Wie start binnenkort nog?

143 antwoorden en 34872802x bekeken

Stickertje 18-12 om 18:43

Spannend Lisa88! 
Weet je al wat meer?

@Belle 
Ja nog een kleine week geduld.
Hoe langer het duurt hoe spannender ik het vind.
Begin er steeds meer over na te denken en zou het echt zo bijzonder vinden als het nu weer meteen raak mocht zijn!

Ik heb sinds een paar dagen weer met periodes menstruatiekrampen.
Bij de vorige zwangerschap had ik dat ook en ik de tweede wachtweek werd het toen dagelijks heviger. Wordt een spannende week dus!

Hoe is het met jou?
En met de rest?

reageer

Belle 19-12 om 11:08

@stickertje met mij alles goed! Ben heel erg benieuwd hoe mijn lichaam gaat reageren op het pilvrij zijn. Ben na mijn regels gestopt en tot nu toe voel ik nog niks bijzonders.
Ik duim heel erg mee dat het raak zou zijn voor jou! Ben je nerveus? Benieuwd of die krampen heviger worden . Nog enkele dagen op de wachtkamer!  

Hoe is het met de rest? Loes en Lisa?

Loes (Gast) 19-12 om 11:33

O, spannend Stickertje! Ik duim voor je extra spannend als je natuurlijk symptomen herkent die je eerder ook al ooit hebt gehad!
Ik ben nog steeds niks zinnigs aan het doen op zwangerschapsgebied haha; behalve me ergeren aan dat we pas in februari kunnen beginnen met proberen! Ik hoop nu gewoon stiekem dat ik snel ongesteld word, want dan begin ik daarna met foliumzuur slikken en doe ik in ieder geval voor m'n gevoel iets 'nuttigs'. Plus hoe eerder ik ongesteld wordt, hoe meer kans dat ik ook eind januari al ongesteld ben en dat we - als we eindelijk mogen beginnen - ook meteen vruchtbare dagen te pakken hebben, hihi

Maar gelukkig is er genoeg afleiding met werk, drukdruk!
Ik kom inderdaad ook uit Nederland, waar je dus niet naar de huisarts hoeft bij een positieve zwangerschapstest, maar dat verschilt inderdaad met België!

Lisa-88 19-12 om 13:48

Nou... ik was van plan om vandaag te testen, maar dat hoeft helaas al niet meer: zaterdag werd ik vroeg wakker met buikpijn: en ja hoor, ongesteld. Beetje vroeger dan verwacht, deze maand slechts een cyclus van 29 dagen ipv 31. Wel even jammer, maar als ik dan mijn app bekijk (ik gebruik de app PC, period calender) begrijp ik het wel: achteraf gezien dus op de verkeerde dagen geklust, pas na mijn eisprong. 
Volgende keer beter, ik zit nu inmiddels op dag 3 (van 5) in mijn periode, dus gaat alweer de goede kant op. 

Het handige was wel weer, dat mijn man en ik afgelopen zaterdag gezellig uit eten zouden, en ik nu alles kon eten 

Wat ik wel een beetje raar vindt, is dat ik de afgelopen twee maanden zo'n onregelmatige periode heb (vorige maand 36 dagen, nu 29 dagen). Dat maakt het 'timen' wat lastiger 

Wat spannend Stickertje!!! Laat het zsm weten, ben heel benieuwd of je voorgevoel klopt! 
En Belle en Loes, we zitten dan nog even samen in de wachtkamer, ondertussen foliumzuur-slikkend ???? Moet bíjna aan een tweede doosje beginnen. 

Liefs!!

mariella 19-12 om 13:57

Lisa-88 ik zou ovulatietesten gebruiken..

Ik kan ook niet op de goeie gok proberen heb ook een wisselend cyclus normaal 28 dagen en heb al eens 25 26 27 of 35 dagen gehad... mijn eisprong is normaal op dag 14 dus op dag 12 een positieve ovulatietest.. maar heb ook soms dat ik op dag 10 of zelfs dag 16 een positieve ovulatietest heb

Belle 20-12 om 10:33

@Loes: troost je, ik erger me ook aan het feit dat ik nog moet wachten. In principe binnen een 3 a 4 tal een maar dat is voor mijn gevoel nog te lang.
Ik ben vooral benieuwd hoelang mijn cyclus gaat duren en wanneer ik terug ongesteld ga worden. Volgens de app rond 7 januari maar dat is dan als mijn cyclus netjes 28 dagen zou duren.

@Lisa88 Ja hoor samen de wachtkamer op,inderdaad al foliumzuur-slikkend. Over een week ongeveer kan ik ook al aan een tweede doosje beginnen.
Zoals mariella al zei,is het geen idee om ovulatietestjes te gebruiken? Is denk ik,wel handig als je cyclus niet heel regelmatig is. 

