Aan het begin van ons avontuur

78 antwoorden en 19578722x bekeken

Anoniem (Gast) 02-06 om 09:41

Zoals de anderen al hebben aangegeven kunnen zo goed als alle zwangerschapsverschijnselen zich voor doen. Ze zal niet de eerste vrouw zijn bij wie dat gebeurd. Ik denk dat bijna alle vrouwen daar last van hebben op het moment dat zij bewust zwanger willen worden. 
Daarnaast ga je gedurende je cyclus door een aanta hormonale veranderingen wat ook weer een aantal dezelfde symptomen kan geven als bij een zwangerschap

reageer

Anoniem (Gast) 02-06 om 09:50

Ze heeft voor het eerst een jaren sperma binnen gekregen. Tuurlijk heeft ze dan afscheiding. 

Sorry maar ik vind jullie alle twee er juist wel heel veel mee bezig. Google, kwaaltjes, pijntjes, aderen. Smaak. Kom der maar eens op. 

Haal adem diep in en uit. Ga lekker genieten van het mooie weer en wacht af. Er valt hier niks zinnigs over te zeggen nu, als wij zeggen kan niet zeg jij ja maar google, als wij zeggen kan wel zeg jij is het niet te vroeg? Je vertrouwt je vriendin maar gelooft de ijzer smaak niet, en wilt haar opgeven voor een Oscar als ze niet zwanger is. Fijne vriend. 

Geef het een jaar en hopelijk zijn jullie dan zwanger en misschien al mamma en pappa. 

En ja die kwaaltjes heeft ze , of ze nu zwanger is of niet. Jullie zijn bezig met zwanger worden en daar horen kwaaltjes en gedachten bij. 

Bs1987 02-06 om 10:35

Pardon maar zulke taal ben.ik niet echt van gediend. Mij als waardeloze vriend afschilderen .

Blijkbaar ben ik hier als.man niet welkom zijnde Mischien dat de volgende x in de voorwaarden zetten i0v ons helemaal in de.put te duwen

firefly 02-06 om 10:51

Waarom noem je mijn verloofde een “fijne vriend”? Ken jij hem? Waarom trek je dan al gelijk de conclusie dat hij geen fijne vriend is?
Ja we zijn er veel mee bezig, we zijn nieuw in dit proces en als je nieuw bent, dan zoek je op verschillende manieren informatie. En ja die informatie spreekt elkaar af en toe tegen, maar daardoor krijg je juist een gezonde discussie. Maar het helpt zeker niet om denigrerend over iemand te praten die je niet kent. Mijn verloofde doet alles in zijn ogen (en in de mijne) om door dit proces heen te komen. 

Mila (Gast) 02-06 om 10:57

Fire, over naar het belangrijkste; hoe gaat het vandaag met je? Als je net van de pil af bent kan je cyclus behoorlijk in de war zijn; puistjes, misselijk, meer/vreemde afscheiding, onregelmatig, etc. Jammer genoeg kan dat wel een paar weken aanhouden. Maar wat zijn de dingen die jou nu echt opvallen en weet je zeker wanneer je ei was? Heel veel succes!

firefly 02-06 om 11:10

Ik heb al meer dan 10 jaar geen pil gebruikt, dus ontpillen is het niet. We hebben zowel mijn temperatuur en ov testen gedaan om er zeker van te zijn dat ik in mijn vruchtbare periode zat. We zagen ook echt mijn temperatuur 0,4 graad zakken, een 24 uur na de positieve ovulatietest.

Hoe ik mij nu voel? Met vlagen misselijk, de ijzersmaak blijft en ik heb ook steken en krampen in mijn onderbuik/bij mijn schaamstreek. Nu kun je inderdaad zeggen dat dit menstruatiepijnen zijn, maar ik heb dat nog niet eerder meegemaakt dat ik voor mijn menstruatie al krampen had. Dus dat is wel vreemd. Maar ik wacht mijn nod af (nog zo langinch 

