Zwanger of niet

91 antwoorden en 40862463x bekeken

brabbel89 26-02 om 15:56

Hoi lala120.

Oke, ik denk ben ik nu gek aan het worden word op forums zoveel verteld. maar een streep is een streep in wat voor vorm dan ook . Ik ken eigenlijk niemand die hier zwanger is..behalve jou en mandy waar ik mee gekletst heb

sommige mensen op een ander forum zeggen aan mn fotos neee dat zijn controle strepen maar dan heb je er maar 1 en is je test negatief toch>

reageer

Lala120 26-02 om 16:03

Ik weet niet beter dat 1 steep negatief is en 2 strepen positief  ! 
Jezelf niet gek maken !

Liefs

brabbel89 26-02 om 16:39

nee op een ander forum zeggen ze dat een streep er zoiezo zit en zitten ze me helemaal gek te maken

Lala120 26-02 om 17:12

Doe dan een test van clearblue, duidelijk als die test kan je het niet hebben ! 

Xx

Bunny 26-02 om 18:12

Gefeliciteerd Brabbel! Twee strepen is zwanger!

Hier blijven de testen negatief. Ik geloof er dan ook niet meer in. Die bloeding na 22 dagen moet mijn menstruatie geweest zijn, heb dus onregelmatige cyclus dan en geen idee wanneer ik weer ongesteld moet worden of wat mijn NOD is. Baal als een stekker.

anoniem 26-02 om 18:21

Sorry, maar er zit toch een gebruiksaanwijzing bij je testen......als je die gelezen hebt weet je zelf toch wel wat de uitslag is en ik weet niet waarover je nu twijfelt.
Want tenzij jij een hele rare test heb en er iets anders in je gebruiksaanwijzing staat is het bij de meeste testen (in ieder geval de testen die ik ken) heel simpel:
GEEN streepjes betekent: de test is verkeerd gedaan, doe een andere test
EEN streepje betekent: test is gelukt, maar je bent niet zwanger of het is te vroeg om dit te kunnen bepalen met de test
TWEE streepjes betekent: test is gelukt en je bent zwanger!

Ik zie heel duidelijk 2 strepen, ik neem aan jij ook op je test, dus je bent zwanger.

brabbel89 27-02 om 00:05

ja precies meiden, maar was zo onzeker uiteraard ik lees net jullie berichtjes heel lief dat jullie ook met me mee hebben gedacht. het klopt wat mandy zegt precies zoals beschreven staat heb ik mijn uitslag zwanger.

staat ook duidelijk op het doosje. anders was het omo wit gebleven wel ben ik naar huisarts geweest met mijn test kan ik jullie melden het was er zooooo druk ik kwam net na spreekuur helaas binnengevallen en hij is niet de aller aardigste maar ook hij zij zwanger ! hij zegt je hebt de kruidvat testen gebruikt maar hij heeft hcg opgespoord maar je streepje is zichtbaar net op het controle venster maar is nog pril hebben toen overgetest en indd zwanger .

ik vind het jammer voor bunny , maar ook dat gaat goed komen ik zal je op de voet volgen meissie niet druk maken mensen vertellen teveel onzin op een ander forum waren ze me aan het plagen ik zie geen twee strepen en etc niet gek laten maken iedere vrouw is anders en ieder mens rrageert anders, ik kwam hier ook met vage vragen in het begin maar je ziet ze zijn niet voor niks, als je maar beetje normale mensen online treft en niet van die egos die een anders niks gunnen ! 


hou je rustig bunny alles valt op de juiste tijd op de juiste plaats , 
en mandy geniet jij ook maar lekker 

liefs X

Bunny 27-02 om 14:35

Nou Brabbel, eindelijk weer een keer geklust. Mijn vriend is een rare vent die niet zoals andere mannen altijd wel kan en zin heeft. Hij is vaak erg druk. Aangezien ik ook niet weet wanneer mijn NOD is, wil ik gewoon om de dag klussen en dat heb ik hem nu ook duidelijk gemaakt. Hij wil wel een kindje, maar ja, die komt niet vanzelf. Ik ben Maria niet

En nu hoop ik dat hij ook even meewerkt met het volhouden. Gewoon om de dag, al is het maar een hele korte klus haha!

Maareh.. als aan het springen van blijheid of is het nog te onwerkelijk?? Dat zou ik denk ik hebben... dat ik het niet kan geloven en ook niet durf te geloven en me pas echt laat gaan als ik 12 weken ver zou zijn... maar we zullen zien tegen die tijd!

brabbel89 (Gast) 27-02 om 18:39

Hoi bunny.
Wat fijn om te lezen dat je echt graag wilt , en ik gun het je zo!!!!
Focus je niet te zeer om de dag want de helft is weggegooide tijd... 
Voel je ook je eisprong niet? ik zelf niet en nog nooit gevoeld eigenlijk
Het is lastig als je niet weet waneer je de laatste x je menstruatie hebt gehad of je zou geduldig moeten zijn en 1 maandje langer moeten wachten , dan weet je zelf waar je aan toe bent en kun je ovulatietesten kopen dan heb je altijd je eigen zekerheid en lijkt me voor jou de makkelijkste oplossing..

Het komt wel allemaal goed geloof me maar. ik heb gewoon een ongeluk in een klein hoekje gehad maar wel gewenst al bij de 1ste x raak... zit nu op dag 32 van mijn cyclus en heb nog geen druppeltje bloed verloren tot nu. ook dat verschilt per vrouw zoals ik al eerder aangaf ik heb 26 jan mijn 1ste dag gehad van menstruatie en 4 / 5 februari gemeenschap gehad en rond 8 februari was mijn eisprong scheinbaar ik was totaal niet bezig zoals de meeste hier met zwanger Worden......
dus voor mij is het een klap in mn gezicht , ik geloof het nog steeds niet omdat het streepje ver naar links stond voor mijn mening maar hij is Paars en heb er al water over gegiet alles hij blijft staan dat betekent dat er hcg is aangetroffen.

