Volgens alles niet zwanger toch echt last van mn lichaam.

31 antwoorden en 45902603x bekeken

Sissieee 09-08 om 11:34

Hey Iedereen,
Al een tijdje heb ik erg last van een rommelige buik, steken in onderbuik vooral aan de rechterkant die doortrekken tot aan de lies, en erg last van mn onderrug. Ook heel erg last van mijn borsten gehad, die pijn heb ik echt nog nooit in mijn hele leven gehad. Ook dat was raar. Heb daar ook maar een paar dagen last van gehad.
Ik was dus 1 keer de pil vergeten in de eerste week, de kans op zwangerschap was er wel.
Ik heb 2 keer getest, omdat mijn lichaam gewoon zo raar deed, en nog steeds doet. Alles veranderde, en kon natuurlijk zijn dat t allemaal schijn was, maar zo dus danig was ik niet bezig met zwanger worden, dus dat kon t niet echt zijn. Maar constant waren de testen negatief. Ben ook wel gewoon ongesteld geworden, maar wel anders deze keer.
Vanmorgen toch maar even naar de dokter gegaan. Ik wilde gewoon graag weten wat er aan de hand is, want voor zelfde geld is er iets niet goed, en vermindert dat de kans op een zwangerschap in de toekomst. Want een kinderwens heb ik natuurlijk wel.
Ik moest ochtenurine meenemen. Daar uit bleek dat ik geen blaasontsteking had of een evt infectie. Hij ging aan mijn buik voelen. En net waar de eierstokken zitten deed het pijn als hij daar op drukte. Omdat ik al 2 keer een negatieve test had, vond hij het niet nodig om te testen. Uiteindelijk ben ik nog niks duidelijk geworden. Volgende week moet ik ongesteld worden.
Ik moest dat eerst maar weer afwachten, en als dan nog de klachten bleven moest ik maar terug komen. Hoop dat er niks ergs aan de hand is, Je moet me niet verkeerd begrijpen want zou er een kindje in hebben gezeten zou t zo welkom zijn..

Liefs, sissiee

reageer

Jeanet (Gast) 09-08 om 17:27

Huh, als je volgende week pas ongesteld moet wordn kun je toch nog niet heel betrouwbaar testen of wel?

Sissieee 09-08 om 17:29

Nee klopt, maar dit zou de 2e ongesteldheid worden.

* 09-08 om 18:08

@Sissieee,
Dat is toch vreemd als ik jou was wilde ik doorgestuurd worden naar de afd.gynaecologie. Want dit is raar dat het zolang aanhoudt je klachten???
Ik zou nog een afspraak maken met je arts en het heel duidelijk aangeven en desnoods een 2nd opinion. Ik zou er niet mee blijven rond lopen aangezien een infectie nadelige gevolgen kan hebben op een eventuele zwangerschap.. Als dat dan het geval wel is.

Omdat wanneer je dan een infectie hebt dat gevaar kan opleveren voor het vruchtje. Dus als ik jou was zou ik rapido een afspraak maken.

Liefs Ju
ps laat even weten wat er nu aan de hand is.

Sissieee 09-08 om 18:25

" @Sissieee,
Dat is toch vreemd als ik jou was wilde ik doorgestuurd worden naar de afd.gynaecologie. Want dit is raar dat het zolang aanhoudt je klachten???
Ik zou nog een afspraak maken met je arts en het heel duidelijk aangeven en desnoods een 2nd opinion. Ik zou er niet mee blijven rond lopen aangezien een infectie nadelige gevolgen kan hebben op een eventuele zwangerschap.. Als dat dan het geval wel is.

Omdat wanneer je dan een infectie hebt dat gevaar kan opleveren voor het vruchtje. Dus als ik jou was zou ik rapido een afspraak maken.

Liefs Ju


Ja ik vond het indd ook raar dat ik die klachten blijf houden. Weet gewoon niet echt meer wat ik moet doen. Maar ik laat t hier niet bij zitten, ik had een plaats vervanger, eigen dokter was er niet. Nu wacht ik eerst even na mn ongesteldheid, want denk dat die toch wel komt, en daarna toch maar even weer terug. Dit kan nooit goed zijn.  Maar bedankt weer voor je reactie! Ik hou je zeker op de hoogte, Over een weekje maar even kijken hoe t gaat.. Ben wel echt benieuwd, leef zo in onzekerheid zo.

Liefss "
ju-11-12

* 10-08 om 09:39

@Sissieee,Misschien wil je ook wel heel graag zwanger zijn en heb je de symptomen gewoon, of je bent zwanger geweest en hebt een miskraampje gehad. Het kan allemaal. Maar om je zo weg te sturen vind ik erg naar, waar is dat begrip wat artsen behoren te hebben..

Laat maar even horen hoe het met je is.

Sterkte en laat je niet wegsturen.

Liefs Ju

Olivia-Anna 10-08 om 13:08

Ik wil je niet afschrikken,
maar dit klinkt haast als een buitenbaarmoederlijke zwangerschap!
Wel de symptomen,geen positieve test en pijn in je eierstok?
Snap ook niet dat hij niet het zekere voor het onzekere nam.
Je hebt urine afgegeven, dan was het toch niet zo veel moeite om ook even te chekken op zwangerschap.
Waarom doen ze ook moeilijk als het makkelijk kan!!

Laat weten hoe het verder gaat!!

* 10-08 om 15:39

@Sissieee, Ja wat Olivia-Anna zegt dat kan natuurlijk ook nog.. Daar heb ik dan weer niet bij stilgestaan. Nou meis ik hoor het wel...

