Afvallen voor me kinderen

3 antwoorden en 27347510x bekeken

Anoniem (Gast) 24-07 om 22:08

het lukt met niet, het frustreed me. 
Ik ben 10 kilo tezwaar maar dan ook echt te zwaar. En zou zoals de titel al zecht willen afvallen voor me kinderen. 
Imheb al veel geprobeerd naar de sportschool maar daan heb ik niet echt de tijd voor. Dan maar zelf in de ochtend trainen. Dat lukt, ja wel 2keer en dan ook 2maand niet. 
Gewn snoepjes meer eten? Dat zal helpen maar kan mezelf niet in bedwang houden. Ik moet echt snoepen ik eet veel te veel. Snoep en ongesond. 
Geen snoep meer kopen? Dat lukt voor een dagje maar dan ben ik het weer nodug. En voor de kinderen ook. 
Wie heeft alsjeblieft een goed advies! 

Groetjes en alvast heel erg bedankt

reageer

Anoniem (Gast) 24-07 om 22:24

Hallo,

Begrijp me niet verkeerd maar de hele fout zit al in afvallen voor je kinderen, je moet het voor jezelf en eigen gezondheid doen. Alleen dan zul je ook de juiste mindset krijgen om die snoep te laten liggen en dan ook niet meer in huis te halen wat ook weer een bijkomend voordeel is voor je kinderen.

Succes 

Tooby 25-07 om 00:21

Snoepen met groentes, dus snoeptomaatjes, snoepkomkommer  zelf paprika snijden etc. Kijk ook naar de rest van je voeding, niet alleen naar snoep.

FiFi 26-09 om 15:05

Hey, 
Ik ben 3 jaar geleden 20 kg afgevallen. Nu ben ik het afgelopen jaar terug 8kg bijgekomen door er terug minder op te letten. 
Binnen 2 maand stop ik met mijn pil en zou ik graag terug die 8kg kwijt zijn. Wat ik nu al afval, moet ik na de zwangerschap niet extra zien kwijt te geraken
Ik ben momenteel bezig met een proteinen dieet, waarbij je weinig koolhydraten mag binnen nemen. Geen brood, aardappelen en pasta dus. Wel veel vlees, groenten en eiwitshakes. 
Mijn dag ziet er als volgt uit:
- Ontbijt = proteinenshake
- 10-uurtje = proteinenshake
- Middag = soep of slaatje
- 4-uurtje = proteinenshake
- Avond = groenten en vlees of vis of eieren
Daarnaast ga ik 1 of 2 keer in de week gaan paardrijden aangevuld met 1 keer per week gaan zwemmen. Wij hebben ook een hond waardoor ik 40 tot 60 minuten per dag wandel aangezien wij op een appartement wonen en dus geen tuin hebben. 
Om het toch goed vol te houden laat ik mezelf 1 dag per week (zaterdag of zondag) normaal eten. Dus dan eet ik wel brood en aardappelen of pasta. 
Er is trouwens ook een goede website waar je veel vervangproducten vindt met veel eiwitten en weinig suikers en koolhydraten: www.bodyenfitshop.nl 
GOUDEN TIP: Doe het voor jezelf en niet voor anderen. Als je begint met afvallen moet je er mentaal ook helemaal klaar voor zijn en je hieraan kunnen houden. Ik weet dat dit moeilijk is, maar het loont . Daarnaast is het belangrijk om niet op te geven als je toch eens zondigt en een mindere dag hebt
Veel succes gewenst 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Afvallen voor me kinderen' in het Zwangerschapsforum