Zwanger worden na pil gebruik

68 antwoorden en 39812252x bekeken

samanthavD 08-07 om 14:43

Fijn dat je je goed voelt linda.

Nou ik heb vandaag een dag bleeeh misselijk,duizelig en onwijs moe voel me net een vaatdoek en het is ook echt met kakke op komen zetten. 
Zal verder niet klagen het is de eerste dag. 
Zo weet je dat je zwanger bent in ieder geval hihi

reageer

Anoniem2 (Gast) 08-07 om 17:28

ook zere tepels heb het nog niet eerder zo extreem mee gemaakt haha

Miss V 09-07 om 13:51

Hey!

ik ben ook gestopt met de pil.
de eerste maand 28 dagen, de tweede maand een cyclus van 32 dagen en nu verwacht ik ze elk moment.. dag 30 nu.
Bij mijn eerste was mijn cyclus 30 dagen, nu is het miss 32 dagen geworden.. nog ff afwachten en dan weet ik het.


Dus het zou best kunnen dat je nu een onregelmatige cyclus hebt OF best mss nog eens testen? Het kan zijn dat je de eerste keer nog niet genoeg HCG had om aan te tonen dat je zwanger bent..


Grtz

Anoniem2 (Gast) 09-07 om 17:19

en sinds vandaag ook een wat drukkend gevoel in m'n onderbuik heel laag Het eriteerd een Beetje zeg maar

Linda 09-07 om 17:33

Hoi! Ik zou nog een test doen en anders even langs de huisarts. Klinkt idd best raar zo!

Anoniem2 (Gast) 09-07 om 17:47

He Linda, 

Denk jij dat het zwangerschaps symptomen kunnen zijn? toch apart al die kwaaltjes en als het menstruatie is zet het normaal wel door maar dat gebeurd ook niet. Je kan pas Ochtends testen he? Is het beste ik wil het eigenlijk tot maandag nog even afwachten. Nu ook geen test in huis ik zou ze morgen even halen bij de action

miss v (Gast) 11-07 om 21:35

Hey, 

Ik ben  in april gestopt met de pil normaal zou ik vandaag ongesteld geweedt moeten zijn als ik mijn laatste cyclus aanhoud. Maar nog niets gehad. Ik vrees dat ik nu onregelmatig ben ik heb nog nooit zo een lange cyclussen gehad.


Heb je al een test gedaan en hoe lang ben jij al met de pil gestopt?

Gr Miss V

Linda 11-07 om 23:36

Anoniem2, zou heel goed kunnen! Maar ik had zulke symptonen ook de eerste maand van het 'afkicken' van de pil. Het is zo lastig inschatten, eigenlijk geeft een test pas echte zekerheid! Testen kan de hele dag, alleen zit er 's ochtend het meeste hormoon in je urine. Ik zou dus nog een keer testen en anders langs de huisarts gaan. Misschien is je eisprong nog niet op gang gekomen en blijft je menstruatie daarom zolang uit.

Anoniem2 (Gast) 12-07 om 09:47

hallo miss v

Ik had mn laatste menstruatie 2 juni Meestal een week een menstruatie dus echt vanaf 10 juni geen pil meer en niet meer ongesteld. En had het 30 juni moeten worden en ben het nog niet hoor dus m'n lichaam moet denk ik gewoon even zelf op gang komen en stelt m'n menstruatie uit dus heb nu een hele lange cyclus! Heel apart als je dat niet gewend bent en lang aan de pil zat en altijd keurig netjes je menstruatie op tijd had. Ga er vanuit dat dit een lange cyclus is niet dat ik meteen zwanger ben aangezien ik vorige week vrijdag heb getest en die negatief was. Voor de Zekerheid volgende week nog ff testen maar denk het dan noet hoor. Heb alleen veel menstruatie pijn dat is vervelend omdat m'n lichaam alles zelf weer moet oppakken en dat Verneem ik helaas goed! Dus elke x dat je je menstruatie te krijgen maar zet het niet door. 

Hoe ervaar jij het miss v?????

Linda 12-07 om 12:16

Bandenpijn lijkt ook op menstruatiepijn. Ik was in het begin steeds bang dag het mis ging daardoor! Maar kan dus geen kwaad... Ben echt heel benieuwd, Anoniem2!

Anoniem2 (Gast) 12-07 om 21:35

ik heb m'n laatste menstruatie gehad op 2 juni in werking van de pil daarna geen pil meer geslikt en moest 30juni weer een menstruatie krijgen maar die is er nog steeds niet m'n lichaam moet gewoon even opgang komen dus heb nu een mega lange cyclus haha wat ik normaal dus helemaal niet gewend ben omdat ik altijd keurig optijd werd in werking met de pil vorige week vrijdag een test gedaan maar was negatief dus ik verwacht er niet zoveel van.. Ik denk een lange cyclus dat het even duurt voordat m'n lichaam weer goed op gang komt aangezien ik nog niet zo lang gestopt ben met de pil. Wel veel pijn in de rug en in m'n benen dat ik denk dat m'n menstruatie doorzet maar nee.. ????

