofd heen. Ik was na het stoppen direct regelmatig. 28 dagen. Maar de laatste 3 maanden niet. Vooral het gedeelte na de ovulatie. Werd altijd precies 14 dagen later ongesteld maar nu al een keer veel later en een keer veel eerder. Terwijl mn ovulatie wel gelijk bleef. Voor deze maand zou ik het niet weten... Ik heb geen ovutesten gedaan. En rond mn verwachte ovulatie ben ik begonnen met een antibiotica kuur. Ik voelde nu ook helemaal niets terwijl ik anders altijd van alles voel rond mn eisprong. Dus ik heb geen flauw idee hoe het nu gaat lopen allemaal. Waar zit jij nu in je cyclus ?

Sannedjx 19-07 om 13:15

Wat een zenuwslopend iets is het toch he.. 
Had ook besloten om deze maand geen testen te gaan doen maar bent bang dat ik het toch te graag wil weten wanneer het komt.. 
Ik ben afgelopen maandag ongesteld geworden, dus over een kleine week toch maar weer wat testjes er tegen aan gooien.. 
Hoop dat het door middel van die tabletten wat regelmatiger word, maar mag toch al niet klagen als ik het zo om me heen wel is hoor. 
Altijd lastig idd met antibiotica, en lastig dat je menstruatie nu ineens langer duurt lichaam zit maar raar in elkaar soms.. 

Bloempje 19-07 om 18:04

Okee weer een nieuwe ronde voor de boeg dus! Spannend weer. Tsja een lichaam zit raar in elkaar... 

Danio (Gast) 19-07 om 19:49

Hier een regelmatige cyclus na een miskraam bij 4 weken in januari nog heel pril. 

Nu ronde 4, hier mijn verhaal:
3/7 mijn nod na een paar negatieve zwangerschapstesten, toch bloedtest gedaan op 8/7. Weer negatief.. menstruatie bleef uit. Op advies van HA afspraak gemaakt bij gynaecoloog vandaag op 19/7. 2 dagen geleden heb ik een ovulatietest gedaan om te zien of die eraan zat te komen. Nog steeds geen menstruatie... een smiley. Kon het niet laten en heb er een zwangerschapstest achteraan gedaan. En die was positief.. 2 dagen van stress, zou et echt! Spannend ben heel benieuwd of nu alles goed is en het blijft.. binnen een uur het verlossende antwoord.. 

Sannedjx 19-07 om 21:13

Wat spannend voor je Danio!! Ik duim voor je!!

Bloempje 19-07 om 21:58

Wat spannend danio! Weet je al meer?

Bloempje 20-07 om 20:15

Poehhh spannend ! Hopelijk is het goed gestegen de volgende keer! Hier alles rustig... vermoed dat maandag mn ei geweest is ongeveer... Dus nog rustig op het wachtbankje

Bloempje 20-07 om 20:22



In deze tabel kan je zien wat de waardes ongeveer zijn per week. 

Danio (Gast) 20-07 om 21:02

Dankje Bloempje, ik hoop dat het bij jou ook raak is  
Het wachten is het meest vervelende ja
Dankjewel volgens het schema kzn het dus heel goed dat ik tussen de 4 en 5 weken ben nu.. zo spannend ik hou je zeker op de hoogte!!

Bloempje 21-07 om 10:45

Ja dat hoop ik ook! Ga woensdag testen heb ik besloten. Ik kan nooit wachten tot nod dag haha. Wanneer moest je nog een keer je bloed laten testen ??

Danio (Gast) 21-07 om 16:59

Hee Bloempje

Ik moet maandag of dinsdag, maar ik denk dat ik gewoon maandag al ga.. kan echt niet wachten.. 
Hahaha heb ook nooit kunnen wachten tot nod maar nu dus het tegendeel bewezen want was tot een week na nod negatief en daarna positief. 
Heb wel last van mijn borsten, onderbuik, heb geslapen tot 13.30 en vanaf dan hang ik al op de bank alsof ik vanaf 6 uur wakker ben en sorry voor de info maar ben enorm winderig.. probeer er niet teveel mee bezig te zijn maar dat lukt gewoon niet. Wanneer zou jij gaan als je mij was donderdag ben ik geweest mag nu kiezen voor maandag of dinsdag?

Bloempje 21-07 om 17:32

Pfff... het weer werkt ook niet echt mee. Word je ook "hangerig" van. Al heel war kwaaltjes dus haha. Nouja wel een teken dat het goed zit toch? Ik zou maandag gaan, als ik mocht kiezen haha. Heeel ongeduldig. Hihi 

Danio (Gast) 21-07 om 17:44

Haha oke dan ga ik maandag ik hou je op de hoogte! Ik hoor het wel als je een test hebt gedaan

Bloempje 21-07 om 19:13

Toppiee! Jaa komt goed

Bloempje 23-07 om 11:48

En danio?

Dani90 23-07 om 13:44

Hee Bloempje,
Wat leuk jou belangstelling! Ik vrees wel dat ik slecht nieuws ga krijgen.
Vanmorgen heb ik bloed laten prikken, vanavond om 17.30 uur komen ze het pas ophalen dus heel misschien vanavond maar waarschijnlijk morgen pas de uitslag.
Alleen vanaf vanmorgen heb ik telkens als ik moet plassen en rose veeg bloed.
De bloedtest zal het uitwijzen, geen ernstige buikpijn soms wat steken maar heb al veel gehuild vanmorgen. 
Zodra ik het weet zal ik het je laten weten.
Jij gaat woensdag testen toch??

Bloempje 24-07 om 13:49

@ Sanne hoe gaat het ? Ben je al begonnen met testen ? 
@dani weet je al meer? Ik duim voor je!
Ik heb vanmorgen getest met Kruidvat test en sensitest. Beide een lichte streep dus hopelijk lopen ze mooi op deze week. 

Je kunt reageren op dit onderwerp '1e kindje 3e ronde' in het Zwangerschapsforum