Hoe lang kan het duren...

89 antwoorden en 45938295x bekeken

Patricia 06-08 om 09:25

Hallo,
Ik ben per 1 Augustus gestopt met de pil en probeer nu zwanger te worden van onze 1e. Alles is nog nieuw en ik merk dat ik nog veel moet weten/leren  En  natuurlijk zoals denk ik zovelen, ben ik ongeduldig. Ik hoop natuurlijk dat ik zo snel mogelijk zwanger wordt, maar ik heb wel sinds mijn 15e (ik ben nu 28) aan de pil gezeten. Wat zal dan ongeveer de schatting zijn van hoe lang het duurt voordat ik zwanger ben? De een zegt dat het al binnen een maand kan, de ander zegt dat ze er wel 3 jaar over heeft gedaan. Ik moet er niet aan denken dat het zo lang zou duren.... en misschien heel raar/genant om het te zeggen, maar mijn vriend heeft ook 1 bal die niet goed is ingedaald, kan dit invloed hebben op het zwanger worden? Hopelijk kunnen jullie mijn vragen beantwoorden en eventueel tips geven want op dit gebied ben ik nog een groentje!

reageer

* 14-08 om 11:03

@Patricia,
Hoe is het ennehh hoe staat het met BMSen heb je al een gevoel van ja het zou wel is zo kunnen zijn dat of ben ik te vroeg met vragen aan je??

Liefs Ju

Patricia 16-08 om 20:30

@ju Hoi, leuk dat je dat vraagt! Ik zit nog in spanning. Ik moet volgende week donderdag eigenlijk ongesteld worden, dus daar is het wachten op of dit gebeurt ja of nee. Ik zat een beetje met een dubbel gevoel. Had de laatste paar dagen ineens last van zere borsten, heel erg moe, huilbuien om niets. Mijn vriend zei nog; volgens mij ben je al zwanger, maar een vriendin die net bevallen is zei tegen mij; zoiets voel je instinctief al als je zwanger bent. Dat heb ik niet echt en ik kom ook niet echt aan of zo, en misschien omdat ik er zo druk mee bezig ben, dat ik het me allemaal verbeeld. Ze zeggen ook altijd dat als je er erg mee bezig bent, het niet gaat lukken. En wil natuurlijk een teleurstelling voorkomen, dus ga me er niet heel erg op verheugen, al hoop ik stiekem dat het meteen raak is, maar dat zullen we gauw genoeg gaan zien. Word dus vervolgt....

lynn (Gast) 23-08 om 21:02

Hallo meid, wou even reageren... mijn vriend heeft ook maar 1 bal die ingedaalt is en dat werkt prima ha ha.... hoop dat je snel zwanger mag zijn!
Liefs lynn

Anoniem (Gast) 31-08 om 13:41

@ lynn Ow, das een hele opluchting! Dankjewel! Ben benieuwd, deze week helaas ongesteld geworden, dus op naar de volgende ronde  
xx

* 06-08 om 10:45

@Patricia,

Allereerst welkom op de site van brabbels leuk dat je hiervoor hebt gekozen... Het is een site waarop je lieve leuke antwoorden krijgt. Mochten er rot opmerkingen tussen zitten maak je niet druk die worden wel aangepakt door de beheerders van de site.

Ja hoelang gaat het duren je bent net gestopt dus ik kan alleen maar zeggen laat de natuur zijn gang gaan. Je kan het niet afdwingen..
Met niet ingedaalde testikels heb ik geen ervaring heb wel een stukje op de www gevonden misschien kan je er wat mee.
http://urologie.slingeland.nl/kenniscentrum/Ziekte-Aandoening/Balzak+en+zaadbal/niet-ingedaalde+zaadbal/22/29/148 

Verder zou ik zeggen lekker BMSen en geniet er gewoon van, ontspannen lekker van alles genieten. Mocht je nog roken zou ik als ik jou was daarmee stoppen. Tevens de wijn of het bier maar even laten voor wat het is. Maar dat moet je helemaal zelf weten hoor.

Hoop dat je snel tot de zwangere dames behoort en suc2000000000000 

Liefs Ju

Mummie 18-08 om 08:13

Hallo Patricia,

Patricia 23-08 om 19:39

Hallo L.
Het is voor mij ook de eerste keer dat ik zwanger zou moeten worden, dus ik heb geen idee of je het een week van te voren kunt voelen....

