Mijn vriend wil geen seks

39 antwoorden en 44783291x bekeken

Onzeker (Gast) 08-05 om 00:02

Sinds dat ik zwanger ben is voor mijn gevoel ons seksleven echt in een dip geraakt. In het begin van mijn zwangerschap hadden we nog wel regelmatig seks, maar de laatste maanden raakt hij me amper aan. Ik heb al een aantal keren bij hem aangegeven dat ik er echt mee zit en dat ik het mis met hem te vrijen, maar hij geeft aan het niet fijn te vinden. Heb gezegd dat het totaal geen kwaad kan, probeer iedere keer weer een poging bij hem maar wordt keer op keer afgewezen en daardoor voel ik me zo verdrietig. Juist in deze tijd heb ik aandacht van hem nodig. Een fijne knuffel zit er niet in, helemaal niks. Nu ben ik er achtergekomen dat hij zich wel steeds stiekem zelf bevredigd en dat doet me nog meet verdriet omdat hij niks van mij wil. Ik heb gezegd dat we elkaar ook op andere manieren kunnen bevredigen en dat we nu juist van elkaar moeten genieten nu het nog kan, maar niks helpt. Wat kan ik nog doen, hij trekt zich dus helemaal niks van mijn gevoelens aan.

reageer

suzan 21-05 om 16:02

He ik had de eerste zwangerschap dat hij ook niet echt durfde. Maar een man die niet ens aan je wil zitten is wel heel erg verwarrend. Ik snap dat je het mist.

Ik zou met hem naar de huisarts gaan om erover te praten hebben mijn partner en ik ook gedaan de eerste zwangerschap hij heeft toen in details uitgelgd dat er niks kan gebeuren als je gemeenschap hebt met elkaar. Hij voelde zich daarna stukken beter en het vrijen werd ook weer als vanouds al moet je beetj ecrea zijn in standjes.

zorgh dat hij erover praat met iemand. je bent zwanger dus juist super mooi ik denk dat hij gewoon onzeker is over wat er met jullie gaat gebeuren als de kleine eris. Zoek zonodig proofessionele hulp schaam je niet echt niet nodig

chesterpark95 (Gast) 25-07 om 04:48

ik zou graag met je willen praten en naar je luisteren en je helpen als ik iets voor je kan doen zeg het maar

Iza 08-05 om 09:57

Ik zou proberen openlijk met hem hierover te praten. Hij zit duidelijk ergens mee anders zou hij niet zo verandert zijn in z'n gedrag. Misschien kijkt hij ontzettend op tegen het vader worden of  heeft hij het gevoel dat jullie relatie anders is geworden, ik weet het niet. Praat daarom met 'm en als je er samen niet uitkomt praat dan samen met iemand die misschien ervaring hiermee heeft zoals een relatietherapeut. Het is ontzettend belangrijk om te zorgen dat jullie basis goed is voordat de kleine komt. Succes!

Ja heel erg vervelend lijkt me dat ook
,maar mischien komt het idd omdat ie niet om kan gaan met zijn gevoelens
hopenlijk komt het allemaal nog weer goed met jullie relatie voordat de beeb komt,ach en mischien is het na de bevalling allemaal wel weer over,maar snap wel dat je er heel erg mee zit

S6 verder!!

yv 17-05 om 19:59

Hier een beetje met het zelfde probleem. Ik wil graag maar hij niet.
Dacht dat hij me niet meer aantrekkelijk vond met zon buik.. Voelde me dik en door gebrek aan aandacht (knuffelen kusjes of uberhaubt seks) onaantrekkelijk..
Blijkt dat hij dus bang is de baby pijn te doen:s na veel uitleg en overhalen was het nog 2x gelukt hem zover te krijge maar nu dus al weer weken niks.. 
Ik heb me er een beetje bij neergelegd.. Als ik maar genoeg aandacht krijg  
Moet wel vertellen, ik ben un echte knuffelkont

suzan 21-05 om 16:02

He ik had de eerste zwangerschap dat hij ook niet echt durfde. Maar een man die niet ens aan je wil zitten is wel heel erg verwarrend. Ik snap dat je het mist.

