Net ongesteld geweest, maar twijfel of ik toch niet zwanger ben.

112 antwoorden en 45906077x bekeken

lisa33 10-08 om 12:14

En wat betekent het als je plast warm aanvoelt voor je gevoel als je plast en elke keer geel is?

reageer

:-) 10-08 om 15:08

Hey Lisa

 Je gaat je vaak in dat soort situaties van alles in je hoofd halen, en ja weetje ongesteld op vakantie is niet leuk...maar ja we zijn vrouwen he?! 
Als je wel aan kindjes toe bent zul je blij zijn dat het werkt! Meid al die veranderingen die je noemt horen kon bij ongesteld worden, en die gele plas...drink je wel genoeg? Het is warm en je hebt wel vocht nodig. Pijn onderin bijvoorbeeld kan ook wijzen op een blaasontsteking.
Als jij probeert te ontspannen komt ne menstruatie vast gauw, en waarschijnlijk ben je dan nog hooguit 2 daagjes ongesteld op vakantie.

Laat me horen of je nog advies wilt.

Liefs Ezzie

:-) 10-08 om 19:48

Kan je een test kopen bij action?
2 voor 1.49
Kost niks....
Want dan alleen zal je stress verdwijnen.
Ik kan je niet geruststellen......
Maar ik geloof niet dat je zwanger kan zijn van die bewuste dag.

Liefs

:-) 11-08 om 23:44

Zijn allebei goed, sommige zweren bij Kruidvat.
Maar al getest?
En stress kan het idd een poos uitstellen.
Ben benieuwd hoe met met je is meid.

Liefs ezzie

lin (Gast) 16-09 om 20:06

Hallo ik weet niet wat ik moet denken. Graag wil jullie reactie. Ik heb in mei en juni positief gestest maar heel erg licht. Maar ik heb veel kwaaltjes voorbij zien komen. De huisarts gebeld en zelfs een keer langs geweest die zei afwachten. Omdat ik dus wel ongesteld word. Maar echt heel erg kort 2/3 dagen. Precies op dag 28. De eerste dag niet veel 2 dag bijna gestopt en 3e dag niks of alleen nog met afvegen. Ik ben dus niet meer gaan testen. Ik ben bij mijn buik wat dikker geworden en borsten een beetje groter. Deze maand voelde het net alsof een veertje aan de binnenkant van mijn buik voelt en heel erg last van rommelende darmen. Ik zit bijna weer op dag 28 ik weet niet meer wat ik ervan moet denken.

Mandy❤️ 17-09 om 20:48

Al een cd test gedaan?

Mandy❤️ 17-09 om 20:49

En welke testen heb jij gebruikt die licht positief waren? Action toevallig ??

lin (Gast) 18-09 om 23:58

Clearblue en etos en kruidvat

lin (Gast) 19-09 om 00:03

Op verschillende tijden en binnen de wachttijd

Mandy❤️ 19-09 om 10:31

wanneer heb je nu voor t laatst getest?

lin (Gast) 20-09 om 09:42

In juli begin augustus

lin (Gast) 20-09 om 09:53

Juni , juli en begin augustus licht positief getest. Maar wel tussen tijds ongesteld geweest echt heel erg kort en bijna niks. Daarom steeds van ja ongesteld dus kan niet. Symptomen bleven. Tot ik zo iets had van naar de huisarts. Die zei ja afwachten. Ik ben toen gestopt met testen omdat ik me niet voor de gek wil houden. Tot ik in eens hele erge rommelende darmen af en toe heb en dat gekriebel aan de binnenkant van mijn buik voelde. Net alsof er een veertje langs gaat. Het is ook niet de hele. Af en toe een paar keer op de dag. Ik ben ook dikker bij mijn buik en borsten. Ik weet het niet meer. Want ja een bloed lijkt me dan niet dat je zwanger kan zijn.

Mandy❤️ 20-09 om 10:19

Schijnzwanger is een mogelijkheid maar als ik jou was zou ik gewoon nog even een testje er tegen aan gooien, is die positief dan bel je gewoon de vk met jou verhaal

lin (Gast) 20-09 om 12:13

Ik ga wel weer naar de huisarts. Ik ben benieuwd of je met schijnzwanger ook licht positief test. Want dan zou het kunnen. Wel heel erg raar dit.

Mandy❤️ 20-09 om 14:11

Nee dat denk ik niet maar ik bedoelde eigenlijk schijnzwanger als je nu negatief test en wel al die symptomen en grotere borsten etc heb, een streep is naar mijn weten gewoon zwanger

lin (Gast) 20-09 om 14:27

Nog steeds licht positief ik had er nog een liggen.

:-) 20-09 om 14:29

Licht positief/ donker. Een streep is zwanger.
Of zwanger geweest. Doktersbezoek of vk.
Ze moeten je helpen hoor.

Succes

lin (Gast) 23-09 om 16:01

Eindelijk de huisarts die zei dat ik inderdaad zwanger kan zijn en vanmiddag bloed prikken gehad. Morgen bellen voor de uitslag. Dank je wel  

:-) 23-09 om 16:36

Hè hè meis!

Geen dank hoor
We zitten op brbrabbels met hetzelfde doel hè?!
Liefs. En hopelijk een fijne zwangerschap met wolk van een beebje straks!

lin (Gast) 24-09 om 09:55

Nou de uitslag van het bloed was 5 dus negatief. Kijk ik op internet 5 boven de 5 is positief kan negatief eindigen en 5 of lager negatief. Maar de assistente zei 5 is negatief. Dus niet zwanger. Mijn symptomen blijven. Het is gek maar ik voel echt net alsof er een kind in me buik voel. Het voelt heel erg raar en anders dan dramen meer plopjes of gekriebel. Ik voel het als ik in bed lig of stil zit. Ik schiet dus niks op. De huisarts zei gisteren ja kan dat je zwanger bent maar dan ben je dan wel 16 weken plus. Nu deze uitslag ????

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Net ongesteld geweest, maar twijfel of ik toch niet zwanger ben.' in het Zwanger worden forum