testen of wachten? SPANNEND!

73 antwoorden en 45946708x bekeken

* 28-08 om 12:57

als je blieft BeertjeNicky...
Liefs Ju

reageer

Lynn 28-08 om 16:32

hey Nicky,
Fingers crossed! Heb wel gelezen dat een beginnende zwangerschap ook veel op menstuatiepijn kan lijken! dan geloven we dat nog maar even... ha ha

* 28-08 om 17:39

@Lynn,
Lees topic in Gezellig praten geboorteplan..
Omdat het 12 jaar geleden is en het is de eerste van mijn partner en die is er bij wat ik echt heel fijn vind.. Maar ben gewoon bang dat ik alles ben vergeten mijn eerste bevalling verliep niet soepel en heeft 19 uur geduurd en mijn 2de bevalling duurde ongeveer 6 uurtjes dus heel wat minder..

Ja het zal wel mee vallen maar ben toch wat nerveus..

Liefs Ju

Hopelijk is het dan de innestelingsbloeding maar wat ik heb gelezen is dat dat ongeveer met 7 weken is?? Ik weet het ook niet zeker..

Lynn 29-08 om 08:55

Hallo meiden,
Ik heb vannacht zo raar en echt gedroomd over mijn zwangerschap... leek zo echt! Ben opgestaan en heb een vroegtest gedaan!... Deze was negatief! Was en ben er toch van overtuigd dat mijn lichaam anders is dan anders! Vooral mijn borsten is duidelijk verschil, maar ja.. Aangezien ik ook zeker 5 x per nacht eruit moet om te plassen weet ik ook niet of mijn ochtend urine wel sterk genoeg is? Morgen mijn NOD... hoop dat hij uitblijft natuurlijk.
Maar ik ga niet meer vroeg testen... ben beetje ...
liefs Lynn.. Duim voor jullie

N. Coppola 29-08 om 11:36

Hallo Lynn,
U verhaal lijkt min of meer op die van mij (van voor ik zwanger werd)

Maar toch heb ik met de jaren mijn lichaam leren kennen, in de zin van dat ik zeer goed de symptomen kende van menstruatie pijn. Ik heb veel last van PMS sinds mijn tienerjaren, wat ik bedoel is dat je schreef dat er een verschil is in u borsten,  bij mij bv, zwellen mijn borsten bij elke menstruatie! Maar toch was het bij mij ook anders! Ik kon zelf geen bh meer verdragen! Zo’n pijn had ik , had het gevoel dat ik cactusnaalden op mijn borsten had! Ik wist dat er iets niet pluis was, heb dan zelf voor mijn nod een test gedaan (eerst bloedtest omdat mijn gynaecoloog dat vroeg) die was negatief, en een paar dagen erna heb ik urine testen gedaan (zo’n 8 lol die waren allemaal positief) dan krijg ik een telefoon van de dr om te  zeggen dak helaas niet zwanger ben, en ik zei hoe maar mijn testen zijn wel positief, maar omdat er 3 dagen tussen waren is de hormoon gehalte gestegen! Dus beter even wachten, en ieder vrouw is anders, sommige hebben meer hormonen dan een andere, ik heb een vriendin die had niet genoeg hormonen en die was al 12 weken ver maar de testen waren altijd negatief !!!

Laat ons weten wanneer het zo ver is

En veel succes Meisje  en voor de rest van de toekomstige mama's

Lynn 29-08 om 20:01

hallo naimagen...
Dank je voor je reactie!... Het is ook wel zo dat iedere vrouw super verschild en je hoort idd wel vaker van vrouwen die negatief testen alsnog zwanger zijn! Misschien moet ik ook wel weer even wennen aan mijn lichaam. Het spiraaltje is er nog maar net uit, misschien dat mijn lichaam nu ook anders voelt dan met al die hormonen in mijn lijf...
Zolang ik niet menstrueer is er nog een kans en anders op naar de volgende ronde
liefs Lynn