Ik zou met hem naar de huisarts gaan om erover te praten hebben mijn partner en ik ook gedaan de eerste zwangerschap hij heeft toen in details uitgelgd dat er niks kan gebeuren als je gemeenschap hebt met elkaar. Hij voelde zich daarna stukken beter en het vrijen werd ook weer als vanouds al moet je beetj ecrea zijn in standjes.

zorgh dat hij erover praat met iemand. je bent zwanger dus juist super mooi ik denk dat hij gewoon onzeker is over wat er met jullie gaat gebeuren als de kleine eris. Zoek zonodig proofessionele hulp schaam je niet echt niet nodig

Dromertje87 21-05 om 16:35

Dat is vervelend ja zeker over praten..
Mijn man kan juist niet van me afblijven haha

@ Dromertje,


Jaah dat heb ik idd ook dat mijn man niet van me af kan blijven!!

tally 21-05 om 20:10

hey met mij het zelfde die van mij kan ook nie van mij afblijven maar door spastische darmen gaat het moeilijker om te vrij wij praten er wel over zelfs met vrijen brand het soms maarjah we doen het wel minder ma wel nog altijd x

groetjes tally

suzan (Gast) 29-05 om 13:52

Ik vind ook wel betje raar dat je partner zo respectloos doet

Vrijen hoort nu fijn te zijn en als je daar wel of geen zin in hebt daar hoort hij het gewoon mee te doen.

Bij de eerste had ik nooit zin om gemeenschao te hebben, en nu heb ik periode heel veel zin gehad maar nu ik nog maar 7 weken hoef naar uitgerekende datum is dat ook beetje over

Het kan alleen wanneer jij zin heb anders niet. Mijn partner is altijd geweldig geweets hierin en ik hoef me nooit kut tre voelen. Gelukkig maar.

Ik heb echt respect voor mijn partner dat hij er zo mee omgaat.

Behalve gemeenschap is er ook andere intimiteit die je kan delen. Knoop hem dat even in zijn oren.

Anoniem (Gast) 09-06 om 21:13

Sinds ik zwanger ben hebben we nog een paar keer sex gehad. Maar ik ben nu in het eerste trimester erg nat als ik geil ben. Dit vind hij echt niet fijn, hierdoor kan hij niet klaarkomen. Meestal verwend hij mij dan op een andere manier. 
Maar de laatste tijd ben ik ook erg moe en moet vaak plassen, dus knuffelen wij veel. 
Al  moet ik wel zeggen dat we wel wat meer mogen zoenen. 
Het belangrijkste is dat het bespreekbaar blijft. In het begin van onze relatie hadden we helemaal geen sex, wel een paar keer geprobeerd maar toen is hij naar de uroloog gegaan. Mijn vriend is naar de uroloog gegaan van wegen blaasproblemen. Ook toen was het het belangrijkste dat je respect voor elkaar hebt en dat je er over kunt blijven praten. Natuurlijk is het niet altijd fijn om jou behoeftes uit te moeten stellen, maar je kunt geen sex van een andere eisen. Het moet voor beide personen een genot zijn.

~Kimzy~ 22-06 om 20:24

Voor mijn zwangerschap konden we niet genoeg vrijen.
maar nu ben ik 5 maand ver en hebben we tijdens mijn zwangerschap ook nog niet veel sex gehad.
hij heeft schrik om het pijn te doen.
ik zeg ook dat het geen kwaad kan maar dat helpt niet.
ik vind het ook beu en verwarrend.
Want ik dacht om den duur dat hij een ander had maar dat is gelukkig niet zo.

a.s. Papa (Gast) 06-08 om 09:28

Lieve Dames, maak je vooral geen zorgen !

Als trotse a.s. vader van onze eerste kan ik rustig zeggen dat het absoluut NIET aan jullie ligt! Wel aan ons (mij). Voor onze zwangerschap hadden wij ook heel veel sex. Zodra mijn vrouw fysiek begon te veranderen werd dat veel minder. Niet dat ze niet meer aantrekkelijk is, in tegendeel. Ik persoonlijk vind zwangere vrouwen erg mooi.

Heel kort en simpel.. Ze is voor mij binnen enkele weken veranderd van Vrouw (vriendin) in Moeder. Zo zie, voel en ervaar ik dat tenminste. Knuffelen juist meer , sex veel minder tot niet. Ik ben bang dat de overgang van vrouw naar moeder lichamelijk sneller gaat dan dat ik er in mijn hoofd aan kan wennen.

Even over praten thuis meiden! En vooral zeggen dat knuffelen geen ! voorspel tot meer betekend. Dat is nl waar wij mannen misschien bang voor zijn. Van het één komt het ander hè....