stff48 02-06 om 10:45

Iedereen is hier welkom & geeft raad aan elkaar . Vele onder ons zijn al lange tijd bezig of bezig geweest om zwanger te raken   dus inderdaad ons lichaam kan elk symptoom faken , hoe gek het ook klinkt .. 
veel afscheiding kan zelfs symptoom zijn van een latere eisprong .. 
waarom heb je er weinig vertrouwen in dat het jullie niet gaat lukken ? Hebben jullie al eventuele onderzoeken gehad in het ziekenhuis dan ?  Er zijn enorm veel opties die voor jullie open staan moest het niet lukken op jullie eigen houtje binnen bepaalde tijd .. Denk aan IUI  bijvoorbeeld .
Jullie zijn natuurlijk pas bezig maar met iui wordt de eisprong tot op de dag gecontroleerd en wordt het zaad op het perfecte moment ingebracht . 
Ik ben zwanger geworden door IUI-D en ben van de eerste poging zwanger  

Mila (Gast) 02-06 om 10:48

Hoi BS, ik begrijp dat je het spannend vindt en niet leuk om te horen dat veel meiden er nuchter in staan, maar realiteit is dat je gewoon vaak dingen voelt ook omdat je ze wilt voelen omdat je zo graag zwanger wilt zijn. 

De meiden hier bedoelen het goed, maar het is wel lastig als je overal een weerwoord op hebt. Jij stelt de vragen (samen met of namens je vriendin) en daarop krijg je reacties van echte ervaringen van meiden hier. Meer kun je denk ik niet verwachten. Het is denk ik niet de bedoeling om ruzie te maken of dat je niet welkom bent.

Succes met zwanger worden in ieder geval en de beste tip van de meiden hier is dat jullie er vooral ontspannen mee om blijven gaan! Hopelijk geen Oscar straks!

Anoniem (Gast) 02-06 om 11:09

Lees mijn bericht eens opnieuw. 

Jullie spreken elkaar en jezelf erg tegen in jullie beide topic s. Wel grappig trouwens dat jullie alle twee actief zijn hier. Nog nooit mee gemaakt in al die jaren. 

Sorry hoor maar als mijn vriend /verloofde/man zou zeggen mij te vertrouwen en mij vervolgens niet geloofd in mijn ijzer smaak. Dat op een forum zet en ook nog dood leuk zegt dat hij mij dan opgeeft voor een Oscar omdat ik alles zou faken zou ik er snel klaar mee zijn. Fijne vriend heb je dan. 

Alle ervaringsdeskundige roepen hier dat ze niet faked dat het je lijf is omdat je er zo mee bezig bent en op let. Ik zelf ben maar liefs 7 x zwanger geweest. Weet hoe het is om het heel graag te willen, om maar niet zwanger te worden om 3 x een miskraam te hebben en 4 x wel. Ik weet wat een lichaam doet. En kan doen. Juist bij de minste kwaaltjes was ik zwanger. Denk ik nu zwange te zijn omdat ik te laat ben, last van misselijkheid, zere borsten wordt het alleen maar erger. 

Ovu testen. Geven trouwens een indicatie en niet de exacte datum. Als jullie de 26ste po hebben gestest kan de eisprong prima nog 48 uur opzich wachten. 

Bs1987 02-06 om 11:15

Dat jij zo denkt over je vriend n iemand zo snel dumpt zegt ook genoeg.


Maargoed weer counying die  the days tot we.mogen en kunnen testen.

Bs1987 02-06 om 11:25

Wat zijn nu betrouwbare testen?

Anoniem (Gast) 02-06 om 15:24

Zucht succes met jullie proses

stff48 02-06 om 15:55

Niet zo hard voor dit koppel zijn , wisten wij aan het begin van onze wens hoe alles in een werking ging ? Ik toch niet eigenlijk  iedereen is vrij om vragen te stellen hè .. 
wat zijn betrouwbare testen ? De een zegt action , de ander Kruidvat ... ikzelf ben eerder voor de clear blue testen .. die zijn natuurlijk een pak duurder maar je weet direct waar je aan bent .. en uiteindelijk het betrouwbaarste is gewoon een bloedafname bij de dokter . 

Bs1987 02-06 om 21:34

Vandaag paar cleare  blue testen ingeslagen. En.nu geduld hebben.

Er zijn geen symptomen bijgekomen.

Krampen
Ijzersmaak
Moeheid

Da's waar ze mee.kampt

Most15 08-06 om 18:19

Ik ben het met Anoniem eens.
BS vraagt onze mening, wij geven die, en vervolgens spreekt deze beste meneer mij tegen omdat Google wat anders zegt.
Ik zou zeggen, succes met het zwanger worden. Hopelijk geven jullie het de tijd. 

