6 weken 2 dagen zwanger, wil er alleen maar over praten!!!!!

26 antwoorden en 44200608x bekeken

Roos 13-08 om 20:41

Dag meiden!!!!
Ik ben nu 6 weken 2 dagen, en ik weet het nu twee weken! Het is alleen zo..... Ik kan er alleen maar over praten en wil alleen maar dingen lezen en opzoeken! Ben ook blij als iedereen het eindelijk mag weten!!! 
Kan ook niet wachten op mijn buikje die straks gaat komen, en niet te vergeten mijn eerste echo volgende week!!!
Liefs roos

reageer

Nientje (Gast) 13-08 om 21:15

Hoi Roos, spannend hoor. Ik ben nu zwanger van mijn derde maar de eerste keer is het speciaalst ! Geniet er van !

GJK 13-08 om 22:39

Hai Roos,

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap. Ik ben we zelf nog geen week achter dat ik ook in verwachting ben. Ik ben nu (waarschijnlijk 4 weken en 5 dagen).
Heel herkenbaar wat je schrijft over het willen weten en vertellen. Mijn man wordt geloof ik wel eens dol van me (maar dat laat de dappere strijder niet weten). Het is Lassie (hij is immers zo groot als een rijstkorrel) en Lassie na. Heerlijk!
Ik vind het wel erg spannend allemaal. De kans op een miskraam is best groot.

Naar alle waarschijnlijkheid word jij ook een april-mama, toch?

Xx

kim 13-08 om 23:35

Hier ook zon 6 weken zwanger en weet t ook 2 weken wij hebben t wel al verteld. Ben niet goed in mn mond houden dit is me 3e zwamgerschap. Heb 1 mooie dochter en 1 miskraam. Hierdoor weet ik als je t verteld heb krijg je steun van de mensen die t wisten

Verder lijkt t deze zwangerschap allemaal goed te gaan maar jeetje wat spannend.

GJK 14-08 om 17:55

Hai Kim,

Had jij niet een forum geopend met als onderwerp uitgerekend in april o.i.d.? Ik kan deze namelijk niet vinden!

Xx

Roos 14-08 om 09:25

Hoi gjk, ja idd een april mamma en ik ben zelf ook in april jarig en word ik 30 dus een mooier kado kan ik niet krijgen toch!!

Hoi Kim, wij hebben het alleen ouders verteld, zus en beste vrienden. Verder moet ik me mond houden tot na de vakantie dan krijg ik mijn officiële eerste echo... Want de echo van volgende week heb ik er tussen gezet omdat ik voor mijn vakantie wil weten of het goed Zit!

Meiden spannend he!!!

Dromertje87 14-08 om 10:42

Als eerste gefeliciteerd.
Is heel normaal hoor ik had het ook ik kon het wel van de daken schreeuwen en het was net of me kop vol watten zat en alleen de woorden baby's en zwangerschap kwamen binnen..

Nu ben ik zwanger van de 2de en het is iets minder kan beter me moet houden haha

kim 14-08 om 15:54

Dromertje haha. Hier ook de 2e maar me mond houden kan ik nog steeds niet miss ondat we ook best lang bezig zij geweest.

Hoe voelen jullie je verder. Kwaaltjes enz??
Ik echt enorm moe. Kan volgens mij wel hele dagen slapen. Verder zo nu en dan misselijk en zuur. Hele zere borsten. En soms steken onder in me buik. Heb t gegoogled. En lijkt banden pijn te zijn.

Wij hebben 10 sept pas de echo voor je t weet is t al zo ver maar lijkt zo ver weg nog.

GJK 14-08 om 18:00

Voor mijn NOD voelde ik echt vanalles. Rond en net na mijn NOD wel wat moe geweest. Maar nu.. Echt bijna niets! Er komen veel geluiden uit mijn buik, maar daar heb ik geen last van. Linkertepel best gevoelig, rechter een beetje. Soms denk ik: had ik maar meer symptomen, want soms zou ik bijna vergeten dat ik zwanger ben. Ik lees overal dat het geen kwaad kan, zo weinig symptomen. Dat hopen we dan maar!

