Herhaalde Miskramen, wat nu?

30 antwoorden en 35611450x bekeken

Nannie ❤ 18-09 om 10:33

Hey Sofija,

Hier hetzelfde, steeds die teleurstelling
 Vorig jaar twee keer binnen vier mnd zwanger en helaas op beide echo's niets mogen zien. 1 X met 5.2 weken en 1x met 7.1 weken. Daarna tot op heden nog steeds geen goede positieve test in handen mogen hebben. Denk wel dat er een aantal keer op z'n minst een bevruchting heeft plaatsgevonden, maar helaas zonder resultaat. 

Ook mij werd gezegd dat het waarschijnlijk pure pech is. Nou daar moet je het dan maar mee doen he... 
Inmiddels dus in de mmm en aan de hormonen. Verder neem ik zelf verschillende vitaminen zoals multi, zink, C,tarwekiemolie en eet ik bijna iedere dag een lepel gebroken lijnzaad.

reageer

Anoniem (Gast) 18-09 om 10:46

Ik zou een andere gyneacoloog zoeken!!
Na 3 miskramen hoor je onderzoeken te krijgen om te kijken of ze een oorzaak vinden waardoor het steeds gebeurd

Nannie ❤ 18-09 om 12:13

Klopt, dat mag na twee miskramen zelfs al. Maar Danny je dat laat onderzoeken op chromosomen é.d. gaan er maanden overheen waarin je ook niet zwanger mag worden. 

En vergeet niet dat ze niet tot nauwelijks iets mogen zeggen over alternatieve middelen die wellicht ook werken. Ze hebben overeenkomsten met de farmaceutische industrie, dus ja...

s 18-09 om 16:22

Ik mag onderzoek doen en weet je wat ze zeggen? Ja als daar iets uit komt kunnen we er helemaal niks mee! En u krijgt geen  medicatie 

Dus wat heb ik daar aan. Ik vind ze inderdaad vreselijk voorzichtig en ze zeggen ja u wordt snel zwanger dus een behandeling heeft geen zin. 

Bedankt voor de reacties

Nannie ❤ 18-09 om 17:34

Ja ze kunnen er individueel weinig mee. 

Maar door de mk's loop ik nu wel bij de gynaecoloog en krijg ik dus medicatie en heb een hsg gehad. 

Het probleem kan 'm in de innesteling zitten. Daarvoor is de tarwekiem olie goed en ook de lijnzaad.

s 18-09 om 17:52

Ik heb nu tarwekiem gekocht maarja ik wordt er echt verdrietig van en al mijn vriendinnen worden makkelijk zwanger de ene na de andere

Nannie ❤ 18-09 om 18:28

Ik neem daar 1 eetlepel per dag van (eerste cyclus) omdat ik de aanbevolen hoeveelheid van twee eetlepels beetje teveel vind. Dacht eerst maar eens kijken wat het doet. 

Ja is ook niet leuk, mijn zus hoeft ook maar met der ogen te knipperen en is zwanger! Ze heeft drie kinderen. 

Heb je verder zover je weet geen verklevingen of zo?

s 18-09 om 18:38

Nee alles ziet er netjes uit zei de gynaecoloog. Ze heeft er vertrouwen in dat het goed komt.  Maar ik heb tabletten van tarwekiem is dat verkeerd?

Mijn zus heeft ook 4 kinderen!

Nannie ❤ 18-09 om 18:46

Tabletten ja? Ik olie van de natuurwinkel. Dit neemt het lichaam wel beter op denk ik.

lise 18-09 om 21:06

Mijn schoonzusje heeft 5 miskramen gehad. Ze werd steeds snel zwanger, maar ging steeds tussen de 4-8 weken mis. Nu heeft ze een lief mannetje lopen van 11/2 jaar. Dus blijf zeker hoop houden! 
Sterkte!

