Volgends Clearblue 2-3 weken zwanger wanneer begint de innesteling ?

51 antwoorden en 45036372x bekeken

Vraagje (Gast) 10-12 om 16:55

Ik heb de test gedaan van Cb en daar staat op 1-2 maar als het goed is ben ik al 5 weken zwanger. Eerste dag van laatste menstruatie was 1 november. Ik heb de vk gebeld en die zei ook 5 weken hoe zit dat nou met die 1-2 ? 

Benieuwd.. 

Liefs 

reageer

Anoniem (Gast) 13-12 om 16:37

Staat letterlijk in de bijsluiter......??

Nooms (Gast) 11-03 om 15:01

Hey 
Ik heb vorige dinsdag bloed laten trekken bij huisarts en die zei dat ik 5weken zwanger was.. Ik heb dag erna getest met clearblue en die gaf 2-3weken aan. Nu heb ik een week later terug een test gedaan en nu geeft deze nog steeds 2-3weken aan. Ook klopt dit niet met mijn cyclus normaal als ik het uitreke zou ik al langer dan 5weken zwanger moeten zijn heb ook intussen nog eens gewoon mijn regels gehad maar als ik van die laatste menstruatie tel zou ik nog geen 5weken zwanger kunnen zijn.. tenzij Ik mss een latere eisprong heb gehad ofzo... Ik maak me nu wel een beetje zorgen. Hoop dat alles oké is. Iemand die ook al iets gelijkaardigs heeft gehad?  

Anoniem (Gast) 21-09 om 15:29

ik heb precies 7weken geleden een miskraam gehad volgende de verloskundige omdat ik veel bloed had verloren, bleef elke week testen om uiteindelijk een negatieve test te zien.gebeurde niet. Vandaag een can clear blue gedaan geeft aan 1,2 weken zwanger. Kan t een nieuwe zwangerschap zijn of is het mij hcg die daalt en een valse zwangerschap aangeeft.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Volgends Clearblue 2-3 weken zwanger wanneer begint de innesteling ?' in het Zwangerschapsforum