ja of nee???

24 antwoorden en 45093679x bekeken

sarah7 09-04 om 10:50

Hallo meiden, ik zal me even voorstellen. .ik ben sarah en ben 21 jaar en probeer sinds begin 2013 zwanger te raken...nou heb ik mijn eisprong rond 25^26maart gehad..dat weet ik door muddel van een echo van mn arts..maandag op 2e paasdag kreeg ik wat roze/bruin slijm verlies en dat zette door tot donderdag maar werd na maandag dan wel iets meer en het leek meer oud bloed, maar heeel weinig.. kon met een inlegkruisje de dag door zeg maar.had inmiddels allemaal leuke kwaaltjes bij gekregen zoals humeurig en moe en steken in mn lies zo ag en toe en lage rugpijn. .bahbah maar ja..nu zou ik gisteren ongesteld moeten worden, maar dat heeft niet doorgezet en vandaag ook niet. Heb net een zwangerschapstest gedaan ; NEGATIEF..iemand ervaring ermee dat het wat langer duurt voordat het op een test te zien is??? Gr sarah

reageer

Dreamer 09-04 om 11:39

Heb jij de pil geslikt en ben je kort geleden gestopt?Ontpillen kan namelijk maanden lang effect hebben op je cyclus en de symptomen die je voelt met ontpillen lijken vaak enorm op zwangerschap symptomen. 

verder heb ik vaak gelezen dat een test negatief test als je toch zwanger bent, dit komt door een laag hcg niveau. Meestal wordt aangeraden dan een bloed test te doen of nog even af te wachten HCG vermenigvuldigd namelijk om de twee dagen! 
Een vriendin van mij had namelijk ook dat ze negatief testte en uit eindelijk toch zwanger bleek te zijn. 

Maar bij iedereen is het anders! 
Hoop dat het je geholpen heeft!

sarah7 09-04 om 12:02

Heel erg bedankt voor je reactie! ! Ja ik wil heel graag zwanger worden, maar ik moet ook wel kunnen begrijpen dat dat niet 123 gaat..ik heb inmiddels al een dochtertje van bijna 4jaar en mijn kinderwens duurt nu al 2 jaar, maar samen afgesproken om te wachten en nu de tijd rijp is kan ik haast niet wachten ... ik slik trouwens geen pil en heb geen andere anticonceptie gebruikt omdat ik pcos blijk te hebben

sanjo 09-04 om 12:13

Wat voor test heb je gebruikt? Ik had de test van kruidvat 2 voor 5 euro. En die schijnen erg gevoelig te zijn. Ik teste op nod daar ligt positief mee. Ze zijn goedkoop er werken goed. Anders over paar dagen nog eens testen.

Poesh 09-04 om 12:36

Als je geen pil genomen hebt dan kan het goed zijn dat je al zwanger bent. Langs andere kant als je pcos hebt kan het natuurlijk ook van niet..
Dus nog even afwachten en binnen 2 dagen nog eens testen.
Heb al verhalen gelezen van vrouwen die pas positief testen als ze al 6 weken zwanger blijken te zijn.. Dus als je binnen een week nog geen positieve test hebt en ook geen regels zou ik eens naar je dokter gaan voor een bloedtest.

Veel succes!

sarah7 09-04 om 12:39

Ik heb die via internet besteld van 123 zwangerschap testen..nog steeds negatief..ff afwachten dan maar!!

Samantha80 10-04 om 13:54

hmm weet je zeker dat je een eisprong hebt gehad met die pcos.. meestal wijzen alle tekenen erop en is het alleen te zien met een bloedafname na de eisprong.

Iig veel succes... als je cyclus langer duurt dan is de eisprong ook langer geweest als je nog negatief test.

sarah7 10-04 om 14:06

Ja ik weet zeker dat ik een eisprong heb gehad omdat ik maandag 25 maart bij mn arts was en een echo hebgehad daar was hij groot ggenoeg en zou bijna gaan springen vervolgens ben ik donderdag weer langs geweest en toen was hij weg..dus neem aan dat hij maandag avond^ dinsdag is gesprongen...maar ik word helemaal gek van het wachten..heb nu ook hoofdpijn erbij gekregen...bahh en hoe zit het met jullie dames? ?

Samantha80 10-04 om 14:07

Ahh dan ben je idd zeker.

En die hoofdpijn voorspelt niet veel goeds... meestal krijg je dat als de progestron daalt.. de temp daalt ook en de ongi komt meestal binnen 2 dagen door.

