Zwanger worden na miskraam

32 antwoorden en 45705080x bekeken

kelly (Gast) 12-12 om 15:01

" Hallo
Ik was 15 weken zwanger toen ik voor eerste keer in het ziekenhuis lag. Ik had hoge koorts en was helemaal uitgedroogd. Ze hadden toen verkeerde diagnose gegeven, hebben daar antibiotica gegeven, en veel vocht, na 4 dagen mocht ik naar huis. braakte medicatie uit omdat ik het toen in pillen moest slikken. Huisarts zei dat ik met medicatie moest stoppen omdat ik geen blaasinfectie had. Week laten terug hoge koorts, en had al even vochtverlies, dokter zei dat het door de antibiotica kwam, niet dus.
Water was gebroken, had al een week weeen.
Ging op controle, zijn hartje klopte nog maar ze zagen dat het vruchtwater allemaal bijna weg was, hij had zich al gedraaid om zijn hoofdje in het water te kunnen houden.
op week 16  hebben ze me ingeleid en ben ik moeten bevallen.
Na 2 maand zat er nog steeds stukje placenta vast die hebben ze met curretage weg gehaald op 15/11.
Mijn kinderwens is nog steeds heel groot, we zijn eigenlijk al terug aan het proberen.
Maar nu ik dit schrijf zijn men tranen weer van de partij.
Ik wil hem niet vervangen.
Maar denk of hoop eerlijk gezegd dat een nieuwe zwangerschap mij terug gelukkig maakt.
Doe ik hier goed aan? Ik weet het niet.

Ik hoop dat jullie snel wat meer geluk mogen hebben en jullie je kindje mogen verwachten  ps, mijn naam is kelly "
undefined

reageer

strikje86 12-12 om 21:30

Jeetje wat een verhaal! ! Heel veel sterkte. Probeer dit eerst een plekje te geven. Het is niet niks wat je hebt meegemaakt. Je lichaam zal waarschijnlijk ook wel tijd nodig hebben om te herstellen. ..

Anoniem (Gast) 14-12 om 11:53

Dat denk ik ook. Langst de ene kant wil ik wachten maar het is sterker dan mezelf.

di (Gast) 11-07 om 19:55

Ik heb een vraag af gelopen  3 weken geleden heb ik miskraam gehad wanner word ik. Weer ongesteld  ik 1 maand zwanger

Annemarie Molenaar (Gast) 26-08 om 09:58

Ik ben 5 weken zwanger geweest zonder dat ik het echt door had, pas in de 3e week na m,n postieve test kon ik even m,n geluk niet op maar dat was helaas voor korte duur want op 07-08 begon de ellende die 3 dagen duurden.
Nu heb ik afgelopen weekend Ovulatietesten gedaan die positief waren, dus er is weer hoop
Gister voor de zekerheid nog een zwangerschapstest gedaan om te zien of het HCG hormoon helemaal uit m,n lichaam is en hij gaf negatief aan dus nu maar hopen dat ik snel weer ''normaal'' zwanger mag worden!
Zo,n miskraam gun je niemand, maar beter in een vroeg stadium dan later denk ik maar

Groetjes Annemarie.

IrisEL 11-03 om 09:20

Bij deze heb ik ook een profiel aangemaakt direct...

deborahwesley 20-03 om 18:31

iris. menstruatie kan 4 tot 6 weken later komen gemiddeld. dus kan ook wat langer duren. rustig afwachten en teveel stress of als je er te veel mee bezig bent kan je lichaam het ook uitstellen.

ik ben op 15 feb gecuretteerd. en 21 dagen later ben ik 2 dagen ongesteld geweest.

deborahwesley 20-03 om 20:42

of misschien is dit herkenbaar voor iemand?

wondertje2016 11-04 om 09:03

Hallo allemaal helaas heb ik net als jullie een mk gehad.

Ik heb op 23 feb een mk gestopt met leven op 6+3 waar we 2 week voor die tijd nog een mooi kloppend hartje zagen was op 23 feb geen kloppend hartje meer te zien. Op 25 feb begon ik met "weeën" toen is het meeste er al uit gekomen op 26 feb het vruchtje verloren wat was dat een klap in mijn gezicht en zo werkelijk ineens. Deze dag nog een echo gehad en op een klein stukje na was alles schoon (ook mijn eileiders zijn nagekeken en dat zag er goed uit). 2 week later een test gedaan om te kijken of alle HCG uit mijn lichaam was en dit was het geval. We hebben licht geklust want ik wou toch mijn eerste menstruatie afwachten voor we er weer vol tegen aan gaan. 29 maart mijn menstruatie weer gehad ook weer zo als ik het normaal had dus nu weer voor een nieuwe ronde en hopen dat we snel een positest mogen hebben. 

Ik hoop dat het voor iedereen snel weer raak mag zijn en dat alles goed mag blijven gaan.

Annie (Gast) 14-03 om 00:11

Ik heb een zwangerschapstest gedaan op 1 maart, ik kreeg positief en 3 dagen erna weer geprobeerd ook toen positief ik vloeide af en toe een klein beetje maar op 7 maart kreeg ik een beetje meer dan vloeien net een beginnende menstruatie zonder enige buikpijn, rugpijn of hevige bloed verlies ik weet nou niet of het een miskraam is of ongesteldheid tijdens zwangerschap als ik nu verder tel ben/was ik 5 weken volgende week mag ik een 6 weken echo doen verloskundige kon telefonisch niet zeggen wat het zou moeten zijn misschien kunnen jullie mij helpen

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger worden na miskraam' in het Zwanger worden forum