Maak je niet druk ! X liefs

Madelene 28-02 om 13:39

hoi Lala ik denk ook dat je grote kans hebt om zwanger te zijn 
je hoeft niet altijd klachten te hebben om zwanger te zijn . bij mijn oudste dochtertje had ik helemaal geen klachten alleen over tijd 
en bij mijn jongste weer wel heel vroeg klachten die duidelijk wezen op een zwangerschap zo zie je het is niet altijd gezegd dat je bij elke zwangerschap al klachten voelt aangezien je over tijd bent al 8 dagen zegt al genoeg zo heel goed kunnen .
groetjes madelene

Lala120 01-03 om 21:58

Hallo Madeleine,

Dank je voor je reactie.
Ik weet nu 3 weken dat ik zwanger ben.
Ik ben nu bijna 9 weken zwanger.
Ik heb overmorgen de eerste echo 
Ik heb nu sinds een week last van misselijkheid.

Groetjes

Lala120 03-03 om 21:43

Vandaag de eerste echo gehad, wat is dat een speciaal moment zeg ! 

Bunny 04-03 om 18:22

Oh Lala! Wat leuk! Lijkt me idd heel speciaal! Zo gaat het toch wel snel allemaal!

tuttie 04-03 om 21:20

Hoooooi! 

Ik moet even mijn verhaal kwijt en ben benieuwd wat jullie er van denken 

Een week of 6 geleden keelontsteking gehad dus antibiotica voor gekregen. Der is een kleine kans dat de pil minder ging werken... Nja toch gewoon seks gehad want had oktober t zelfde geval. Heb sinds dien me pil doorgeslikt dus ongi overgeslagen. Nu had ik laatst heel erg last van me tepels, zachtere borsten als normaal en een dikke klier die enorm Zeer deed. Verder een beetje last van een soort pijn ongi kramp.. Ik heb dus vorige week zaterdag een test gedaan maar was negatief... En nu zit ik dus heel erg met.... Of ik heb sterk t gevoel dat ik zwanger ben en t is zo, of ik wil het stiekem gewoon te graag en denk t..... Alleen is de situatie op dit moment niet zo handig waardoor we er niet bewust meebezig zijn Herkennen jullie dit?

Tjipp 04-03 om 21:38

Hoi tuttie.
Zelf Heb ik nooit antibiotica hoeven gebruiken tijdens pilgebruik dus hier heb ik geen ervaring mee.

Wel weet ik dat je jezelf heel veel wijs kan maken en je lichaam daar prima aan mee werkt.

Wanneer heb je weer stopweek?

tuttie 04-03 om 21:44

Hahaha jaa dat dacht ik dus ook al tjipp! Ik dacht oooh ik zit mezelf echt gek te maken! Volgende week dinsdag laatste pil... En dan stopweek. Dusja we zien het dan maar! Maar als je dan zo de symptomen gaat lezen dan ga je weer twijfelen hihi

Bunny 07-03 om 08:25

@ Lala en Brabbel: ik ben zwanger!!!!!!!!!!!

Lala120 07-03 om 11:16

Bunny ! Wat goed gefeliciteerd met je zwangerschap!  Hoe voel je je ?

Liefs

Bunny 07-03 om 12:25

Hey Lala,

Ja, dank je wel! Ik vind het natuurlijk helemaal geweldig, maar anderzijds kan ik het zelf nog niet echt geloven. Ik vind het zo onwerkelijk! Ik had juist deze week besloten dat ik er wat kilo's af wilde en zou dus gaan lijnen. Om zeker te weten dat ik dan niet zwanger was, heb ik vanmorgen een test gedaan. Juist nu was ik heel nonchalant en liet ik de test gewoon in de slaapkamer liggen terwijl ik in de keuken wat ging drinken. Normaal blijf ik naar de test staren om te zien of er een streepje verschijnt haha! En nu kwam ik na twee minuten ongeveer weer kijken en zag ik dat er een streepje was! Achteraf gezien had ik wel een paar symptomen, namelijk meerdere malen 's nachts moeten plassen, momenten dat ik me echt even heel moe voelde en zere borsten, maar dat had geen voorgevoelens bij mij opgewekt, want ik geloofde totaal niet dat ik deze maand zwanger kon raken omdat ik mijn NOD niet kende en we eigenlijk maar heel weinig geklust hebben in februari. Ik rekende dus ook serieus op gewoon een wit vlakje op de test, zoals altijd. Dus ik heb nu ook geen enkel idee van wanneer de eisprong was en wanneer ik dan ongeveer zwanger zal zijn geraakt, maar ik ben het wel haha! Is het niet geweldig? Eindelijk mag ik ook zwanger zijn. Als laatste van de familie, als laatste van de vriendengroepen... altijd riep ik jong moeder te willen worden, maar in de liefde zat het niet mee en nu, op mijn 33e is het dan zover!  

Nog een duidelijkere foto:

Lala120 07-03 om 12:36

Hai Bunny,

Dat is altijd zo, het gebeurt wanneer je het niet verwacht !
Wat super voor je !
Was je vriend of man erbij toen je de test deed ? En hoe ga je het hem anders vertellen ? 
Jullie kunnen nu eindelijk lekker genieten !

Liefs

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of niet' in het Zwangerschapsforum