Sissieee 12-08 om 16:46

Ja ik had ook al gelezen op internet dat je ook een ontsteking kan hebben aan je eierstokken en dat je daar dan weer ontvruchtbaar van kan worden. Haal me van alles door mn hoofd. Ook niet goed natuurlijk. Ik ga volgende week gewoon weer terug, want word er alleen maar onzeker van zo.

* 12-08 om 16:50

Sterkte meis en laat even weten hoe het is gegaan.
Liefs Ju

Sissieee 12-08 om 16:51

Ja doe ik  En super bedankt voor jullie steun.

* 12-08 om 18:32

Meis is goed dit is t minste wat ik voor je kan doen...

Liefs. Ju

Sissieee 15-08 om 14:58

Ik ben gister avond ongesteld geworden, maar het enige wat kwam was oud bloed.
Was het ook heel laat want meestal word ik het smorgens of tegen de middag, maar nooit savonds.
Nu vanmorgen had ik echt wel last van mn buik. en toen was ik het ook wel effe heel erg. Maar allemaal oud bloed. Ik heb vanmiddag de dokter gebeld en uitgelegd wat er was. zegt ze tegen me: Dan moet je maar een andere pil nemen. Ik zeg maar ik ben al jaren ongesteld heb dit nog nooit mee gemaakt, en mijn lichaam doet raar. Ja elke vrouw heeft wel is ergens last van krijg ik te horen. Maar ik heb nooit last van mn borsten gehad, in geen jaar dat ik ongesteld ben. Zei ik ook tegen dr. Maar af en toe kan dat gebeuren zei ze.
 Ik heb goed van me afgebekt, en uiteindelijk zei ze dan moet je maar langs komen. Dus wat ik nu ga doen is een second opinion. Ik ga naar een heel andere dokter. Ik word gewoon niet serieus genomen. Echt balen dit.

* 15-08 om 15:11

@Sissieee,
Goed zo niet laten afschepen aanpakken die handel. desnoods ga je naar de arts die jou wel op een fatsoenlijke manier te woord kan staan" wat een verstand zeg" sommige artsen mogen de titel drs. niet dragen ben ik van mening. Hoe voel je verder meis.. Ik hoop dat je snel uitsluitsel krijgt over wat er nu wel aan de hand was is geweest..

Sterkte en liefs Ju

Sissieee 15-08 om 16:36

@Ju
Nou echt he, je word er niet beter op zo. Mja ze hebben een papiertje en ja dat zegt genoeg, maar in pratijk kunnen ze niks. Ja ik heb erg last van mn onderbuik. Maar ben nu al bijna niet meer ongesteld, althans nog wel wat opdroogd bloed,en iets normaal maar verder niet. Dit is niet de menstruatie die ik ken. Heb dit nog nooit meegemaakt.  Heel raar. Ja hoop indd dat er snel iets duidelijk word. Word hier zo moe van.
Liefss

* 15-08 om 17:46

@Sissieee,
Meis ook hier komt een oplossing voor en hou je goed..
Laat maar weten hoor en zeg maar gewoon waar het op staat opkomen voor jezelf is echt belangrijk.

Liefs Ju

IvyB 15-08 om 22:07


knuffff !!!!

Hoop dat er een antwoord / oplossing komt waarbij duidelijk wordt wat 
er met je lichaam is. 

 IvyB

Olivia-Anna 16-08 om 01:17

Wat vervelend allemaal!! Het is best mogelijk dat er niks aan de hand is maar ze moeten je toch de kans geven om "deftig" je verhaal te kunnen doen.
(Ik was ooit 2 weken na elkaar ongesteld geweest en was ook nogal in de war..
Heb er spijt nu van dat ik er verder eigenlijk nooit aandacht aan heb besteed..)

Je moet gewoon een dokter hebben die even z'n boekje aan de kant legt en naar JOU luisteren wil..

Sissieee 16-08 om 18:34

Ja t zou echt fijn zijn als ze me doorstuurden.
Ik ben echt zo onwijs bang. Spookt echt van alles door mn hoofd, heb sinds woensdag echt alleen nog maar bruin bloedverlies gehad met een beetje rood bloed af en toe. Maar helemaal niet veel, zo net had ik een klein slijmerig bloedpropje maar ook heel donker, stom misschien maar heb goed gekeken wat het was. Ik heb ook echt elke keer last van mn buik en de zijkanten. Voel me totaal niet fit. Ik maak me echt benauwd, voor t zelfde geld zit er een kleintje maar krijg ik een miskraam, of totaal iets anders waardoor t nooit zal lukken om uberhaupt een kleine te krijgen. Maar nu bij alles wat ik voel maak ik me echt zorgen. Kzou is moeten stoppen om op internet te lezen want daar word je ook niet beter van. Ik weet t allemaal niet meer. Wil vanaf volgende week een afspraak maken bij een andere dokter, en die moet me maar door sturen hoor. Daar ga ik echt voor zorgen. Ben helemaal klaar mee om van kastje naar muur gestuurd te worden.

Sissieee 21-08 om 10:33

HeyHoi

Nou ik ben vandaag weer naar de dokter geweest, constant bleef ze maar zeggen dat ik maar een andere pil moest gaan nemen. Maar ik geloofde dat allemaal niet, uiteindelijk mag in een echo gaan maken. Dus nu wachten op het ziekenhuis en dan maar weer afwachten!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Volgens alles niet zwanger toch echt last van mn lichaam.' in het Zwanger worden forum