Wie kan mij om deze tijd nog helpen ???

21 antwoorden en 45434780x bekeken

Manon (Gast) 09-12 om 22:31

Hallo iedereen die nog wakker is ! ik ben best een tijd terug een topic gestart over schoonmoeders.. En mijne is walgelijk Altijd roepen dat ik niet kan koken of schoonmaken dat ik erbij loop als een slet want ik draag geen hoofddoek elke week om geld vragen roepen dat ik zelf nog een baby ben dus waarom krijg ik een kind die kan ik beter aan haar geven.. enz enz.. nou heeft ze een aantal weken terug gezegd ja ik kom tijdelijk wel bij juliie wonen dan kan ik haar helpen en advies geven.. (terwijl ze niet eens de zelfde taal praat als ik en ik zelf ook een moeder heb die ik wel om advies vraag als dat nodig is) nou gelukkig heeft mijn man daar toen een stokje voor gestoken en gezegd dat we dat echt niet willen en de laatste weken/dagen gewoon lekker met ze 2en willen zijn.. nou ben ik dus vandaag precies 41 weken zwanger , en ik word morgen ingeleid en dat wilden we geheim houden voor iedereen zodat het toch een beetje een verrassing was.. Nou weet schoonmoeder dus dat ze hier inleiden als je dus 41 weken zwanger bent , nou kregen we 2 uur geleden een telefoontje van de zus van mijn man ja we hebben mama net in de trein gezet ze is over 2 uur bij jullie (de trein vanaf parijs , wij wonen in brussel) ze heeft dus gewoon tegen niemand gezegd dat ze zou komen , en nou is mijn laatste avond gezellig met ze tweetjes met mijn man helemaal verpest en het plan om het geheim te houden ook.. ik ben zo kwaad geworden ik zit nu nog helemaal te trillen en kan niet meer stoppen met huilen , ik heb nou ruzie met mijn man terwijl hij er eigelijk ook niks aan kan doen (want hij wist het ook niet) laaste avondje lekker met zijn 2en is helemaal verpest en dat terwijl ik morgen moet gaan bevallen en ik ben ook nog gevallen net niet op mijn buik maar op me kont en rug.. ik weet nu niet of het wel goed gaat met de baby , wat denken jullie ? moet ik nu naar het ziekenhuis gaan om het na te laten kijken of kan ik beter gewoon proberen rustig te worden en wachten tot het morgen is ? ik maak me onwijs veel zorgen en ik word er niet echt rustiger van.. ik hoop dat jullie het verhaal een beetje begrijpen..
liefs manon

reageer

mama3 09-12 om 22:58

Lieve Manon,

jeeh, wat een verhaal! Dat is niet fijn voor je! Als je het niet vertrouwt, zou ik naar het ziekenhuis gaan! Voel je de baby nog? Denk aan je zelf en als jij wilt gaan dan ga naar het ziekenhuis! Succes meid, ik hoop dat het allemaal goed met je gaat!

Shana 09-12 om 23:14

ik zou naar het ziekenhuis gaan en schoonmoeder niet binnen laten maar ja dat ben ik dus he  als jullie zeggen nee dan is dat ook nee en inderdaad deze laatste avond zou voor jullie moeten zijn, ik zou naar kliniek gaan ze gaan je mss wel houden en wie weet leiden ze je vandaag nog in  heb je toch nog lekker tijd met je ventje zonder dat de schoonmama zich komt moeien op zijn mooist gezegd !!! veel succes alvast en laat weten hoe het was

Ster 09-12 om 23:24

hey meis,
ik zou het ziekenhuis bellen en vragen of je moet komen. wat je schoonmoeder betreft zou ik haar wel vertellen dat ik dit geen strakke actie van haar vind en dat ik het zeker niet waardeer. verder zou ik zeggen boek maar een hotel je kan toch niet zo maar midden in de nacht aan komen zonder dat eerst te overleggen of op zijn minst te vragen of dit uit komt.

heel veel succes meid en sterkte

liefs en knuffels Nynke

Manon (Gast) 09-12 om 23:32

Haay meiden bedankt voor jullie reactie , ik ga zo het ziekenhuis maar even bellen denk ik.. Ik heb de baby nog niet gevoeld en ik word er ook niet echt rustig op.. en ik wil zo graag stoppen met huilen maar het lukt allemaal niet zo goed.. ik kijk het nog heel even aan en anders bel ik wel ! liefs

mandy (Gast) 09-12 om 23:54

Wat een figuur zeg je schoonmoeder kan me goed voorstellen dat je daar helemaal niet op zit te wachten moet zeggen dat ik het ook best brutaal en asociaal vind dat ze dit zo achter jullie rug om doen terwijl ze weten dat jullieghet niet willen. Moet juist een lekkere ontspannen avond voor jullie zijn. Ik zou met je man praten en misschien moeten jullie er gewoon weg sturen is misschien lullig en moeilijk maar ze luistert ook niet na jullie wensen. Heb je al gebeld meis? Hou je rustig en wil je alvast veel succes wensen voor morgen dat je een prettige bevalling mag hebben en laat je voor al niet gek maken!!

