Wat waren je eerste symptomen?

28 antwoorden en 25218091x bekeken

FiFi 21-01 om 12:54

Eves, 
Ik weet dat het niets uitmaakt of je dingen voelt of niet, het gaat je niet meer of minder zwanger maken. 
Ik ben dit weekend ongesteld geworden en ga echt proberen er de komende maand niet zo mee bezig te zijn. 
Ook ga ik geen ovulatietesten gebruiken deze maand, zodat ik niet de kans heb om te beginnen tellen wanneer mijn NOD is. 
Hopelijk ben ik daardoor wat meer relax

FiFi xx 

reageer

Mama vanJ 26-01 om 07:38

Mijn eerste symptomen bij de oudste was het uitblijven van se menstruatie (daarvoor een miskraam gehad met 6 weken). Dacht dat mijn cyclus ontregeld was door de miskraam maar bleek hartstikke zwanger te zijn. Heb ook pas een getest toen ik een week overtijd was. Mijn toenmalige collega had die week al gezegd ga jij nou eens een test doen want volgens mij ben je hartstikke zwanger! Dus ik zeg nee joh doe niet zo raar! Mijn cyclus is gewoon van slag! Had ze toch mooi gelijk!
Bij mijn jongste kreeg ik een innestelingsbloeding. Ik heb normaal gesproken nooit tussentijds bloedverlies dus ik wist al genoeg. Op de dag dat ik ongesteld moest worden heb ik getest en ja hoor positief! Zij is nu 2 maanden oud en mijn oudste is ruim 2 jaar 

Mimi 26-01 om 08:07

Vanaf bevruchting al misselijk. Ik voelde 4 dagen na ovulatie duidelijk de innesteling stekende pijn links onder toen ik naar de wc ging kwam er bloed. Licht bloedverlies heeft nog een week aangehouden. Ik testte 5 dagen voor nod positief. Had een week voor nod pijnlijke borsten kon nog niet op mijn buik liggen.

Ik moet wel zeggen dat ik afgelopen maand dacht dat ik zwanger was maar gewoon de kwaaltjes mijn hoofd in gepraat had. Ik wil je niet bang maken maar als je er teveel mee bezig bent voel je opeens vanalles. Dan is het zo’n teleurstelling als het toch niet zo is. Wij beginnen deze ronde weer echt. Vorige maand zou het echt geluk zijn geweest en vonden het allebei zo jammer dat het nier zo was dat we er gewoon voor gaan dus ik zal volgende week ook wel weer vanalles voelen want verwacht over 3 dagen mijn ovulatie

Luli (Gast) 26-01 om 10:33

Halló allemaal, 
Eergiszeren mijn ovulatie dag gehad en sindsdien erg onderrugpijn en beetje misselijk sochtends en opgezette buik. Kan dit it's betekene?
Alvast bedankt. 

mars (Gast) 20-09 om 16:01

hoihoi, ik heb vorige week ik schat midden van de week mijn eisprong gehad, en nu heb ik sinds gister en soort van menstruatie achtinge buikpijn ( niet heel erg ), verder heb ik al een paar dagen dat ik enorm droom...
Dit is ronde 2 voor ons maar herkent iemand de symptomen en is / was zwanger ? 

Mel 20-09 om 20:55

Gevoelige borsten

Lautje (Gast) 12-01 om 14:15

Ik zit nu op 6 dpo, met vlagen duizelig en misselijk.
Op 5 dpo kreeg ik erge hoofdpijn en had ik verhoging.
Op 4 dpo had ik een temperatuurdip (vroege innesteling?) en die steeg weer op 5 dpo. ( ik temp. elke dag dezelfde tijd)
Verdere klachten; gespannen borsten, steken en krampen in onderbuik en onderrug.
Mijn NOD zou volgende week woensdag zijn. Zo spannend elke keer weer. Zit nu in ronde 6 en heb geleerd dat je lichaam je goed voor de gek kan houden. 

Cat89 12-01 om 19:36

Elke ronde allerlei klachten en de ronde dat ik daadwerkelijk zwanger was helemaal 0. Het enige wat mij opviel was dat ik vanaf 4 of 5 dpo dacht dat ik ongesteld ging worden. Op 5 dpo had ik een temp dip en de dag erop ineens een nog hogere stijging naar 37.3. 7dpo een predictor early en die was positief en liep de dagen na dien netjes op

Saar24 12-01 om 19:43

Mijn symptoom waaraan ik het vermoeden kreeg was een zeer hoge hartslag, soms echt hartkloppingen. Draag ook een Fitbit en zag de week na de bevruchting mijn hartslag wel zeker 20 slagen per minuut stijgen, dat had ik normaal nooit. Verder weinig symptomen behalve over tijd. Testte op 15 dpo positief met een licht streepje, hier geen vroege tester.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat waren je eerste symptomen?' in het Zwanger worden forum