Chandnii 14-07 om 20:58

Nou dames geloof niks meer van de pil hoor. Met 2x tijdens het slikken zwanger geworden. Desondanks heb ik een prachtige gezonde zoon van bijna2 en 30 weken zwanger van mijn 2de wondertje

Miss V 15-07 om 20:59

Hey anoniem 2,

Ik heb zondag, was toen dag 33, toch maar eens getest en ben zwanger  

Ik heb nu ook totaal geen idee hoelang men cyclus deze x was maar ik stond op en had heel gevoelige borsten.
Totaal niet verwacht dat het al zo snel raak ging zijn, was omdat ik er nog niet teveel mee bezig was. 

Jij zit nu ong aan dag 36 dan? Heb je al terug getest? Moest het toch nog negatief zijn zou ik eens horen bij je gyn..

Groetjes

a muis 15-07 om 23:40

Hej, 

Ik ben in oktober vorig jaar als gestopt met de pil en sinds 2 maanden een regelmatige cyclus ook heel vaak gedacht van zwangerschapshormonen maar was bij mij allemaal ontpillings verschijnselen. 

Hoop voor je dat je regels snel komen en dat je vanaf de eerste maand regelmatig je regels krijgt. Veel succes en hoop dat het snel mag lukken. Ik ben zelf nu deze maand voor het eerst er echt voor gegaan. Wij hebben bewust gewacht tot ik regelmatig me regels kreeg. 

Groetjes

anoniem2 (Gast) 21-07 om 20:52

He Miss v 

Wauw gefeliciteerd! dat is dan behoorlijk snel gegaan miss V Ik ben nog steeds niet ongesteld geworden marja ik lees op internet veel verschalen dat ontpillen tot een half jaar kan duren totdat je je eerste eigen menstruatie weer terug kan krijgen. Ik heb vandaag 2 testen gekocht bij de action heb het even opzij gezet. ga er niet vanuit dat ik al zwanger ben. Maar ik gooi er morgen ochtend toch nog even een 2e testje tegenaan.. miss had ik het zwangerschsaps hormoon nog niet genoeg in mn urine. En anders maar geduld hebben. 

Klopt het dat je na het gebruik van de pil moet wachten tot je 1e menstruatie dat je vanaf dan pas weer vruchtbaar bent. Of maakt dat niet uit en zou ik nu ook gewoon zwanger kunnen raken..  wie weet dat heb geen idee hoe dat precies zit

Linda 21-07 om 20:59

Je kan altijd vruchtbaar zijn, zelfs als je ongesteld bent. Als je nog niet ongesteld bent geworden kun je je cyclus nog niet bepalen en is het lastig om te weten wanneer je het meest vruchtbaar bent. Maar vruchtbaar ben je sowieso, je hebt eerst een eisprong en daarna word je pas ongesteld.

Als die eisprong lang op zich laat wachten kun je er ook pillen voor krijgen bij de huisarts. Dan wordt je cyclus weer geactiveerd.

anoniem2 (Gast) 21-07 om 21:11

Hallo Linda, 

Oke ik dacht dat je 1e eispong en vruchtbaaraheid pas weer op gang zou komen nadat je je 1e echte menstruatie pas hebt gehad. Dat is dus niet zo begrijp ik 

als ik nu niet zwanger ben heb ik wel last van het ontpillen afkick verschijnselen ook met veel pijn in de onderug enz dus wacht daar dan niet te lang mee dan haal ik die pilletjes bij de huisarts

Bedankt Linda

Miss V 21-07 om 21:22

Bedankt anoniem 2, idd sneller als verwacht.  Ik zou persoonlijk ook al een tweede test proberen, indien toch negatief de huisarts bellen. En Je bent de hele tijd vruchtbaar. Of je de pil nu neemt of niet. Let us know wat je test zegt. Succes!

Anoniem2 (Gast) 22-07 om 08:16

Ow My god!!!!!!!!! Zwanger!!!!!!!! Heb er 2gedaan toch echt 2 streepjes kan het niet geloven ik heb dus te vroeg getest!! Terwijl ik al wel kon testen maar ik ben gwn zwanger!!! Jeetje mina ongelofelijk 2 juni voor het laatst ongesteld geworden en moest het 30 juni weer worden!!! Geen menstruatie dit verklaard alles!!!! ????????????????????????????????

Linda 22-07 om 08:48

Haha, wat leuk! Gefeliciteerd! Geniet ervan!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger worden na pil gebruik ' in het Zwangerschapsforum