help

32 antwoorden en 41188311x bekeken

anoniempje 18-01 om 21:39

Neej ik durf die niet te halen ik ben 12 ze zien me aan komen

reageer

Jongmama 18-01 om 22:59

Als je nog niet ongesteld ben geweest ken het niet. Je moet elke maand ongsteld worden om   
Zwanger te zijn. Onmogelijk

kruimel 18-01 om 23:05

@Jongemama dit is onzin..
De kans is inieminie klein maar als je seks hebt gehad in je allereerste cyclus kan je weldegelijk zwanger raken zonder dus ooit ongesteld te zijn geweest.
Je weet nooit wanneer die eerste cyclus is tot je ongesteld wordt.. Ik zeg al, de kans is uitermate klein maar wel aanwezig.

Jongmama 18-01 om 23:19

Nooit geweten dan.

anoniempje 19-01 om 08:58

Ik heb toch niemand. Ik heb geen moeder geen meisje uit de buurt en alle mensen weten dat ik zm wouw plegen en nu vind iedereen me zielig en al en ik moet hulp zoeke en ok kan niet naar een ander dorp want loop op krukken en kan dus niet fietsen

Jongmama 19-01 om 12:09

Sorry dat ik het zeg maar ik begin dit verhaal niet echt te geloven


En als het waar is.sterkte en je moet echt met iemand praten wie je vetrouwt

Anoniem (Gast) 19-01 om 12:13

Ik begin inderdaad ook te denken dat dit verhaal niet helemaal echt is....

anoniempje 19-01 om 14:50

Hz dat laat ook maar ik kan dus oom geen hulp van jullie hebben no uw bedankt zeg ik dacht dat ik hier er over kon praten en dat jullie me helpen maar Neej dus

Jongmama 19-01 om 14:58

Sorry maar het klinkt zo ongeloof waardig alemaal . Ik zeg niet dat het niet waar is maar ik geloof het niet zo meer qua schrijfstyle enzo en begrijp me niet verkeerd type zelf ook slecht nederlands.  Maar dit klinkt niet meer echt dus vandaar dat ik het niet geloof


En zoals ik zei is het wel zo. Je moet of huisarts of zwangerschap test halen. Heb je twee strepen dan ben je zwanger en 1 niet

Bertha (Gast) 19-01 om 18:06

Hey anoniempje wat naar dat je je zo onzeker voelt. Ik geloof je en wil je graag helpen, en neem je roep om hulp zeker serieus, maar kom uit de andere kant van het land. 
Heb je ook een vertrouwenspersoon op school? Of een schoolarts of een docente, leraar of mentor die je vertrouwd? Mentoren en vertrouwenspersonen zijn er voor je en maken wel meer mee. Ik ben zelf docent en ik zou mijn best doen om je verder te helpen. 
Je kunt ook misselijk zijn van spanning en stress en gewoon last hebben van je darmen. Je hoeft niet zwanger te zijn, maar het kan wel. De ongesteldheid komt pas na een eitje. De enige manier om er zeker van te zijn of je zwanger bent is door een aantal keer een test te doen. De eerste op zijn vroegst 2weken na de sex. 
Als je gedwongen bent moet je dit echt aangeven op school of bij de politie! En er over praten met een professioneel iemand.

anoniem 19-01 om 20:29

Je kan er hier ook over praten maar als er mensen zijn die zeggen dat je naar de huisarts moet gaan of met iemand moet praten doe je dat niet.....terwijl de meesten hier dit, denk ik, toch wel het beste zouden vinden. Want als je echt zwanger bent en zoveel problemen hebt dat je aan zelfmoord denkt dan kunnen wij wel naar je verhaal luisteren maar je echt verder helpen kunnen wij vanaf hier ook niet.
Dus daarom ook mijn advies: ga naar je huisarts of zoek een andere volwassene op met wie je kunt praten.
Of neem contact op met een organisatie die meisjes zoals jou helpt. Als je zeker weet dat je zwanger bent (even thuis testen) zijn dit organisatie die meisjes zoals jou helpt (en als je googled vind je er vast nog meer):
www.siriz.nl
fiom.nl

Ook als je niet zwanger blijkt te zijn zijn er organisatie die je kunnen helpen. Gewoon even googlen op telefonische hulplijnen dan kom je al een heel eind.

Succes en sterkte.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'help' in het Zwangerschapsforum