Ronde 3

29 antwoorden en 28015694x bekeken

Eli 08-06 om 08:53

We zijn weer in die lange ambetante wacht periode. Elk gevoel dat je krijgt dank je direct 'ja het is raak, of toch niet." je zoekt je suf op het internet om je symptomen te vergelijken, en kom dan toch met nog steeds veel twijfel er van af of het deze maand dan toch zo ver is.
Ik ben ondertussen al aan ronde 3. Mijn symptomen zijn elke maand als anders geweest.
1ste maand was het ontpillen, en cyclus van 33 dagen.
2de maand, ovulatie niet gevonden, dus ongesteld geworden na 26 dagen.
3de maand, ovulatie gevonden op dag 14 van mijn cyclus, dus zeer goed ons best gedaan en hopen dat het raak is.
3 dagen na m'en ovulatie kreeg ik gevoelige tepels, je kwam er pas aan en ze werden stijf.
Voor de rest, soms af en toe wat last van kleine krampen, meestal links.
Nu ben ik 1 week voor mijn menstruatie periode, en ik ben sinds een paar dagen ontzettend moe, krampen nemen toe, duizelig, opgeblazen onderbuik en sinds gisteren veel witte afscheiding.
Ik mag pas de 15/06/2018 testen. Het wachten is zo aanslepend.
Heeft iemand soms dezelfde symptomen?

reageer

Tooby 08-06 om 11:37

Ik heb ze niet, want ik ben niet zwanger, maar als ik ervaringen lees en op internet, dan komen jouw symptomen wel heel erg overeen met zwangerschap! Hopelijk ook een positieve test dus over een week.

Je kán stellen dat alles gewoon normale hormonen zijn, maar mijn ervaring met pijnlijke tepels is dat ik het vooral voor ovulatie of vlak voor menstruatie heb.
De rest kan toegenomen zijn door het weer, de warmte, misschien niet genoeg gedronken, stress etc. Dus tot je test, zou ik sowieso goed voor jezelf zorgen en lekker ontspannen zover dat kan haha 

Eli 08-06 om 11:48

Hey Tooby!
Ja ik heb ook zo'n ervaringen gelezen op internet, sommige zijn dan wel zwanger andere dan weer niet. Dus is echt een twijfel geval.
Over gevoelige tepels kan ik niet veel zeggen het is de eerste keer dat dit me overkomt. Ik heb in 2014 een borst vergroting gedaan en sinds dien veel minder gevoel in men borsten, dus dat ze nu juist gevoelig zijn vindt ik vreemd .
Wat ik ook had is dat ik ziek werd, een dag hevige keel pijn en twee dagen erna precies enorm verkouden ook voor maar 1 dag, nu is dat weer over.
Mijn krampen komen en gaans als sneeuw voor de zon, ook trekken ze meer en meer naar de binnen kant van mijn benen, en altijd aan de linker kant.
Ik hoop echt en harte dat ik een positieve test in handen heb. 
Laten we duimen, ik hou je op de hoogte!

Tooby 08-06 om 12:07

Ja ik ben echt benieuwd haha ik duim voor je!

Moedertjuh 08-06 om 19:10

Dit is mijn vierde zwangerschap en bij mij kwamen de symptomen pas na innesteling. Jij zou nu rond die periode zitten maar het is dan wat vroeg voor zwangerschapskwaaltjes. Wat ik wel had bij deze zwangerschap en die hiervoor ( wat helaas een vroege miskraam werd) is de gevoelige baarmoeder. Een ongesteldheidsgevoel zeg maar, maar dan al dagen voor nod. En een lichte bloeding een week voor nod. Maar de moeheid, pijnlijke borsten en misselijkheid pas later. Ik hoop voor je dat het raak is ! Bij mij was het ook in ronde 3 raak. Kan best snel gaan. Succes !

Eli 09-06 om 07:09

Bedankt voor de reactie's. 
Er zijn er veel die zeggen dat ik al men innesteling heb gehad andere die zeggen van niet. Dus ik ben even de kluts kwijt. 
Als ik het bereken zou ik normaal tussen de 6/06 en de 13/06. 
Ik heb sinds 07/06 last van wit verlies, het was maar een dag. Nu is het veel minder.
Al de rest was ongeveer een kleine week voor ik ongesteld moet zijn (15/06).
We zulen zien wat het geeft. 

Moedertjuh 09-06 om 11:15

De innesteling is ook nooit precies op dezelfde dag, bij de 1 op dag 5 en bij de ander op dag 8. Vandaar dat de 1 eerder positief test dan de ander. 

