Innesteling of menstruatie

61 antwoorden en 45975542x bekeken

Gast (Gast) 09-07 om 13:10

Hallo dames,
Ik heb een vraag. Mijn laatste regels dateren van 27 mei. Ik had de voorbije 4 maanden een cyclus van 36, 47 en 40 dagen. In de week van 12 tot 18 juni kreeg ik steeds meer vruchtbaar slijm en rond 17 juni had ik 3 dagen positieve ovulatietesten. In de voorbije weken was ik soms duizelig, was ik overdag soms wat misselijk en had ik last van maagzuur. Ook zijn mijn borsten nog altijd gevoelig en gespannen. Vorige week woensdag had ik ook een licht positieve zwangerschapstest (niet echt duidelijk, dun roos streepje). Sinds zaterdag heb ik echter lichte bloedingen, veel lichter dan mijn maandstonden anders zijn maar wel helderrood bloed. Kan dit nog een innesteling zijn of moet ik er toch maar vanuit gaan dat het mijn maandstonden zijn. (dan is mijn eisprong wssch een week later geweest als de ovu test al terug negatief was)

Bedankt voor jullie mening!

reageer

sietske 09-07 om 13:21

Hi Gast, wat zegt een zwangerschapstest op dit moment ? Een licht streepje is toch een streepje en komt er niet voor niets.

Bloeding kan van alles zijn, innesteling, gesprongen vaatje, ongesteld, of een mislukte innesteling. Je zult helaas even af moeten wachten.

Liefs Sietske

Gast (Gast) 09-07 om 14:58

Hallo Sietske,

Bedankt voor je reactie! Ik heb nog geen nieuwe test gedaan omdat ik zaterdag redelijk zeker was dat het mijn maandstonden waren. Maar het was echt wel heel weinig bloed. Enkel zaterdagavond had ik buikkrampen en enorm last van lage rugpijn en toen ook het meeste bloed, dit leek me nogal donker te zijn. Sinds zaterdagnacht tot vandaag elke 3 à 4 u een klein bloedpropje helder bloed en voor de rest bijna niets. Deze middag lijkt het bijna over.
Best morgen nog eens een test doen? Het kan zijn dat ik nog aan het ontpillen ben en dat mijn lichaam nog wat in de war is. Omdat ik zo onregelmatig ben, weet ik m'n nod natuurlijk ook niet echt.

sietske 09-07 om 15:05

Hi, hoe bedoel je bloedpropje ? Als er stolsels bij zaten + kramp + bloed zou ik denken dat het innestelen is mislukt. Aan de andere kant kan je ook nog hartsikke zwanger zijn en was het juist de innesteling.

Het klink niet echt als menstruatie, dat geef je zelf ook al aan toch ?

Gast (Gast) 09-07 om 15:26

Hallo Sietske,

Ik weet niet goed wat ik me bij stolsel moet voorstellen, het is wat slijm dat meekomt met het bloed en het is echt maar elke 3 à 4 uur. Normaal gezien verlies ik veel meer bloed en duurt het 6 tot 7 dagen. Nu lijkt het bijna over. Voor de rest ook niet echt krampen meer, alleen nog wat lage rugpijn.

Eleonora (Gast) 09-07 om 15:40

Hi Gast, het lijkt me niet dat je ongesteld bent als ik dit zo lees. 

Ik heb dit ook meegemaakt en toen was ik zwanger. Als je bloed verliest tijdens je zwangerschap heb je een 50/50% kans dat het een miskraam is geworden.  Als dat zo is dan is het vruchtje nooit echt levensvatbaar geweest en is het meteen afgestoten. 

Het feit dat je borsten nog gespannen voelen is een positief teken.

Sorry dat ik het zo hard breng maar volgens mij ben je op zoek naar antwoorden toch ?

Eleonora

Gast (Gast) 09-07 om 16:35

Eleonora,
Bedankt voor je reactie!
Ik zal dus morgen gewoon nog een test doen, dan ben ik iets zekerder!
Ik heb nog een beetje hoop, maar ga er vanuit dat het negatief is.
Ik laat nog iets weten

Gast (Gast) 10-07 om 10:40

Hallo,
Zoals te verwachten vandaag een negatieve test..
Was zaterdag dan terug opnieuw de dag van m'n nieuwe cyclus of moet ik mssch nog een nieuwe bloeding verwachten?
Eind juli zal ik 6 maanden van de pil zijn, dus alles moet zich toch wat stabiliseren dan, niet? Hopelijk wordt m'n cyclus toch nog een beetje korter, want elke keer rond de 40 dagen is echt niet leuk.

Tineke 10-07 om 11:49

Ah, balen! Jammer voor je.
Bij mij heeft het 8,5 maanden geduurd - toen was ik zwanger .
Had ook lange cyclussen - dus minder kansjes .
Ik was ook onregelmatig, soms 5 dagen bloedverlies, soms maar 2.
Ik heb dan 1,5 à 2 maanden mijn temperatuur elke ochtend bij het ontwaken genomen om wat beter zicht te krijgen op mijn cyclus.

Veel succes nog meid!

Lies (Gast) 10-07 om 11:53

Hoi, dat is heel jammer om te horen.

Wat Tineke zegt daar sluit ik me bij aan. Je kunt het beste gaan temperaturen of een andere methode gebruiken om te weten wanneer je het meest vruchtbaar bent.

