Eerste zwangerschap

26 antwoorden en 29893081x bekeken

N.L. 19-01 om 13:05

Klopt. Opzich heb ik niet veel stress.. maar nu de echo nadert word het wel lastiger. Denk dat dat ook wel logisch is... het is meer onzekerheid dan stress. 

reageer

proud_mommy 19-01 om 13:07

Spanning, had het ook bij mijn eerste echo. Succes meid. Volgende week kun je je kleine zien

Kimberley 19-01 om 13:09

Oh lientje wat toevallig zeg! Maar heb je echt vijf maanden op je eerste menstruatie gewacht? Dat is lang zeg! Mijn eerste duurde tot 54 dagen, ook mega lang en dus 1 menstruatie compleet overgeslagen maar dat had ik ook wel verwacht dus toen hebben we het wel zonder condoom gedaan maar wist ik toch al dat het niet raak zou zijn. Nu na een halfjaar met ietwat normalere cyclussen zag ik het wel zomers in.. maar helaas..

Meen je niet N.L. hoe heb jij je vroege miskraam ervaren? Wanneer begon je met testen en hoe zagen je testen eruit? Wanneer kwam uiteindelijk je menstruatie?

N.L. 19-01 om 13:45

Dankjewel! Ben heel benieuwd volgende week 
Ik was erg vroeg hoor. Eerst een positieve test op 5-12 (ik zou de 5e mijn nod hebben) toen heb ik de 9e een miskraam gehad. 
Dit ware hele heftige krampen, meteen van werk naar huis gegaan.. veel bloed verlies, een stolsels. 
Een week later negatief getest.. 
en 10-1 deze maand een positieve test 2-3 weken  .. nu dus even afwachten! 
Ik zie dat je nu een half jaar na de miskraam bezig bent? @kimberly Hou goede moed hoor! Zo zie je maar bij mij.. ik was ook erg lang bezig en ben een gezonde jonge vrouw.  

Kimberley 19-01 om 13:59

Bedoel je ik na een halfjaar miskraam? Ik heb geen miskraam gehad.. we denken nu dat ik nu een lichte miskraam heb maar ik bloed nog steeds niet. Verwacht morgen de rode zee.
Heb twee dagen voor mn nod licht positief getest en die bouwde vrijwel op tot gisteren. Tot vanochtend dat mn test ineens super slecht positief was te zien.. dus ineens is al mn hoop weg.. had afgelopen woensdag mn ms moeten krijgen.. geen spoortje van bloed te vinden (nog niet)

N.L. 19-01 om 14:12

Spannend Kimberly ! Ik zou als je morgen geen ms krijgt even testen of overmorgen met ochtend irune .. sterkte  echt irritant he als je je lichaam niet goed kent op dit gebied

Kimberley 19-01 om 14:45

Heel onzeker ook ja.. het houd je bezig wat ik juist eigenlijk niet wilde. Ik zie het somber in en bereid me alvast mentaal voor op mn menstruatie.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Eerste zwangerschap' in het Zwanger worden forum