Groepje nieuwkomers deel 2

553 antwoorden en 17385211x bekeken

Jill92 06-11 om 18:08

@Floor ik hoop dat het een innestelingsbloeding is! Zou inderdaad goed kunnen!

reageer

Susanna 06-11 om 18:48

@floor je houdt het dus nog even spannend wanneer durf je een testje te doen?

Shanna (Gast) 06-11 om 19:04

Jill wat fijn dat je wel wat verbetering ziet! Mogen jullie er wel naartoe met de Corona? Kaarsje brandt nog lekker door lieverd!

Floor wat spannend! Het zou echt wel een innesteling kunnen zijn. Heb je nu helemaal niets meer? En als je goed op zou letten, voel je dan andere dingen? Vermoeider?

BestJ 06-11 om 19:52

Fijn dat het iets beter gaat Jill... We blijven kaarsjes branden 

Oeh Floor hopelijk innestelingsbloeding! 

Nee helaas Schuimpie..net nog een test er tegen aan gegooid hartstikke negatief..

Susanna 06-11 om 20:13

@schuimpje hij heeft zoiets van we zien wel en komt het niet ook goed maar voor mij is de wens toch net wat sterker denk ik dan want het is echt niet zo dat ik niet dankbaar ben met mijn 2 wondertjes

Susanna 06-11 om 21:43

@shanna hij wil wel een 3de maar denkt nog dat het spontaan komt net zoals bij onze 2 kindjes

Shanna (Gast) 07-11 om 07:44

Het kan natuurlijk wel spontaan gebeuren, maar als dat na een jaar niet zo is heb je niet voor niets recht op hulp. Ik kan mij ook voorstellen dat hij ook succes wil hebben; elke keer verplicht sex is toch anders dan wanneer (en hoe) je sex hebt als je niet voor een kleintje bezig bent. Ik vond de laatste ronde ook al een soort saai worden en wij waren nog niet eens zo lang bezig. Maar misschien houdt hij zich er helemaal niet mee bezig op die manier en heeft hij er dan geen last van? Je bent midden 30 dus je hebt nog tijd, maar het wordt iedere keer natuurlijk iets lastiger. Vervelend voor je hoor, je wilt ook niet een te groot gat tussen de kleintjes!

Schuimpje, ik had dat vruchtbare slijm meestal vier dagen en dan op dag vier mijn ei. Volgens mij zit je dus wel goed als je nu vast een voorraadje hebt aangelegd! Ik zal duimen!

Floor, is het nog droog en durf je al een testje te wagen?

Susanna 07-11 om 12:22

@shanna mijn man is al wat ouder maar ik vraag me af in hoeverre leeftijd voor een man ook meespeelt?

Fieleken 07-11 om 12:59

Hier ook begonnen met klussen deze week. Vandaag cd16... vorige keer was de eisprong op cd21... ik ben eens benieuwd...
Aan het slijm zie ik helemaal niets... in mijn beleving heb ik nauwelijks slijm... wat me wel wat zorgen baart... moet ook nooit een inlegkruisje dragen... 
vandaag ovulatietest van action en er was een licht streepje... volgens de handleiding is dit negatief... hoe ervaren jullie dit? 

Floor 07-11 om 13:19

@Fieleken, succes met klussen  In de eerste ronde had ik ook geen slijm maar deze ronde wel veel de dag voor en de dag van mijn eisprong. Misschien komt het bij jou nog binnen een paar dagen?
@Shanna, blij dat het terug in orde is met jouw man
@Sussana, lastig dat je man niet openstaat voor verder onderzoek, zo lijkt het mij idd lastiger om telkens verplicht seks te hebben, of doen jullie dat niet perse rond de eisprong?
Gisteren nog elke keer bloed gehad bij afvegen en deze morgen een beetje op mijn maandverband. Maar wel telkens veel bij afvegen dus ik vrees dat morgen of maandag mn regels beginnen. Ik leef toe naar maandagavond omdat ik tegen dan normaal wel meer zal weten en zoniet, doe ik dan een testje.

BestJ 07-11 om 17:29

Spannende tijden allemaal dames... Durf je morgen al te testen Floor ben erg benieuwd voor je!
Hier vanaf vandaag maar weer begonnen aan de ovulatie testen, zodat ik hem niet mis. Ik voel me prima eigenlijk.

Susanna 07-11 om 17:56

@floor mijn man vraagt wel elke maand wanneer mijn eisprong is

BestJ 07-11 om 20:28

Ah oke Floor... Hoelang en veel gebloed? Ik hoop het ook ben erg benieuwd... Vanaf morgen weer serieus klussen

Susanna 07-11 om 20:28

@fieleken ik heb ook geen vruchtbaar slijm op een paar uitzonderingen na dus daar zou ik me echt geen zorgen om makenbij een ovulatie test moeten de streepjes echt even donker zijn maar daarom doe ik altijd clear blue met smiley geen twijfel

Schuimpie 07-11 om 21:09

Floor: ik hoop dat 't bij dit beetje bloed blijft en je maandag een mooie test in handen hebt!

Fieleken, ook flink aan't klussen dus. Ik zit op cd 14 met vorige ronde een ovulatie op cd 22 dus loop niet ver achter je.  Ik gebruik ook de clearblue ovulatietesten omdat ik die streepjes niet handig vind. Bij clearblue is het tenminste duidelijk. 

Geloof dat er buiten Floor niemand meer op 't wachtbankje zit op dit moment? Het wordt een drukke klusweek dan komende week, en een heel groot bankje!

Susanna 07-11 om 21:38

Ik verwacht niet eerder dan woensdag een positieve ovulatie test maar ik hoop stiekem na woensdag want ik moet woensdag naar de huisarts voor een bevolkings onderzoek baarmoeder halskanker en dat lijkt me niet zo handig als ik eventueel zwanger ben

Susanna 08-11 om 09:58

@shanna 5 jaar geleden heb ik het niet kunnen doen omdat ik toen net zwanger was van mijn dochter dus ik zou het deze ronde wel graag willen doen en het liefst zo snel mogelijk omdat ik natuurlijk weer elke maand zwanger kan zijn

Sharon 08-11 om 17:42

Hier stipt op tijd terug een smiley op de clearblue. Terug op zondag cd13, net zoals vorige cyclus. Gisteren al geklust, vanavond en maandag nogmaals en dan zijn we er terug voorbij voor deze cyclus. Wat gaan die eerste twee  weken vlug voorbij in vergelijking met de laatste twee. 

Shanna (Gast) 08-11 om 18:21

Wat gaat dat snel hé Sharon! Die eerste week gaat altijd wel, maar de tweede...

Floor, hoe gaat het?

Susanna 08-11 om 18:25

Ik vind juist dat de 1ste 2 weken langzaam gaan omdat die zo saai zijn omdat je dan zeker weet dat je niet zwanger bent 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Groepje nieuwkomers deel 2' in het Zwanger worden forum