Bs1987 08-06 om 20:26

Ik moet bekennen dat ik het erg man onvriendelijk  vindt hier, terwijl ik alleen masr orobeer mee te leven en alles mee te beleven maargoed.


Nog paar dagen 12 juni de NOD.
Misselijk met vlagen
Pijnlijke tepels
Snel uitgeput.
Vaak moe
Ijzersmaak

Lijn 08-06 om 23:54

Ik denk dat de reacties van anderen niet zo zijn omdat je een man bent, maar omdat je manier van schrijven denk ik anders overkomt dan dat je het bedoelt.
Fijn dat je betrokken bent bij je vriendin. Dat zal ze vast heel fijn vinden. Nog een paar dagen en dan weten jullie meer. Succes!! 

skybles 09-06 om 15:01

Eerlijk, in reageer vooral omdat ik zo benieuwd ben hoe die afloopt!!

Maar Bs, ik lees geen man-onvriendelijke dingen en er wordt zeker geen rare taal uitgesproken naar jou.

Hopelijk is het in 1 keer raak bij jullie, wat zou dat fantastisch zijn. Ik heb 1 keer 8 dagen voor nod al zulke duidelijke kwalen gehad en ik testte toen ook al positief. Het kan allemaal. 
Maar hoe meer je er op gaat letten hoe meer je ook voelt en je bewust bent van de gekke dingen die je lijf doet, ongeacht of je wel of niet zwanger blijkt te zijn.

Ik hoop voor jullie dat het raak is. Ik weet dat hier ergens ook een zi topic is. Die is erg rustig maar wellicht krijg je daar ook nog tips.

Maar voor nu is het afwachten. Uiteindelijk geeft een test de doorslag. Wanneer mogen jullie testen?

Bs1987 09-06 om 16:22

" Eerlijk, in reageer vooral omdat ik zo benieuwd ben hoe die afloopt!!

Maar Bs, ik lees geen man-onvriendelijke dingen en er wordt zeker geen rare taal uitgesproken naar jou.

Hopelijk is het in 1 keer raak bij jullie, wat zou dat fantastisch zijn. Ik heb 1 keer 8 dagen voor nod al zulke duidelijke kwalen gehad en ik testte toen ook al positief. Het kan allemaal. 
Maar hoe meer je er op gaat letten hoe meer je ook voelt en je bewust bent van de gekke dingen die je lijf doet, ongeacht of je wel of niet zwanger blijkt te zijn.

Ik hoop voor jullie dat het raak is. Ik weet dat hier ergens ook een zi topic is. Die is erg rustig maar wellicht krijg je daar ook nog tips.

Maar voor nu is het afwachten. Uiteindelijk geeft een test de doorslag. Wanneer mogen jullie testen?

Nou dat mannen tere zieltjes hebben etc vindt.ik toch erg denigrerend. 


12 juni mogen we testen "
skybles

Zi topic in gereageerd en doorgelezen.
Ik.probeer zo min mogelijk nasr.symptomen te vragen om.niks op te wekken bij mijn verloofde . Maar dat er lichamelijke  veranderingen zijn dat die ik wel aan haar en merk.ik ook aan haar. 

Anoniem (Gast) 09-06 om 15:20

Man onvriendelijk? Haha hebben mannen zulke tere zieltjes als de vrouw de met ze mee praat? 

Is dit je eerste ervaring op een forum? Je treft het juist hier met hele lieve en milde reactie s. Op het Viva forum was je "afgemaakt". Hier heerst bij sommige wel een beetje te veel het moeder Theresa gehalte. 

Wat is het verschil tussen snel uitgeput en moe zijn? 

Als jullie er van overtuigd zijn dat jullie zwanger zijn zou, en daar deze kwaaltjes vandaan komen zou je al prima een test van de action of de 2 voor 5 van de Kruitvat. Die testen met veel minder hcg positief dan cb testen. 

Ben wel even benieuwd of jij nog steeds van mening bent dat jullie er niet veel mee bezig zijn? 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Aan het begin van ons avontuur ' in het Zwanger worden forum