Wie is in mei uitgerekend

25 antwoorden en 45154648x bekeken

mama-ok 01-04 om 23:46

Beste dames. ik zie geen onderwerp of er meer dames zijn die mei zijn uigerekend dus ik begin er een. Ik zou leuke vinden als we de laatste weken onze ervaringen kunnen delen.  

Ik ben nu 34 weken zwanger en kan haast niet wacht om mijn wonder te ontmoeten

reageer

nieke (Gast) 02-04 om 15:27

Hey, ik ben ook uitgerekend voor mei. Nu ook 34weken ver. zalig he.

mama-ok 02-04 om 22:06

Ik dacht bijna dat ik de enige was. Van mij mag het nu wel sneller gaan hoor. Maar beeb moet minimaal 37 weken zijn en dat is over 3 weken! Best spannend. Ik ben erg benieuwd naar. 

Hoe verloop je zwangerschap?

nieke (Gast) 03-04 om 17:48

Tot nu toe alles super verlopen. heb echt niet veel last gehad. ben niet misselijk geweest, alleen wat moe. maar vind het zalig om zwanger te zijn. 
Alleen gisteren een beetje geschrokken. ik had al twee dagen pijn in onderbuik en onderrug, net alsof er een grote band omzat die erg knelde. naar vroedvrouw gebeld en zij stelde voor omtoch eens aan de monitor te gaan. uitslag was dat ik al enorme voor weeen had. baarmoederhals al wat weker maar nog geen opening. moet me,wel rustig houden nu want ze moet nog eventjes blijven zitten he! Gyn heeft weeen remmers,voorgeschreven maar heb er hoofdpijn van dus ik hoop dat ik,ze niet te lang moet nemen. 

Hoe is het bij jou?

mama-ok 03-04 om 22:58

O dat is spannend zeg. Ik hoop dat de kleine minstens 3 weken binnen blijft. 

Begin van mijn zwangerschap was ik erg misselijk en moe. Ik heb last van mijn bekken en heb zwangerschap suiker. Wat een klaagzang he . Maar voor de rest gaat het goed. Ik krijg een wonder voor terug dus, klagen is het niet echt. Ik vind wel dat er nu sneller mag gaan.

Réwana 06-04 om 22:12

Hey,

Begin Mei uitgerekend, maar het mag nu best komen hooooooor;-)
Kan niet meer lekker slapen en al een tijdje niet meer op de buik liggen, pfff.!
Het lijkt wel of ik nu pas van alles last ga krijgen, rugpijn, harde buiken,
steken, en noem maar op.!

Maar voor de rest gaat alles prima...

Ben nu toch wel reuze benieuwd naar mn kleine vent.!
Dus kom maar op ;-)))

mama-ok 07-04 om 10:26

Ik vind het ook erg spannend worden vooral nu ik ruim 35 weken zwanger ben. Ik moet zeggen dat het nu wel wat zwarder wordt hoor met al die ongemakken en maar denken dat ik nog een week moet werken 

Ik kan niet wacht om mijn wonder eindelijk te ontmoeten.

love my girl! 07-04 om 19:00

Ik ben 7 mei uitgerekend, aanstaande dinsdag alweer 36 weken zwanger. Gaat erg snel, kan niet wachten tot ik me kleine meid in me armen kan nemen
Spannend... succes iedereen met de aankomende bevalling

Vera 09-04 om 22:17

Hallo! Ik ben morgen 34 weken zwanger. Helaas lig ik vanaf gisteren in het ziekenhuis aan weeënremmers en longrijpers. Gisteren last van harde buiken en oefenweeën (dacht ik). Een keer in jet ziekenhuis, bleek ik 1cm ontsluiting te hebben en mijn baarmoedermong is verweekt en baarmoederhals is nu maar 1cm kort. Ze remmen de weeën tot 34 weken, dus het wordt nog spannend of de bevalling dan doorzet of niet. Succes iedereen

mama-ok 11-04 om 09:32

Hi Vera ik hoop dat je kleine nog even blij liggen. Dat is schrikken zeg. Hoe gaat het vandaag? 