Lies

Gast (Gast) 10-07 om 14:49

Bedankt voor jullie lieve reacties! Ik hoop dat het een van de volgende rondes zal lukken! Ik probeer er zo weinig mogelijk aan te denken maar het speelt toch altijd een beetje in je achterhoofd

Aradia 20-07 om 09:03

40 dagen is inderdaad lang, kan me ook voorstellen dat het wel beetje frustrerend is. Kan me ook heel goed voorstellen dat je er weinig mee bezig probeert te zijn, maar ook dat dat moeilijk is! Zat er zelf alleen maar mee in mn hoofd en kon amper aan iets anders denken  Succes, hoop dat het snel lukt

Ster 20-08 om 08:28

hoi dames,
ik ben een beetje aan het twijfelen of ik zelf weer een nieuwe topic moet maken of niet.

ik zit nu in het begin van mijn vierde week van mijn cyclus (die duurt normaal 5 tot 6 weken). en nu had ik vandaag een beetje rolze bruine afscheiding. nu heb ik het gevoel als of ik ongesteeld moet worden een beetje zeurende buikpijn die door trekt naar je rug. maar ik moet pas over een dikke anderhalve of tweeenhalve week ongesteld worden. krijg ik dan nu een miskraam of is dat de innesteling? doet een innesteling soms ook wel eens pijn? bij mijn twee jongens had ik geen bloed verlies ook niet zo'n heel klein beetje als dat ik nu heb. mijn twee miskramen begonnen wel zo. en zelfs al zou mijn cyclus versprongen zijn naar 4 weken ben ik nog 4 dagen te vroeg met ong. worden. maar ja men zegt dat ieder zwangerschap weer anders is.  

nou ja ik weet het niet meer misschien kunnen jullie me er meer over vertellen

liefs Nynke

* 20-08 om 10:01

@Nynke,
Ik heb het zelf ook nog nooit meegemaakt Nynke dus ik kan je niet helpen, maar wat ik van je lees is dat jij zelf niet helemaal goed weet of het een miskraampje is je omschrijving klopt wel met wat je al is hebt meegemaakt,, maar zoals ik al zei ik weet het niet aangezien ik het zelf nooit heb onder vonden.
Wellicht dat er dames zijn die het wel hebben meegemaakt en jou het kunnen vertellen.. Volgende keer maak je gewoon een eigen topic soms is het verwarrend al die antwoorden die al zijn gegeven en die zijn dan niet speciaal op jou gericht ja deze wel hoor  sterkte en suc2000000000 en hopelijk is het dan innesteling..

Liefs Ju

Ster 20-08 om 10:58

ju,
dank je wel voor je reactie en bedankt voor de tip. ik ga hem nu dan even in een topic zetten

liefs Nynke

Gast (Gast) 22-08 om 17:47

Hallo,
Zelf zit ik ook met een vraagje
Normaal gezien verwachtte ik in mijn cyclus van 40 dagen mijn regels rond 19 augustus. Nu heb ik sinds 9 aug al elke dag bruinverlies, en heb ik maar 1 dag wat helder rood verlies gehad, dit ook helemaal niet zo veel was. Dit lijkt me dus ook niet echt een menstruatie te zijn en het duurt nu ook al zo lang (bijna 2 weken). Zou dit toch tellen als menstruatie of komt het andere mensen bekend voor?

Cin 22-08 om 21:15

Nynke..wat ik wel weet is dat je van een innesteling beroerd kan zijn
Ik heb dit deze zwangerschap voor eerst gehad.. de vorige 2 niet.. aantal dagen bruine afscheiding met 1 dag wat licht rose afscheiding..dan weer dag niet dan weer wel en zo een dag of 3a4 was ook maar minimaal hoor
Ik dacht dat ik ongesteld moest worden en had ook trekken van buik naar rug zoals anders..
ik heb zelf 2 avonden griep klachten gehad maar at wel gewoon en deed van alles  maar wel koorts zweten griephoofd zo vaag...en ineens was dit alles over..ik heb het opgezocht en er waren er meer met griepklachten door innesteling..
Je kan er dus gewoon beroerd van zijn! of het gevoel hebben ongesteld te worden! Ik bleek dus zwanger en was dus echt een innesteling geweest..was ook precies rond die tijd..geloof dat innesteling  is na 5 a10 dagen  na bevruchting als ik het goed heb..
er kan ook een vaatje bij geraakt zijn waardoor je wat helder bloed verliest...
Innesteling duurt paar dagen bloedverlies en dit is echt maar minimaal...bij de 1 rood de ander bruin..

* 23-08 om 09:17

@Nynke,

Gooi het er maar uit logisch dat je klaagt het is nog al wat allemaal vrouw zijn.
En soms is er gewoon GEEN begrip..

Liefs Ju

Cin 23-08 om 13:04

Nynke 2 a 3 dagen ongeveer..
Als je borstvoeding geeft kan het zeker zo zijn dat het stuk langer duurt voor je weer ongesteld word ...!
Het kan dus ook best zo zijn dat dit toch zit te rommelen en het binnenkort toch door gaat zetten..
Is heel moeilijk te zeggen omdat mesntruatie gevoel,innesteling,misschien zwanger die kwaaltjes in begin allemaal beetje op elkaar lijken...
En klagen mag altijd hoor zeker met dit soort dingen is ooke cht iets om onzeker en af en toe gek van te woorden;-)

Ster 23-08 om 13:19

hoi Ju,
wat fijn dat dat hier ook mag. soms moet dat gewoon ff. maar verder gaat het super goed ben weer elke dag aan het paard rijden en dan voel je spieren groeien vanavond het kuil binnen halen das pas sporten.  lekker gezond worden voor de kleine gaat komen. er moet nog 13 kilo af en dan heb ik een gezond gewicht. 

liefs Nynke

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Innesteling of menstruatie' in het Zwanger worden forum