Haha....herkenbaar, alleen bij de 1e kwamen we er pas na 3 mnd achter, dus konden we het meteen zeggen.Nu 31 wk zwanger van de 2e & wisten we het vanaf het begin...na de 1e echo direct opa,s..oma,s onszoontje...zusje & overgrootvader gezegt!! Ze waren door het dolle hheen.Na 12 wk pas de rest gezegt.Werk, fam ,vrienden enz...
Ik kan nu ook wel heel goed mijn mond houden, we hebben ook al een hele mooie naam voor ons 2e jochie.Heeft mijn man bedacht.Morgen een laatste groeiecho en dan nog ff wachten tot ons kleine mannetje zich meld

Roos 14-08 om 21:56

Ik had de eerste weken toen ik het betwist pijn in mijn tepels, duizelig nu nergens meer last van alleen veeeeeel pukkels!! 
Nu nog heel erg zenuwachtig aanstaande dinsdagavond eerste echo dan ben ik 7+2 hopen op een hartje! 
Daarna lekker op vakantie en als we terugkomen mag iedereen het weten! Heerlijk gevoel!!
Oh à vanmorgen test nummer zoveel gedaan van clearbleu.. Is toch leuk dat er nu 3+ opstaat, weet je dat het nog werkt he, en het testen is zo leuk om te doen!

GJK 14-08 om 22:51

Die pukkels heb ik trouwens wel, ja. Heel irritant. Ik heb ze in mijn gezicht en op mijn decolleté. Beetje jammer ;-)

GJK 14-08 om 22:52

Die pukkels heb ik trouwens wel, ja. Heel irritant. Ik heb ze in mijn gezicht en op mijn decolleté. Beetje jammer ;-)

kim 14-08 om 22:58

Ohh jah hier ook pukkels niet super veel op me gezicht (wel wat) maar indd op me decolleté had die link eig .

Bij mijn vorige zwangerschappen ook dgeen symptonen. Bij de eerste echt niets was ook niet goed. Bij mn dochter de eerste 13 weken ook niets daarna begon t. Misselijk kleine bloeding zuur. Kuitkrampen. Alles er op en er aan haha

moesje 15-08 om 07:42

hoi dames hier ook 6 weken zwanger en WAT KRUIPT DE TIJD VOORBIJ!!!!!

gister waren een van onze beste vrienden bij ons op de koffie en ik kon mn mond niet houden.
dus toen de mannen buiten stonden te roken vertelde ik aan mn vriendin dat ik zwanger ben.
toen manlief weer binnen kwam vertelde ik aan mijn man dat ik t mijn vriendin had verteld, waarop de man van mijn vriendin reageerde dat ze ook zwanger zijn!!!
(vriendin van mij moest echt dr mond houden van dr man  )

omg we schelen gewoon precies 1 week!!!
wij 6 weken zij 5 weken zwanger........


ik kan ook t april forum niet vinden

moesje 15-08 om 07:45

hebben jullie je wel aangemeld voor moeders voor moeders?????!!!!!

kim 15-08 om 07:57

Moesje wat leuk. Toch een verasssing dan. En kunnen jullie t mooi samen delen. Hoop voor jullie beide een geweldige zwangerschap.


Moeders voor moeders. Iom vk hebbend we besloten t dit keer niet te doen. Gun t iedereen super hoor. Maar bij mn vorige zwangerschap veegat ik t de hele tijd zodat er nog niets van te recht kwam. En ook die geur nier normaal als jedan nog niet misselijk was werd je t wel. Maar goed mn reden om t niet te doen was dus vooeal omdat ik t toch vergat en t geen nut had.

kim 16-08 om 09:32

Hier vandaag 6+4 dagen zwanger
Vamacht veel pijn in de buin en vanmorgen bij toilet bezoek licht bloed verlies. Als of de grond onder je voeten vansaan getrokken word. Net vk.gebeld. zei geven aan dat er nu nog weinig.te zien os op een echo. En dat ik t beter kan afwachten. Omdat t.vruchtje nu wel heel hard groeit. Mag ik nu wel dinsdag komen. Dat is natuurlijk super fijn maar.moet nu nog zo lang afwachten. Voelt echt rot dit bah.

GJK 16-08 om 17:15

O gatsie, Kim! Ik kan me voorstellen dat je hier mega onzeker van wordt. Kan het niet bij je zwangerschap horen? Ik heb wel eens gelezen dat (licht) bloedverlies ook een symptoom kan zijn. Is het bloeden inmiddels wel gewoon verstopt? Ik hoop het voor je! Ik ga duimen!

Ik had vannacht ook enorme buikpijn. Ik kon er gewoon niet van slapen. En toen ging ik erover piekeren en toen kon ik helemaal niet meer slapen. Spannend allemaal hoor!

kim 16-08 om 17:19

Jah dat had ik ook vanacht toen dacht ik nog naja zolang er geen bloedverlies is komt t vast.goed. en daar was t dan

Nu is t de eene keer wel na toilet bezoek andere keer niet. Wel nog.last van me buik.
Was t maar al dinsdag middag

Je kunt reageren op dit onderwerp '6 weken 2 dagen zwanger, wil er alleen maar over praten!!!!!' in het Zwangerschapsforum