Hoop dat het wegblijft.. maar denk dat het morgen d-day is voor je

Samantha80 10-04 om 15:11

Ja meestal hadden de dames die ik begeleid de dag voor de ongi hoofdpijn.. en was altijd voorbode van ongi.Je kan de statistieken enz wel bekijken op www.thermo-meters.nl mss wordt je er wat wijzer van enz.

Zelf heb ik 2 kids een zoontje van nov 2010 en dochter van jan 2012 en nog geen plannnen dit jaar. Rond oud en nieuw hakken we de knoop door voor een 3de... of niet. Nu is het even druk en dochter telt voor 2  hihi zo aanwezig en pittig karakter.

sarah7 11-04 om 10:24

Ooker heel leuk!!! Ja het is wel lastig wel of niet een 3e erbij..vandaag 4dagen nod en ben sinds vanochtend erg misselijk! ! Ik weet hey echt ff niet meer..het ziet er niet naar uit dat mn regels zullen komen maar ja

M 11-04 om 10:31

Hallo Sarah7,

Waarom waag je dan niet nog een testje? Misschien waren je waardes nog te laag toen je voor het eerst testte... Je weet maar nooit.
Bij mij had ik alle 3 de keren pas 2 of 3 dagen na mijn nod een positieve test maar met een heel licht streepje. Bij de eerste 2 de digitale clear blue test erachter aan gedaan zodat ik het zwart op wit zag staan. Bij de derde geloofden we het na de twee testen met een heel licht lijntje het direct. Echo's al gehad en er zit nu ook echt weer een klein wondertje hihi.

Wens je heel veel succes en hopelijk kun je je snel toevoegen bij de club zwangeren

Maar ik zie onder je naam staan dat je nu 4 weken zwanger bent. Heb je al meer duidelijkheid? 

Groetjes Mamavan2

sanjo 11-04 om 10:36

Idd wat mama van 2 zegt. Probeer anders nog een test. Echt die van de kruidvat 2 voor 5 euro zijn best goed en ook niet zo duur. En ik had na de posi testen ook zoals mama van 2 een digitale gedaan ook om het te lezen. Ik zal voor je duimen. Ik had trouwens ook hoofdpijn toen ik zwanger bleek.

sarah7 11-04 om 12:21

Ja had vanochtend nog eentje gedaan...maar negatief, ik ben hier nieuw dus wist nietwat dat precies inhield dus had het ingevuld. .en als ik zwanget zou zijn zou ik nu 4 weken zijn..op de een of andere manier heb ik duidelijk het gevoel ban wel maar ben bang dat mn lichaam mij in de steek laat! Ik ga zometeen gwn ff een kruidvat test halen die van 2 voor 5 euro en kijken wat er uit komt hihi
.

sanjo 11-04 om 12:38

Ik ga duimen. Ik dacht dat ik een cyclus van 24 dagen had omdat het de laatste 4 maand elke keer 24 dagen was. Daarvoor was het 28 dagen. Ik voelde ook van alles en dacht test op de nod van 24 dagen en had met die test een vaag posi test. En met de echo bleek dat ik dus een cyclus van 28 dagen had dus 4 dagen te vroeg en toch posi test met die van kruidvat. Ben benieuwd. En duur zijn ze niet.

sanjo 11-04 om 12:44

Maar moet wel zeggen dat sommige vrouwen meer hcg aanmaken dan de ander in het begin. Bij elke vrouw is het anders.

sarah7 11-04 om 12:47

@ sannie.. ja klopt idd.. nou bij mijn dochtettje kwam ik rr bij 7weken pas achtet dat ik zwanger was..hiervoor ook urine test gedaan allemaak negatief.. ik ga die van de kruidvat gewoon ff proberen! !

sarah7 11-04 om 13:18

Wanneer heb jij de test van de kruidvat gedaan en na hoelang was het al te zien? ?

sanjo 11-04 om 13:21

Ik had hem op dag 25 al gedaan. En was nog vaag maar wel te zien. En had hem Smorgens gedaan. Paar dagen later was hij duidelijker. Hij was te zien na enkele minuten. En later was hij heel duidelijk.

sarah7 11-04 om 13:23

Oke dus dan ik hem morgen vroeg ook het beste uitvoeren. .ja ik ben nu 4 dagen overtijd. .ppfff bahabah

Je kunt reageren op dit onderwerp 'ja of nee???' in het Zwanger worden forum