Nannie ❤ 18-09 om 21:24

Lise, heeft je zus toen iets anders gedaan dan anders?

lise 18-09 om 21:34

Nee, helemaal niets. Ook verder niets laten onderzoeken. Dus het kan nog  zeker goed gaan. Hoop het voor jullie meiden! Ik heb er nu 1 gehad, en dat vond ik al heftig...

Nannie ❤ 19-09 om 07:23

Oké, nou heeft toch hoop!

Ik heb er ook 1. Ze is al 9 :-)

MamaN 19-09 om 09:49

Ah bah Nannie wat vervelend meid Gelukkig heb je een meisje van 9 jaar. Dit geeft ook aan dat je lichaam dus in staat is om een kind te dragen! Dus in dat opzicht hoop ik dat dat je een beetje troost geeft. Dat is tenminste bij mij wel het geval, ik heb er (gelukkig) maar één gehad vorige maand. En bij mij bood het wel troost dat ik al een prachtig mannetje heb rondlopen.

Sofija wat heftig, heb je er al veel achter de rug? En misschien wat Nannie zegt is tarwekiem wel een oplossing. Ik denk zelf dat wat zij gebruikt uit de natuurwinkel misschien beter is dan die tabletten. Is toch natuurlijker, maar dat is mijn mening.

Veel sterkte en hopelijk snel een wondertje wat blijft 

Nannie ❤ 19-09 om 10:00

Ik tel zeker mijn zegeningen! Maar ja, we zijn inmiddels bijna tien jaar verder he, dus niet de jongste meer op het gebiedt van zwanger worden, en ook heeft mijn lichaam veel te verduren gehad door de jaren heen. Maar goed, ik heb nog wel een beetje vertrouwen over dat het ook ons nog eens gegund is. :-)

s 19-09 om 10:10

Ja ik zal vandaag eens kijken waar ik dat kan kopen misschien helpt het mij wel! Ik heb er al 4 achter de rug wisselend tussen 5 en 7,5 weken dus ja het is echt in de begin fase. De gynaecoloog denkt dat het gewoon in de aanleg niet goed gaat.
Ik heb ook diabetes maar dat is best goed onder controle dus denk niet dat het daar aan ligt er zijn zoveel die nog veel slechter aan toe zijn en die krijgen ook baby s  sommige mensen roken zelfs of hebben veel overgewicht ect. dat heb ik allemaal niet dus ik hoop gewoon dat het eens goed zal gaan alleen ik begrijp mijn eigen lichaam gewoon niet waarom kan ik niet als de rest in 1 keer zwanger worden. 
Maar ja ik ga misschien toch mijn zus vragen om dat middel die je baarmoeder reinigt dan is het volledig schoon

MamaN 19-09 om 10:12

Jaa das waar, ben je al lang bezig en hoe oud ben je. Als ik het vragen mag hoor en je antwoord wil geven. Hoeft niet !

Ik duim voor je dat het snel weer voor jullie raak is!

Nannie ❤ 19-09 om 10:16

Ja lastig Sofija. Daarom, misschien is je bm slijmvlies wel niet dik genoeg, maar kan ook andere redenen hebben uiteraard, ik weet het niet. 

Ik heb ook wel eens goede verhalen over acupunctuur gelezen, misschien kun je je daar eens in verdiepen. En massages, zodat alles goed doorbloed raakt en blokkades worden opgeheven.

MamaN 19-09 om 10:19

Oh sorry ik zie nu je berichtje Sofija,

Das echt vervelend. En het maakt niet uit hoe lang je zwanger was het blijft een verlies hoor want je weet wat het had kunnen zijn en het zijn toch jouw kindjes. Ik duim echt voor je op een goede zwangerschap

s 19-09 om 12:14

Dat is lief !
Ik ben 28 jaar dus gelukkig nog redelijk jong om het te proberen. Maar je word er echt een beetje onrustig van als het maar niet lukt.
Ik zie wel wat er het nieuwe jaar gebeurd ... hoe gaan jullie met die gevoelens om?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Herhaalde Miskramen, wat nu?' in het Zwanger worden forum