kimjoy 29-08 om 09:03

he! Shit zeg amar het kan altijd nog hoor lynn!
Liefs kim

Lynn 29-08 om 20:04

Thanks meid...
hoe verloopt jou zwangerschap?
liefs Lynn

Anoniem (Gast) 29-08 om 09:09

Als je een aantal dagen over tijd bent en je nog steeds zwangerschaps symptomen hebt kun je ook een bloedtest aan de huisarts vragen. Ik lees veel over de kruidvat testen en zolang de rode duivels er nog niet zijn is er hoop. ik duim voor je
liefs 3xmama

Lynn 29-08 om 09:24

dank je voor de reactie meiden, en anders... op naar de volgende ronde!
liefs

* 29-08 om 11:10

@Lynn,
Jammer als het niet zo is maar hopelijk was je gewoon te vroeg met testen..

Liefs Ju

Lynn 29-08 om 20:13

dank je ju! Moet gewoon even afwachten!
PS had nog gezocht naar je geboorteplan... heb alleen geboorteplan goedgekeurd door de gynaecoloog gevonden. Dit is niet wat jij bedoeld toch?
Liefs

Lynn 31-08 om 10:58

Hey ju,
Ik heb het gelezen! wist helemaal niet dat zoiets bestond... Erg he! Maar het is idd nog zo gek niet om niks aan het toeval over te laten en je eigen wensen eens op een rijtje te zetten!
liefs lynn

* 31-08 om 17:49

@Lynn,
Ja meis het is allemaal zo verandert ik wist het ook niet maar ik heb me er in verdiept wat is er allemaal mogelijk omtrent de bevalling t is mijn partner zijn eerste en mijn derde ik wil dat echt in alle rust en met zo weinig mensen op de kamer doen..

Nou meis ik hoop dat je er wat aan hebt en anders kan je altijd vragen antwoord krijg je echt soms duurt het even omdat anderen dan ook antwoorden en ik niet kan zien dat er is terug gereageerd.

Liefs Ju

PB kan altijd.....

Lynn 31-08 om 17:57

hey ju,
Thanks.. als het tegen die tijd zover is zal ik me er zeker eens in verdiepen en om advies vragen! Bedoel je met PB een persoonlijk bericht...? En hoe doe je dat dan?
liefs lynn

* 31-08 om 17:59

@Lynn,
Zie je dat envelopje naast het hartje druk daar maar is op en dan kan je een PB sturen en als je vrienden met iemand wil worden dan druk je op het hartje..Heb ik zelf moeten uit vissen hihihi ben blij dat ik nu al een aantal heb kunnen helpen.

Liefs Ju

Aradia 29-08 om 11:37

zoals ik al eerder zei die vroegtesten zijn ook niet alles. ik had het ook, ik had gewoon het gevoel dat ik zwanger was, mn lichaam deed anders.
vroegtesten waren 3x negatief. Paar dagen na mijn NOD testte ik eerst negatief met een goedkope test, en toen ineens wel positief met clear blue digital  

Ik duim voor je

Mummie 29-08 om 13:19

Hallo Lynn,
Ik heb nog steeds geen test gedaan, ondertussen moet ik wel vaker plassen en heb ik vage krampjes aan de linkerkant van mijn onderbuik.
Ik ben 26jr, en jij?


Gr,

L

Lynn 29-08 om 20:17

hey lola...
Ik ben 29 en heb een zoontje vito van 4.5...
ik zal voor je duimen... hou je op de hoogte!

Mummie 29-08 om 13:36

Hallo meiden,
Ik hoorde dat hoe minder kwaaltjes je hebt hoe minder zwangerschapshormoon in je bloed zit dus ook moeilijker te detecteren. Zou dat op die negatieve testen kunnen wijzen aangezien je toch zwanger was?

Gr,

L.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'testen of wachten? SPANNEND!' in het Zwanger worden forum