Mummie 06-08 om 12:11

Hallo Patricia,

Patricia 06-08 om 12:53

@Ju Bedankt voor je lieve reactie! Ik heb even op die link gekeken. Volgens mijn vriend had hij al wel een tijd geleden een controle gehad bij de dokter en zou het wel goed moeten zijn,dus in hoopvolle afwachting, haha  En wat betreft de slechte gewoontes ben ik bijna een heilig boontje; ik rook niet en drink heeeeeeeeel af en toe een glaasje, bijna nooit dus. Alleen mijn vriend rookt,maar hij is nog steeds van plan om te stoppen....jaja.... Aan je foto te zien ben jij dus al zwanger! Leuk, gefeliciteerd! Veel geluk en gezondheid voor julie en de kleine!
Liefs Patricia
@Lola Ik volg nog niet mijn ovulatie,maar ben dat wel van plan! Op welke site heb jij het laten berekenen dan? Of welke kun je me het beste aanraden? Het lijkt me erg leuk ja, om de ervaring met iemand te delen die ook in ongeveer hetzelfde stadium zit als ik, haha!
Liefs Patricia

* 06-08 om 15:40

@Patricia, geen probleem meis, ja ben zwanger van de 3de momenteel ga ik even door een rot periode heen maar dat komt uiteindelijk wel weer goed. Wij wonen nml naast mijn schoonfamilie en dat zorgt voor de nodige spanningen.Niet een aanrader hoor echt ten alle tijden voorkomen. Mijn partner geeft mijn hormonen de schuld maar ik ben het gewoon allemaal helemaal zat. 

Soms heb je gewoon wat privacy nodig en dat krijg ik hier niet.
Nou ja gaat wel weer over zeg maar.

Gr Ju

Anoniem (Gast) 06-08 om 17:43

@Ju, Ik begrijp wat je bedoelt! Ik moet er niet aan denken om ook naast mijn schoonmoeder te moeten wonen, dan weet ik zeker dat ze bij ons elke dag de deur plat loopt en daar zit ik niet op te wachten. Dus ik snap het zeker! Wens je ondanks die vervelende momenten toch nog een mooie 3e zwangerschap, hopelijk komt het goed.
Liefs Patricia

Patricia 06-08 om 17:45

@Ju, Ik begrijp wat je bedoelt! Ik moet er niet aan denken om ook naast mijn schoonmoeder te moeten wonen, dan weet ik zeker dat ze bij ons elke dag de deur plat loopt en daar zit ik niet op te wachten. Dus ik snap het zeker! Wens je ondanks die vervelende momenten toch nog een mooie 3e zwangerschap, hopelijk komt het goed.
Liefs Patricia 
(Sorry, was niet meer ingelogd  )

* 07-08 om 00:02

@patricia,

Het is mijn schôonzus, die heeft ook 2 zoons en 1 van die zoons loopt hier af en toe de deur plat te pas en te onpas om gek van te worden. Dan weer n geurtje lenen dan scheerschuim joh soms wordt je er gek van....soms wil ik gewoon niet thuis zijn....

Al met al af en toe shit je wil je schoonfam heus zien Maar niet iedere dag dat komt me me strot uit
Bedankt voor je berichtje

Liefs ju

Ylz 06-08 om 13:21

Hoi hoi,
ik wilde graag even reageren, omdat ik net als jij erg benieuwd was hoelang het zou gaan duren na zoveel jaren de pil geslikt te hebben. Voor mijzelf had ik zowieso een half jaar uitgetrokken, maar toen bleek ik de eerste week nadat ik gestopt was met de pil al zwanger te zijn. Nu zitten we al op 22 weken ... Het is echt een vraag waar niemand antwoord op kan gegeven... Veel succes in ieder gevalll!!

groetjesss

Patricia 06-08 om 13:31

Hallo Ylz,
Wat ontzettend leuk dat je al zo snel zwanger bent geworden, gefeliciteerd! Hopelijk gaat het ook bij mij zo snel, hahaha!!
Groetjes Patricia

Mummie 06-08 om 13:39

Hallo Ylz,

Mummie 06-08 om 13:27

Hallo Patricia en Ju,

Patricia 06-08 om 17:48

@Lola86 Ik heb vanmiddag op Predictor.nl de kalender aangemaakt, is erg leuk! Ik ben 28 jaar en ik heb wel een regelmatige cyclus, mijn klokje tikt wel vind/voel ik

* 06-08 om 15:42

@Lola,
Neej deze zwangerschap was niet gepland het is mijn derde zwangerschap maar nu wel zeer welkom na heel wat gedoe. Ik hoop dat jullie snel zwanger zijn en dan vollop kunnen gaan genieten zonder alle bijzaken zoals ik die heb om jullie heen.

Suc 20000000000000000 dames.

Liefs Ju

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoe lang kan het duren...' in het Zwanger worden forum