NOD Augustus

1314 antwoorden en 44664572x bekeken

kim 24-08 om 19:29

Ohh mamak.. jeejjj gefeliciteerd. Idd hopen dat alles goed mag blijven gaan. Ik duim mee

reageer

Dame 24-08 om 22:00

En Mamak, test gedaan?

Mamak 25-08 om 11:25

Hey dame,

Ja gisterochtend en positief :-D :-D

vicky 24-08 om 22:19

@ mamak proficiat !! echt super ! probeer er van te genieten heb zelf een mk gehad dus denk dat het mss ni echt makkelijk is in het begin . ben echt kei blij voor jullie !

hier vrijdagnamiddag beetje slijmerig rozig bloed , ontgoocheling want was toch wel aan het denken dat het raak zou zijn , paar dagen later dan verwacht , al meer dan week misselijk , dus ...
was op het werk dus ik voorzie me , tampon maandverband , we gaan nadien iets drinken en eten komen vrij laat thuis , en ik dacht aiai en blijkt dat er niks meer is ! hele nacht niks sta s'morgens op en is geen druppel , bij ochtendurine eerst normaal dan wel bloed bij urine , en nu heel erg weinig bloedverlies heel helder en doorzichtig op een hele dag nog geen tampon vol ! wat moet ik hier nu mee ? moet ik dit zien als ongesteld ? weet het echt ni meer

bianca1986 24-08 om 23:45

Hey Vicky, 

Wat gek he, maar ik weet nou niet of dit wel een echte menstruatie is hoor, ik vind het een vreemd verhaal, het past niet zo heel goed bij menstruatie, nou ja niet hoe ik het bij me eigen nu zie, bij mij is het bloedverlies echt veel helemaal de tweede dag was dit gigantisch en jij zegt dat je niet eens een tampon vol had, en ook omdat je zegt doorzichtig - roze wat gek zeg.. Ik vind dit nou niet echt een menstruatie sorry... Wil je helemaal niet gek maken maar ik zou echt eerder een innesteling denken misschien een late innesteling maar als blijkt geloof ik mogelijk te zijn, of het is een zwangerschap... Ik vind het echt gek en rot dat jij zo in die onzekerheid blijft zitten, en het rotte is dat je overtijd gaat en dus ook weer een langere cyclus heb , ik wens je succes en hoop dat je gauw meer duidelijkheid heb, en dat je gauw een positieve test in je handen heb  TEST DOEN MISSCHIEN EEN DEZE DAGEN ALS JE HET NOG NIET BENT ?

Liefs Bianca 
Fijne avond verder

Dame 25-08 om 12:56

Mamak Gefeliciteerd!!! wat een goed nieuws. Je zal wel lekker op een roze wolk zitten nu!. Geniet er van!

Vicky als ik jou was zou ik even testen? en als je ms niet echt goed doorkomt en je test is negatief misschien even naar de huisarts met je klachten en alsnog een bloedtest doen?

bianca1986 27-08 om 00:34

Hey moesje  

Hoe is het met je ? 
Gaat het allemaal oke , en met je kleine wondertje  ? Hihi...
Jij zal wel op die heerlijke wolk zitten, hihi zwevend en dromend  Hihi.. 

Lief dat je ook nog even een berichie achter laat, en lief om te lezen wat je stuurt..

Hoop van harte dat alles goed met je gaat 
Liefs Bianca

JaimyLiebrecht 26-08 om 20:46

Hoi meid,

Ja zondag is mijn nod spannend he! Vind het zelf ook hehe.

Liefs Jaimy

bianca1986 27-08 om 00:18

Hey jaimy, 

Ja het schiet alweer op voor je he hihi..  
Hoop dat er iets heel moois zondag mag komen voor je  

Ik duim voor je liefs Bianca xxx 

Zet hem op ,.

bianca1986 27-08 om 00:16

Hey meiden,

Het is erg rustig zeg op het forum  echt jammer..
Maar denk dat de meeste inmiddels alweer aan het werk zijn, 

Heel veel succes iedereen 

Liefs Bianca x

Gina 27-08 om 00:22

Hallo Bianca!

Ik niet hoor! Ik kan alleen niet zo goed met de onzekerheid omgaan dat ik al 3 dagen overtijd ben en nog steeds negatieve testen heb. En voel me echt een zuur om er telkens over te typen... Aangezien anderen er meer moeite mee hebben dan ik om zwanger te raken. 

Hoe is het met jou?

Liefs Gina!