Belle 20-12 om 10:35

3 a 4 tal weken bedoelde ik dus, oeps! 

Loes (Gast) 21-12 om 10:09

@ Belle
Haha ja, geduld... Niet mijn sterkste kant. Dat wordt nog wat mocht ik zwanger raken

@ Amélie,
Leuk dat je mee komt schrijven! Lijkt me ook moeilijk zeg, als je zo slecht weet waar je aan toe bent. Ik vind mijn "onregelmatige" (26-33 dagen) cyclus al irritant... Spannend hoor, om dan straks 'echt' te beginnen, wel gezellig met Belle en mij samen van start hihi Misschien zijn ovulatietesten voor jou ook wel een uitkomst, met zo'n onregelmatige menstruatie?

Belle 21-12 om 16:16

Hey Amélie welkom in ons groepje,het word hier lekker gezellig!
Inderdaad, ik zou ook proberen met ovulatietestjes.. heb hier al eens eerder gezegd dat ik iemand ken die de ovulatietesten van action gebruikt heeft en ze daar geen slecht woord over heeft te zeggen, ze was er heel tevreden over. Die kosten trouwens maar 2.5€ voor 5 stuks dus dat scheelt weer.

Hier is het ontpillen volop bezig.. hoofdpijn, vreetkicken en het is precies alsof ik ongesteld moet worden.
Oh ja, ik denk trouwens dat mijn eitje er zit aan te komen..
Volgens mijn app zit ik nu in mijn vruchtbare periode en zou ik zaterdag mijn eisprong hebben.
Sinds gisteren heb ik veel steken ter hoogte van mijn eierstok rechts, absoluut niet te negeren want is echt heel duidelijk voelbaar.
Net met naar wc te gaan had ik met afvegen het gekende vruchtbaar slijm dus ik denk dat mijn ei eraan komt..
Omdat we pas in januari voor "echt" gaan baal ik wel een beetje dat er nu niks gebeurt terwijl ik het zo goed voel nu.
Gisteren hebben we wel wat geoefend en tijdens het klussen zonder "jasje" gevreeën, alleen op het laarste heeft hij dan toch een condooms aangetrokken.
Hij zei dat moest ik nu zwanger zou raken van voorvocht dat hij superblij zou zijn. Maar ja, dan toch nog met jasje op het einde, Pfff. .
Mannen en logica zeker.. 

@stickertje: nog enkele dagen en dan is je NOD he!!! Hoe voel je je? Al (eventuele) symptomen??

mariella 21-12 om 17:19

Ik heb eergisteren ovulatietesten besteld bij 2-besure en had er 12 + 3 zwangerschapstesten en die kostte 9.25 en dan had ik de extra gevoelige je hebt ook de gewoon gevoelige die zijn 12 + 3 zwangerschapstesten voor 7.25

Als je alleen ovulatietesten wilt heb je al voor heel weinig

De gevoelige:
8 voor 5.95
12 voor 5.25
18 voor 7.95
24 voor 8.95
30 voor 12.75
36 voor 13.75
48 voor 15.95
75 voor 22.25
100 voor 25.95

De extra gevoelige

8 voor 6.95
12 voor 7.29
18 voor 9.49
24 voor 9.99
30 voor 14.75
36 voor 16.50
48 voor 19.25
75 voor 29.50
100 voor 39.25

Dat zijn de gewone dipstick..(alleen het stokje zegmaar) je hebt ze ook wel als midstream (met het plastic erom zegmaar) maar die zijn een stukje duurder..

Ik heb ook altijd gewoon de dipstick en die plak ik in een boekje met de cd dag en datum er bij..

Ze zijn trouwens mij sensitest en zwanger & kids ook niet duur.. ik zou gewoon een beetje op internet rond zoeken..

Belle 23-12 om 11:13

Het is hier zo stilletjes...
Hoe is het met jullie allemaal?
Hier even een update: 
Gisteren hebben mijn wederhelft en ik geklust zonder jasje! Ik zit nu volop in mijn vruchtbare periode maar ben me er wel bewust van dat de kans bestaat dat het raak is maar die kans klein is..

Heb nog veel last van het ontpillen, ben en voel me ontzettend opgeblazen en het gevoel van ongi te worden is er nog steeds.
Ben benieuwd hoe het jullie ondertussen vergaat!

