Gevoelige pijnlijke borsten

45 antwoorden en 24957395x bekeken

naad 26-01 om 17:12

Hoi meiden! Nog drie dagen en dan kan ik testen! Spannend! Ik had nergens last van tot gisteren en vandaag.  ik heb af en toe steken in me borsten of gewoon een raar pijnlijk gevoel. Dit is niet constant. En als ik er zelf aan zit voel ik dit niet. Zijn er meerdere die dit zo ervaren of ervaart hebben? Ik heb tijdens menstruaties ook nooit last van mijn borsten, daarom vind ik het zo gek!

reageer

Asya (Gast) 26-01 om 18:09

hoi Naad,
We gaan gelijk op ik heb ook over 3 dagen mijn NOD. Heb stiekem donderdag en vrijdag (wrs veeel te vroeg) ook al getest, helaas negatief. Ik voel aardig wat dingen die ik ook voor ongi voel en toch voelt het weer allemaal net even anders. Je lijf kan je zo voor de gek houden. Ik weet niet meer wat ik ervan denken moet.

naad 26-01 om 18:26

Ah dat is grappig dat we precies gelijk lopen!!! Jaa klopt je lichaam kan je goed voor de gek houden. Als je er elke dag mee bezig ben dan ga je van alles voelen. 

Asya (Gast) 26-01 om 18:40

Vandaag voel ik trouwens aardig wat ‘ongi’krampachtige kwaaltjes. Dus aan de andere kang denk ik dat ik over een paar dagen gewoon ongi ben. Mijn man zei vandaag ook, denk niet dat het raak is hoor..????

naad 26-01 om 19:00

Wij zijn 6 maanden bezig en elke maand was ik er bijna elke dag mee bezig en idd ik voelde van alles, dacht dat ik beter rook en humeurig was, of dat ik hoofdpijn had noem maar op. Teleurstelling na teleurstelling op een gegeven moment was ik er zo klaar mee met dat verdriet en de pijn dat ik het een soort van los liet afgelopen december en lekker met kerst en oud en nieuw bezig was. Begin Jan. Had ik wel weer ovulatie testen gedaan omdat ik een onregelmatige cycles heb. Dus wel goed gedaan op de juiste dagen. Maar dagen erna gewoon me ding gedaan en genoten van de dagen samen met me vriend, filmpje kijken enz. Samen leuke dingen doen. En nu merkte ik niks van symptomen omdat je er niet mee bezig bent. Alleen vandaag en gisteren dan me borsten een beetje. Maar het blijft altijd elke maand spannend dat kan je niet veranderen. Ik twijfel om morgen te testen of nog even wachten. Ik kan feitelijk vandaag ongesteld worden maar ook dinsdag pas. 

naad 26-01 om 19:31

Ah dankjewel! Ja we hopen het ook echt super erg! Ik laat het je weten! En jullie ook nog veel succes hihi. Heb jij wel een regelmatige cycles ?

naad 26-01 om 22:34

Ahhh das wel fijn als je een regelmatige cycles heb idd. Uhm vandaag wat meer gespannen borsten ofzo, niet echt pijnlijk maar wel anders dan anders? Ik ga denk ik morgen een test doen, mocht die toch negatief zijn en ik wordt nog steeds niet ongesteld doen we het woensdag nog een keer testen... ben benieuwd !

Asya (Gast) 26-01 om 22:38

ik heb nog 1 action test in huis liggen, liefst doe ik die ook morgen (had donderdag en vrijdag negatief), maar heb zoooo geen zin om dan weer naar de action te gaan om een nieuwe te kopen, hahaha vandaar dat ik heel erg twijfel om deze test gewoon te bewaren voor mijn vermoedelijke NOD van dinsdag of woensdag. Waar haal jij je testen? Ik heb begrepen dat ovu testen ook hcg meten dus mss kun je die eens proberen eerst morgen?

naad 26-01 om 22:55

Ah snap ik! Mijn ovulatie testen waren van clear blue die werkte super goed! Ik moet morgen nog test kopen heb niks meer liggen haha, gewoon van trekpleister eigen merk. Of clearblue ff kijken nog hihi

Asya (Gast) 27-01 om 08:03

Goeiemorgen Naad,
Ga jij vandaag testen? Ik ben zelf zoooo aan het twijfelen. Ben nog niet naar het toulet geweest dus zou nog steeds met ochtendurine kunnen testen... wat te doen aaaaaaargh

naad 27-01 om 09:11

Heee! Jaaa ik ben net wakker en al aangekleed haha. De drogist gaat pas om 10 open!!!! Dus moet nog wachten haha. Maar ik heb ook nog niet geplast. Pffff vind het wel eng hoor. Ik ga er maar van uit dat het gewoon negatief is

Asya (Gast) 27-01 om 09:25

ik duim zoooooo hard voor je meid!!!! Spannend. Ik kom het natuurlijk niet laten en heb getest... OMO-wit. Dus aan de ene kant denk ik, het zal dan wel niet. Aan de andere kant, dit zou voor mij 10 dagen na ovulatie zijn en dan was er maar een hele kleine kans zijn dat de test positief is (volgens die ene site. Hahahah ja zo blijf ik bezig he. Maar ik ga geen nieuwe test meer kopen hoor, tenzij ik straks een week overtijd ben. Waar ik wel van baal, heb vandaag heel veel last van mijn schouder en zou liefst diclofenac nemen voor de pijn, maar dan denk ik weer stel dat ik toch wel zwanger ben.. kan dat dan wel??

naad 27-01 om 09:29

Ja ik hou ook al overal rekening mee! Qua eten en medicijnen want stel idd. Ik durf niet te testen. Ik denk dat ik gewoon maar wacht tot woensdag. Heb zo het idee dat straks ineen me menstruatie out of Nowhere komt

naad 27-01 om 09:32

Misschien was het voor jou ook te vroeg testen? Misschien allebei maar ouderwets wachten op de menstruatie haha!

naad 27-01 om 09:33

Bij mij is het ong 13-14 dagen na ovulatie

Asya (Gast) 27-01 om 10:04

beste is natuurlijk om gewoon te wachten. Maar na 13 a 14 dagen na ovu is kans heel groot op positieve test (volgens de site). Blijft spannend he en geduld is soms ver te zoeken.

naad 27-01 om 10:10

Nou ik heb zwangerschaps testen gekocht haha. Ik ga nog even Nadenken of ik het straks gaat doen of woensdag,Maar dan heb jij ook wel een korte cyclus of niet?

Asya (Gast) 27-01 om 10:58

toch wel gehaald Naad. Spannend. Als je straks test is dat vast niet met ochtendurine denk ik. Dan heb je wel de meeste kans toch?

naad 27-01 om 11:06

Jaa ik had al geplast en nu geplast met eigenlijk niet ochtend urine. En het was negatief. Nja nu maar gewoon wachten tot de rode duivel komt  

Asya (Gast) 27-01 om 12:31

Aaah vervelend meis, maar wel of geen ochtendurine kan soms net het verschil maken zeker VOOR NOD. Dus geen bloed geeft moed toch. Ik blijf nog steeds heel hard voor je duimen. Ik heb vandaag wel besloten voor mezelf dat het hem wrs toch niet gaat worden. Heb vreetbuien, ongikrampen zo nu en dan. En alles lijkt op een aankomende ongi binnen paar dagen. Maar ergens heel heel heel diep verborgen, toch stiekem een klein sprankeltje hoop hihi. Hoe voel jij je?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Gevoelige pijnlijke borsten' in het Zwangerschapsforum