Mira2014 27-08 om 12:00

Mag ik even komen schreeuwen?! Vandaag 8 dpo, laatste week temp boven 37,0 (trouwens nog niet zo hoog gezien sinds pilstop en start tempen. Nu vanochtend ineen 36.87 (wel 2 uur later getempt ivm zwaar EHBO weekend achter de rug, moest even bijtanken). Nu bij het afvegen wat roze in mijn afscheiding.. heb dit nog nooit gehad.. (heb altijd direct rood bloed bij menstruatie) weet niet hoe lang mijn LF is, want heb pas 1 echte menstruatie gehad sinds stoppen met pil in april.. IK WIL NOG NIET ONGESTELD WORDEN!!!!

Zo, dat moest ik even kwijt! Dankjewel voor het luisteren!

Mira2014 27-08 om 14:26

Hey Bianca! Bedankt voor de info! 1e cyclus na pilstop was 87 dagen, wel eisprong bevestigd door gyn op dag 78.. dus toen lf erg kort. Deze cyclus eisprong op dag 32 gehad, dat was vorige week maandag. Technisch gezien zou het dus beginnende menstruatie kunnen zijn (gezien lf vorige cyclus). Maar mijn menstruatie begint altijd met direct veel rood bloed (voor, tijdens en na mij pilgebruik). Tis echt alleen bij het afvegen en vermengd met slijm (sorry)..
Daar komt bij dat ik van het weekend voor het eerst in een half jaar een astma-aanval gehad met hartkloppingen en een pols van 110 pm. Ik vind het maar raar!
Ik hoop gewoon dat het bloeden niet doorzet en dat mijn temp morgen/overmorgen ruim boven de 37.0 zit..
Ik hou jullie op de hoogte.. Ik wil vrijdaochtend testen als het niet doorzet

bianca1986 27-08 om 14:32

 Mira ik weet een ding voor je, omdat je vorige keer ook zo een korte lf had ga ik nu zeggen doe een test  je weet maar nooit wat daaruit gaat komen hihi.. 
Of misschien toch nog even wachten totdat je op 14 dpo zit dan zou je positief kunnen testen, je verschijnselen die je heb, zijn wel beginnende zwangerschap kwaaltjes..

Ben benieuwd 
Succes ermee hoop dat je snel wat meer duidelijkheid heb en krijgt 

Liefs Bianca

Mira2014 27-08 om 15:02

Dankje! De testdrang valt nog mee nu, dus als het lukt test ik volgende week maandag (14 dpo) als ik te nieuwsgierig ben dan vrijdag (11 dpo)...

Mira2014 28-08 om 07:54

Hoi Dames!

Helaas is de ms vanochtend toch gekomen. Op naar Ronde 2.
Vanwege mijn langere cyclus zal ik maar vast een NOD Oktober openen..

Succes allemaal!

bianca1986 28-08 om 22:16

Hey mira2014, 

Wat een klo** zooi zeg.. 
Rot menstruatie elke keer, daar word je toch niet goed van elke maand, we zien liever dat het gewoon negen maanden weg gaat blijven ja toch hihi.. 

Ik hoop dat je het een plekje kan geven en weer met volle moed na de volgende ronde kan gaan.. Ik merk aan me eigen dat ik het elke maand moeilijker ermee krijg enz, steeds verdrietiger enz  

Ik wens je veel succes , en sterkte met die rot menstruatie 
Veel liefs  Bianca

Mamak 28-08 om 08:01

Balen mira2014. Is niet leuk :'-( nu ff klote en straks gezellig weer tegen aan klussen.
Succes!!

Mira2014 28-08 om 09:27

Dankjewel Mamak!

Gina 28-08 om 23:25

Hoi Dames,

@Mira2014: Wat vervelend! Maar met goede moed naar ronde 2! 

Ik snap je frustratie, zit er nu zelf midden in namelijk! Ben al 5 dagen over tijd, maar ik ben nu langzaam aan het twijfelen of mijn cyclus wel klopt. Of ik die wel goed heb bijgehouden, want kan gewoon niet geloven dat ik over tijd ben. Het moeten wel ms klachten zijn wat ik voel, alleen wilt het niet doorkomen! Frustrerend!!

@Bianca: Ook snap ik jouw frustratie, want ik ben nog maar voor de echte eerste ronde bezig en wordt daar al gefrustreerd van, laat staan dat je al een tijdje bezig bent! Het is echt alsof je lichaam je voor de gek houdt! Hahaha, maar goed we moeten moed houden!! En zolang we elkaar hier in blijven steunen, maakt het misschien iets gemakkelijker!

Liefs Gina

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD Augustus' in het Zwanger worden forum