En onthou heel goed, sex = geven ( niet nemen) !!!
Heb je veel zin in sex, geef dat dan aan de ander zonder er zelf iets voor terug te verwachten. Gewoon blijven doen, dan komt het vanzelf een keer terug :-).

x
a.s. Papa

kaatje (Gast) 22-11 om 20:50

A.s. Papa, wat een fijn stuk heb je geschreven!
Ik heb sinds 2,5maand helaas t zelfde 'probleem'. Ik ben nu 33wkn zwanger en ik merk dat ik seks echt nodig heb als bevestiging dat hij me nog wil. Nou hebben we sinds vorige week getekend voor ons partnerschap, wat een mooie dag was voor beide.. Hij is heel blij met mn zwangerschap maar hoe trots hij er op het begin op was, zo sluit hij zich nu wat af van het geheel. Hij heeft momenten dat hij ernaar vraagt en zelfs tegen de baby in mn buik praat, maar als ik vraag waarom hij het moeilijk vindt om op wat voor manier ook intiem te zijn, zegt hij dat hij t niet alleen 'eng' vindt, maar dat t komt dat ie niet kan functioneren door stress op werk.. Ik denk persoonlijk dat t erg dichtbij komt en hij dat best spannend vindt. Nu zorg ik ook als ik m knuffel of kus, ik daar gewoon van geniet, in plaats van hem aansporen tot seks, wat ik eerst wel deed.. Daardoor is ie nu wat knuffeliger dan eerst..en daardoor merk ik dus minder frustratie van beide kanten.. Wij voelen t kindek vanaf ongeveer 20wkn waardoor je een soort 'band' als opgebouwd die de man nog niet zo intens voelt..
Het doet mij in iederigeval goed te lezen dat jij er zo over denkt als je schrijft, je wordt er als vrouw erg onzeker van. Maar als je er goed over nadenkt, is niet alleen de aankomende mama onzeker, maar ook vooral de aankomende Papa!

simone (Gast) 13-11 om 01:00

daar heb ik gelukkig geen last van gehad ik en mijn man waren ook juist romantischer dat is hij zoizo al maar toen helemaal hij legde werkelijk bloemblaadjes op de deken de trap Door de slaapkamer heel mooi en ik deed ook nog mijn best voor hem mijn haar leuk mecupje ook al was ik daat te moe voor weet je het klinkt misschien hedl gek maar mannen hebben nou eenmaal beeld nodig om geprikkeld te raken probeer hem dus in de stemming te krijgen Door je haar leuk te doen een spannend jurkje voor zwangere zulke dingen groetjes simone

Ja haha...deed ik ook idd en het helpt echt!! Tenminste bij ons

Anoniem (Gast) 01-03 om 07:45

Zijn er misschien dames die willen afspreken met een man van 32 die zich zeer aangetrokken voelt tot zwangere vrouwen? :-)

Je mag me altijd mailen: gaetan_n@hotmail.be

Groetjes
Gaetan

Madelene 01-03 om 12:47

lijkt mij heel erg vervelend 
alleen weet je zeker dat dit met je zwangerschap heeft te maken ?
is er geen andere oorzaak dat hij zo afwijzend doet ?
in ieder geval zou ik dat eerst uitzoeken als ik jou was 
verder heb i nooit zoiets gehad . mijn man wilde juist vaker tijdens de zwangerschap en ook daarna is het zo gebleven Gelukkig. hij vond mij ook heel aantrekkelijk met mijn zwangere buik. 
ik ben zelf niet veel veranderd dan hoe ik was voor de zwangerschap dus dat kan er ook mee te maken hebben . wel hebben mijn zwangerschappen juist een positieve invloed gehad op mijn lichaam figuur
ik ben precies voller geworden op de juiste plaatsen
maar goed mijn advies is toch even uitzoeken of het dus echt met je zwangerschap heeft te maken of dat het niet iets anders is de oorzaak dat hij je afwijst
groetjes madelene

Preggy (Gast) 08-08 om 20:50

oh, dit komt mij zo bekend voor! 
Alleen gelukkig knuffelen wij wel veel, alleen kussen en zoenen en strelen die dingen zitten er niet meer in... 
Hij legt uit geen behoefte te hebben aan zoenen, omdat hij weet dat dit leidt tot seks, wat hij nu niet durft.
Hij zegt dat als elke x wanneer hij m'n buik ziet hij herinnerd word aan het feit dat zijn dochtertje in mijn buik zit en dit zijn zin wegneemt. 
Ik denk dat je er niet teveel achter moet zoeken, ookal snap ik uit eigen ervaring dat je je zo heel eenzaam kan voelen. 
Succes!! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Mijn vriend wil geen seks' in het Zwangerschapsforum