Nog steeds geen succes..

22 antwoorden en 39165050x bekeken

Ariel 15-11 om 15:50

dd

reageer

MamiDo 21-11 om 13:50

Hoi meiden.
Ik ben inmiddels mama van een dochter van bijna 1, en we zijn nu bezig voor een tweede.
Bij de eerste hadden we ook zo'n situatie. Het duurde zo lang en er gebeurde maar niks.. Toen ik uiteindelijk research ging doen naar behandelingen om zwanger te worden, liep ik al bij een osteopaath vanwege darmklachten.
Met hem heb ik het onderwerp besproken en hij zei dat er ook veel vrouwen met hetzelfde probleem bij hem kwamen. Vaak is het zo dat de energie stroom letterlijk geblokkeerd wordt in je lijf (waardoor dan ook), waardoor klachten ontstaan. En zo dus ook in je buik, eierstokken, baarmoeder etc. Dat klinkt misschien wat zweverig, maar dat is het eigenlijk niet. Hij begon me daarvoor te behandelen en zei al dat het wel eens goed kon dat ik daar heel snel zwanger Door zou worden ! Ik geloofde dat niet zo, maar wilde toch alles proberen. Twee behandelingen verder (1 maand) en hop; ZWANGER ! Ik was totaal verrast en verbaasd, maar volgens hem gebeurd dat zeer vaak.
Hopelijk heeft iemand hier ook iets aan, ik wilde mijn verhaal graag met jullie delen. Ik gun het jullie ook zo om natuurlijk zwanger te worden  !
Wij zijn nu pas in ronde 1 voor een tweede, maar mocht het nu weer niet gelijk lukken dan ga ik zeker weer naar mijn osteopaath ! (Werd bij mij ook gewoon vergoed Door de zorgverzekeraar).
Liefs

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Nog steeds geen succes..' in het Zwanger worden forum