Symptomen

47 antwoorden en 17034116x bekeken

Kyara 03-12 om 13:29

Oja dat is soms dan wel lastig plannen.. Wij in oktober begonnen, 26 jaar  Maar mijn cyclus gaat dus echt alle kanten op, wat het wel lastiger maakt. Maar we gaan het zien! 

reageer

suus02 03-12 om 14:42

Wat leuk! Oktober is ook nog niet zo lang, laten we hopen dat we snel een positieve test in handen hebben. 
Hoe is jou cyclus dan ? 

suus02 06-12 om 10:39

Vanmorgen weer negatief getest, ik geef het op voor deze ronde. Ik ga mij er niet meer mee bezig houden en even rust nemen. Ik merk dat ik er helemaal gek van word. Hopelijk spreken we elkaar bij de volgende ronde weer 

Kyara 06-12 om 18:52

Sorry dat ik nog niet gereageerd had. Ik had even een offline weekendje  Op mijn cyclus valt geen pijl te trekken! Ik had deze cyclus m’n afscheiding in de gaten gehouden om zo een eisprong te kunnen herkennen, en dat bleek achteraf gezien wel te werken. Misschien ga ik volgende keer rondom die dagen ook een ovulatietest doen, want nu had ik de twee weken ook wel forse onzekerheid of ik het wel goed gevoeld had. Ik herken je gevoel dat het je gek kan maken.. 
Hopelijk is er snel goed nieuws. En niet te veel erop focussen ga ik ook zeker proberen, dat zal wel mee helpen. Veel succes en hopelijk een fijne december maand! 

Mamavan2meiden 07-12 om 07:52

Het kan idd ook zo zijn Suus02 , dat je er zo mee bezig bent dat je menstruatie daardoor uitblijft. Gewoon even je gedachtes verzetten zodat je lichaam weer normaal kan reageren. 
Het lijkt mij dat je allang een mooie test in handen had moeten hebben.
Ben je er toch onzeker over, kan je altijd een bloedtest bij de huisarts aanvragen.

kimmie 07-12 om 11:47

Hi Kyara, ik dacht ook altijd dat mijn ovulatie op een bepaald moment want vanwege andere afscheiding. Ik heb ovulatietesten gebruikt en bleek dus pas een week later mijn eisprong te hebben.. dus zou het je zeker aanraden! Soms kan je gevoel er wel eens naast zitten. Heel veel succes! 

suus02 07-12 om 12:05

Mijn menstruatie is zojuist begonnen, wat een opluchting ik begon echt te denken dat er wat mis was 

Kyara 09-12 om 10:33

Oh dat is inderdaad wel een verschil.. Bedankt voor de goede tip Kimmie  
En wat fijn suus! Op naar de volgende ronde! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Symptomen ' in het Zwanger worden forum