Vera 11-04 om 10:00

Hi mama ok,

Ja, gaat goed. Vanochtend laatste weeënremmer gehad. Nu op ctg. Moet zometeen ff gaan lopen om te kijken of de weeën terug komen. Als het niet zo is, mag ik vanmiddag naar huis. Iig als de bevalling doorzet, laten ze ons kleintje gewoon komen.

mama-ok 12-04 om 07:29

Wat spannend! Hoe s het gegaan Vera? Ben je al thuis?

stefanie.b. 12-04 om 08:02

hallo dames ik ben ook uitgerekend voor 21 mei maar gyn denkt een weekje vroeger te bevallen hopelijk is het zo want het word best lastig vooral om te slapen en krijg nu en dan hartkloppingen in men keel en dan een benauwd gevoel niet leuk


vera hopelijk blijft je kleintje nog wat zitten hé het is toc nog wel heel vroeg .

grts

mama-ok 15-04 om 08:50

Hi Stefanie. Ik begrijp je heemaal. Maar nog even.

Slapen wordt steeds een ramp. 1000x wakker van rugpijn, plassen, draaien. Van ochtend wakker met harde buiken. 

Straks gaan we naar de gyn ben benieuwd. Ik heb zwangerschapsuiker. Kijken of de beeb goed groeit. Vorige keer zeiden ze dat de vruchtwater minder was, ben ben benieuwd. Ik heb twee weken in spanning gezeten. 

Ps: Vera ik hoop dat alles goed gaat.

Sandra 15-04 om 11:48

Ik ben 30 mei uitgerekend, maar zal een week eerder met een geplande keizersnee bevallen van mijn 2e kindje
Ik ben inmiddels 16 kg aangekomen en voel me nog helemaal prima... de enige zwangerschapskwaaltjes zijn maagzuur en ik waggel soms een beetje (de eerste 10 stappen als ik opsta s'morgens of een tijd heb gezeten... )

Vera 15-04 om 12:04

Hi allemaal,

Ja, het is goed gegaan. De weeën zijn weg. Donderdag mocht ik al naar huis. Kan eerlijk zeggen dat mijn conditie nu mega achteruit gaat. Kan bijna geen boodschappen meer doen. Mijn buik wordt dab gelijk hard en mijn benen doen zo pijn!!!!!
Maar verder prima! Sinds ik uit ziekenhuis ben, slaap ik trouwens wel wat beter. Geen last meer van doffe (dode, tintelende) en pijnlijke armen. Geweldig om hele nacht te kunnen slapen.

Trouwens, iedereen (incl mijn moeder) zegt dat mijn buik nu heel laag zit. Dat het niet meer lang duurt. Geloof ik best haha.

Vandaag wel de hele dag nonstop harde buik. Dat is minder ........:-(

Verder alles goed met iedereen?

Gr. Vera

mama-ok 16-04 om 08:51

Hi Vera fijn om te horen dat je baby nog even blijt zitten. Maar vervelend dat je zo veel last hebt. Houd nog even vol, het zit er bijna op

@Sandra wel om jaloers op re worden als je weinig klachten hebt . Het heeft ook wat als je weet wanneer de baby er is. 

Gisteren was ik bij gyn en internist. Alles gaat goed baby is zeer gemiddeld. Beeb is nog niet ingedaal, wel ligt hij met de hoofd naar beneden. Dus afwachten wanneer de baby zich gaat aankondigen. Als de baby zich niet aan kondigd voor week 41, gaan we kijken hoe of wat.

mama-ok 30-04 om 19:03

Hi dames alles goed bij jullie? Hier nog geen tekenen van bevaling.

stefanie.b. 30-04 om 21:03

hoi hier alles best ok enkel last van harde buiken en veel veel slapen en echt geen zin om iets te doen en ik moet mijn koffers nog maken best spannend maar heb wel bedje park en buggy al gewassen gestreken en alles op zen plaats gestoken en ja mijn koffers nog hi straks moet ik bevallen en heb ik en ons kleintje niets om aan te trekken :-) zo ken ik mijzelf alles op het laatste

love my girl! 30-04 om 22:34

Hier ook alles goed. alweer 39 weken. Kan niet wachten tot ze zin heeft om zichzelf te laten zien ik word steeds ongeduldiger hihi

succes allemaal met de laadjes loodjes!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie is in mei uitgerekend' in het Zwangerschapsforum