Lieve groetjes mandy

mama3 10-12 om 08:37

hoi Manon,

hoe is het allemaal afgelopen? Ben je nog naar het ziekenhuis gegaan? Hoop dat alles goed gegaan is! Succes verder meid en hou ons op de hoogte als je wilt.

kimjoy 10-12 om 09:10

hi manon, heel veel suc6 vandaag en ik duim op een goede afloop!heel veel sterkte 

kim

tammi 10-12 om 09:34

hoi manon,
ik zou naar het ziekenhuis gaan hoor meid
hopelijk is alles goed met jou en de baby

veel sterkte en hou ons op de hoogte

liefs tammi

Ster 10-12 om 09:50

Hey,

ik wil je even heel veel succes wensen met de bevalling.
Straks heb je je kleintje in je armen.

Liefs Nynke

Manon (Gast) 10-12 om 12:24

Haay allemaal ! Bedankt voor jullie lieve berichtjes ! Ik heb gister met wat oli me buik een beetje "gemasseerd" en na een kwartiertje begon hij weer lekker te bewegen daarna met me man gepraat en toen hebben we er met zijn 2en op de slaapkamer dan maar een gezellige verdere avond van gemaakt.. Ik heb verder schoonmoeder compleet genegeerd , want ik ben eigenlijk wel helemaal klaar met haar nu.. Maar ik ga mijn dag niet door haar laten verpesten.. Alles gaat goed hier weeen doen eigenlijk nog geen pijn ! Ik zal het laten weten als hij er is ! Liefs

mandy (Gast) 10-12 om 16:19

gelukkig dat ie snel weer begon te bewegen! en jullie hebben helemaal gelijk dat jullie je terug getrokken hebben, fijn om te horen dat het toch nog gezellig was met ze 2tjes. spannende dag zo vandaag..heel veel succesnog even en dan heb je heerlijk jullie kleine mannetje in je armen! 

Liefs mandy.

Manon (Gast) 10-12 om 21:20

Hallo allemaal ik ben vanmiddag om 16:29 bevallen van een hele mooie grote gezonde jongen , Youssef ! Hij weegt 4890 gram en is 55 cm groot Alles gaat goed verder en ik ben helemaal gelukkig , ondanks gister avond.. Bedankt voor jullie lieve en steunende berichtjes die hebben erg geholpen liefs manon & en de niet zo kleine Youssef !

Mommy-Of-Nyana 10-12 om 21:22

wat een schoonmoeder lees het nou net allemaal...je hebt groot gelijk dat je haar volledig negeerde!!zou ik ook doen! goed dat je kleintje toch nog beginne bewegen is na je val (gelukkig was het niet op je buik!!)wel leuk dat je toch nog gezellig was met z'n 2tjes op de kamer!!

je zal ondertussen al wel bevallen zijn denk ik hopelijk is alles vlot verlopen?? we zullen je wel horen eerst lekker aan jezelf en je kleine man denken!!

Veel liefs

Ster 10-12 om 21:34

hey manon,
VAN HARTE GEFELICITEERD MET JULLIE ZOON! 

lig je nog in het ziekenhuis of zijn jullie al weer thuis in ieder geval geniet van je kraamtijd en laat je maar lekker in de watten leggen door de kraam verzorgster en je man.

heel veel liefde, geluk en gezondheid toe gewenst voor je hele gezin

liefs Nynke

Nina 10-12 om 21:38

Hoi Manon,
Gefeliciteerd met je zoon! Wat fantastisch dat hij gezond is! Ga lekker genieten!
Waar komt jouw man vandaan? Ikzelf ben getrouwd met een Marokkaanse man.
Liefs, Carla

mama3 10-12 om 21:42

Hoi Manon,

Gefeliciteerd met jullie zoon! Echt fijn dat alles goed gegaan is!!!! Geniet van hem!

mandy (Gast) 10-12 om 21:54

Hoi manon,

Wat super om te horen! Van harte gefeliciteerd!!! Is alles goed gegaan?
Geniet lekker van je mannen en je kraamtijd.

Liefs mandy

Dani (Gast) 10-12 om 22:13

GEFELICITEERD met de  kleine jongen!!!!

Heel veel geluk gewenst en dat je schoonmoeder maar snel mag ophoepelen!!!

Mommy-Of-Nyana 11-12 om 05:31

Van harte gefeliciteerd met jullie flinke zoon!!
Een he kereltje zeg!! Fijn om te horen dat alles goed gaat met jullie.

Lekker genieten nu van je kraamtijd en je flinke zoon.

Veel liefs

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie kan mij om deze tijd nog helpen ???' in het Zwangerschapsforum