Stickertje 23-12 om 21:00

Hai Allen!
Welkom Amelie 

Ik ga zondag ochtend testen mocht ik dan nog niet ongesteld zijn.
Vind het erg spannend maar ergens heb ik toch een gevoel dat het deze keer niets is.
Ik had dus bij mijn vorige zwangerschap in de tweede wachtweek hele heftige menstruatiepijn wat uiteindelijk de innesteling was. Deze afgelopen week heb ik ook wel menstruatiepijn gehad maar lang niet zo heftig.. 

Maar goed het zegt natuurlijk ook weer niets want elke zwangerschap is anders. Nu is het spannend omdat ik nu telkens al ik naar het toilet ga benieuwd ben of ik nog niet ongesteld ben. 
Maar goed, nog even geduld.

Ergens is er ook een beetje de angst voor opnieuw een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Die begon ook met lichte menstruatiepijn en later bruin bloedverlies en een week na nod zo'n zwak positieve test. 
Dus hoop dat als ik ongesteld wordt dat het dan ook meteen vol doorzet!

Stickertje 25-12 om 11:44

Vanmorgen werd ik vroeg wakker omdat ik heel nodig moest plassen.
Ik dus maar meteen getest en negatief.
Een uur later werd ik gelukkig ook vol ongesteld dus geen zwangerschap maar ook geen zorgen nu..
En ik weet nu dus zeker dat wat ik twee weken geleden voelde mijn eisprong was en dat mijn menstruatie dus ook precies op tijd komt.   
Op naar de volgende ronde!

Jullie nog nieuws?

Belle 25-12 om 12:15

Hey Stickertje, 
Jammer van de negatieve test maar wel positief dat je cyclus zo netjes is.
Nu met volle moed naar de volgende ronde!
Wij zijn eigenlijk volop beginnen klussen zonder condoom, gisteren zou mijn eisprong geweest zijn dus mijn vruchtbare dagen zijn lopen ongeveer op hun einde.
NOD zou 7 januari zijn, ben benieuwd.

Zalige kerst iedereen!!!

Loes (Gast) 25-12 om 21:18

He jammer Stickertje. Maar inderdaad ook fijn dat je weet waar je aan toe bent en dat alles gewoon loopt zoals het moet.
Spannend Belle!!!! Ik ben nog steeds aan het aftellen- 1 feb is nog zooo ver weg. Ik hoop voor je dat jij tegen die tijd al een positieve test vast hebt gehad
Bij mij geen nieuws. Deze week word ik ergens ongesteld en dan ga ik beginnen met foliumzuur.

Belle 26-12 om 12:17

Zo, even een update.
Volgens mijn app had ik op 24 dec mijn eisprong. Heb intussen de ovutestjes van action gehaald en gisteravond eentje gedaan: knalpositief!

Vanmorgen werd ik wakker en heb 3u aan een stuk heftige pijn gehad ter hoogte van mijn rechter eierstok en hevige buikpijn gehad.
Plots verdween de pijn en heb dan maar een nieuwe ovulatietest gedaan en deze was vandaag fan lichtjes positief.
Dus het is heel duidelijk dat ik mijn eisprong gehad heb, heb het zo erg gevoeld! Gelukkig hebben we de afgelopen dagen goed geoefend ????

@Loes het is inderdaad erg spannend maar het is pas ronde 1 dus ben me echt goed bewust dat het kan dat ik geen positieve test ga hebben binnenkort. 
Ben wel blij dat mijn ei toch ongeveer 14 dagen na het stoppen van de pil zo goed voelbaar was en ik toch regelmatig ben.
Fijn dat je bijna met foliumzuur kan beginnen,dan heb je het gevoel dat je toch al tenminste íets aan het doen bent he.
Pfff die spanning! 

Loes (Gast) 29-12 om 18:53

Hè hè, ongesteld geworden (gewoon netjes wanneer verwacht hoor - maar ik was zo ongeduldig ), dus in het nieuwe jaar begin ik met foliumzuur en dan alleen januari nog even uitzingen.

Hoe is het met jullie? Lekkere afleiding tijdens de feestdagen of juist extra de kriebels? Wij hebben net een kleintje in de familie erbij; elke keer dat ik die zie...

Stickertje 03-01 om 20:40

Nog nieuwe ontwikkelingen?

Belle 03-01 om 22:07

Het dames,gelukkig nieuwjaar alvast en ik wens jullie een vruchtbaar 2017!
Hier volop aan het wachten nod,dit weekend een testje wagen.
Hoe is het met jullie allemaal?

mariella 05-01 om 19:58

Ik ad altijd wel wat afscheiding maakt niet uit waar ik in cyclus zit

Misschien eens mee naar dokter met lange cyclus misschien kunnen ze er wat aan doen

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie start binnenkort nog?' in het Zwanger worden forum