Eli 12-06 om 12:01

Kleine update:
ik ben nu aan dag 26 van men cyclus, dus 2 dagen voor men menstruatie.
Ik voel me supper, veel energie maar toch nog moe. heel blij en vrolijk. Mijn krampen zijn zo goed als weg en als ik er heb zijn het heel lichtjes.
Men tepels zijn iets donker roos geworden en groter, gevoelig zijn ze veel minder.
Afscheiding is meet zoals water/melk geworden.
Ook elke keer als ik een kindje zie of eraan denk krijg ik kriebels in mijn buik, zoals als je verliefd ben. Maar dat kan ook gewoon niets mee te maken hebben.
Nog drie dagen, als ik dan niet menstrueer doe ik een testje.
Ik ben zo benieuwd! 

Orchidea 12-06 om 12:15

Wat een spannende periode zeg. Toen het bij mij raak was had ik alleen enorme gevoelige tepels en ook enorm pijnlijk. Ook moe, moe en nog eens moe. Dat waren mijn enigste symptomen. En ja, mijn menstruatie bleef uit na een week overtijd toch maar een goedkoop testje van de Action gehaald en jahoor, zwanger. Ik hoop dat het bij jou deze maand ook raak is en je over 3 dagen een mooie test in je handen hebt. Hou je ons op de hoogte? 

Eli 12-06 om 12:25

Ik hou je zeker op de hoogte!
Normaal heb ik zo'n paar dagen voor men menstruatie enorme krampen en moodswings. Maar nu ben ik echt vrolijk en opgewekt, maar toch moe. Ik val als een blok in slaap als ik me niet met iets bezig houd.
En ook mijn buik is harder dan normaal.
Ik hoop echt dat het deze keer raak is, zou supper zijn! 

Orchidea 12-06 om 12:44

Gek is dat zeg. Ja dat had ik ook voor mijn menstruatie 7 of 4 dagen van tevoren dat het begon te rommelen. Maar toen niet, spannend zeg, klinkt wel positief bij jou! Wachten we af

Eli 15-06 om 06:34

Vandaag een postitieve test in men handen. Ik heb er een tweede gedaan want ik geloofde het niet echt! Kben er nog altijd stil van. 

Tamaara 15-06 om 06:43

Yeeaaahhh gefeliciteerd mooie test hoor, voelde je het dus goed aan! Ik moet nog 6 dagen wachten test dan 3 dagen voor NOD omdat ik allerlei foto’s moet maken bij de tandarts en het in ieder geval wil uitsluiten. We zien het wel. 

Orchidea 15-06 om 06:45

Mooie test zeg! Fijn om te lezen. Gefeliciteerd! 

Eli 15-06 om 07:31

@Tamaara: danku, ik geloof het nog steeds niet. Volgende week bloedafname doen en 20/06 ga ik een ziekenhuis bezoeken en info vragen. Spannend zeg nog 6 dagen! Khoop dat jij ook zo'n mooie testjes krijgt! Laat je ons iets weten? 
@orchidea danku!! Ik ben zo happy!!

Tamaara 20-06 om 10:26

Eli succes vandaag in het ziekenhuis  ik heb vandaag een early test gedaan 2-3 dagen voor NOD maar helaas negatief dus denk niet dat het deze maand gaat lukken. 

Eli 20-06 om 12:27

Dankje Tamaara! Ik ben enrom benieuwd hoe het er allemaal uitziet 
Moest je menstruatie toch uitblijven zou ik toch weer testen, die early testjes kunnen soms ook nog negatief aangeven en een paar dagen erna toch nog positief worden, het valt te zien hoeveel HcG je hebt in je urine.
De eerste testjes die ik heb gebruikt, zijn ook voor early te testen, maar ik heb pas getest op de dag dat ik normaal moest menstrueren, en ze gaven ook licht positief uit. 
Dus het kan nog steeds zijn dat je iets te vroeg heb getest, lets'h hope he 

Tamaara 25-06 om 07:32

Hoi hoi, 

Hoe is het met jou? Voel je je nog goed? Ik ben helaas toch gaan menstrueren dus we gaan weer door naar de volgende maand helaas  

Eli 25-06 om 11:14


Hey Tamaara,

Spijtig! Nieuwe ronde nieuwe kans! Maak je gebruik van ovulatie testjes? Heeft mij enorm geholpen.

Ik voel me nog goed, wel moe en nog steeds die ambetante krampen in men onderbuik, maar huisarts verzekerde me dat het niet erg is en dat ik moet denken dat men kindje aan het groeien is. Hij gaf me ook een tip dat als de krampen te pijnlijk waren dat ik altijd een warm washandje of waterkruik op men buik mag leggen dat ontspant de spieren een beetje.
Ik ben nu in mijn 5de week. 19/07/2018 mag ik bij de gynaecoloog , ik ben benieuwd. Deze week vertellen we het grote nieuws ook aan de familie

Succes met je volgende ronde!

Tamaara 25-06 om 12:04

??? Is deze smile 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ronde 3' in het Zwanger worden forum