NOD Augustus

1314 antwoorden en 44597233x bekeken

bianca1986 28-08 om 23:45

Hey Gina, 

Lief dat je even wat stuurt  
En wanneer ben je van plan om te gaan testen ? 
Ik vind het echt knap hoor dat je het zolang volhoud, ik had me eigen suf gaan testen elke dag.. 
Als deze week je test nou nog negatief is, zou ik echt even na je huisarts gaan, even urine onderzoekje en helemaal beter als ze je even laten bloedproeven daar zou inmiddels al uit moeten komen dat je zwanger bent, als dit het geval is..m

Dit is rot he die onzekerheid poeh weet er alles van, al een keer negen dagen overtijd geweest en al een keer 11 dagen .. Poeh poeh irritant als je daarna gewoon dus ongesteld word pff om gek van te worden.. 

Meis wens je heel veel succes
Liefs Bianca

reageer

Gina 29-08 om 00:04

Hi Bianca!

Thanx voor je snelle reactie! 
Ik heb zondag en dinsdag een test gedaan en ga zondag pas weer testen als dat nodig is. Maar ben het eerlijk gezegd beu om het steeds moeten testen. Denk dat ik beetje teveel ermee bezig ben (en met andere stress dingen in mij leven op het moment) dat daarom mijn ms niet gelijk begint. Ik moet het daarom maar een paar dagen loslaten en rustig wachten tot mijn ms inkickt! Dan gaan we het gewoon nog eens proberen!

Ik hoop dat het voor jou ook een beetje lukt om er zo mee om te gaan, hoe moeilijk dat ook is! Hoe lang ben jij eigenlijk al bezig?
In elk geval: Hang on there! It's a matter of time!

Liefs Gina

bianca1986 29-08 om 00:30

Hey Gina, 

Ik snap inderdaad dat je het een beetje zat bent allemaal, kan me er helemaal in verplaatsen pff.. Wachten en wachten en er komt niks.. Dat er niks komt is opzich wel goed maar het kan inderdaad ook gewoon een uitstel zijn.. En stress en spanningen zijn in deze periodes niet ideaal, maar dat weet iedereen, elk stress dingetje kan inderdaad je periode uitstellen, langer maken, stil leggen enz, daar word je soms niet goed van.. Ik hoop echt van harte dat je heel snel meer duidelijkheid krijgt,  of dan maar ongesteld ( liever niet natuurlijk begrijp me niet verkeerd ) of gewoon die positieve test, eigenlijk moet je nu even gaan opschrijven wanneer je nod was hoelang je cyclus nu al is enz dan is het makkelijk om je volgende periode uit te rekenen enz enz mocht dit nodig zijn... Ik wens je echt heel veel goeds toe, en nog even een hoop geduld, en misschien inderdaad even proberen het van je af te zetten wie weet word je het dan wel, ja of niet en dan groeit er gewoon een mooi wondertje in je  dat zou mooi zijn toch  

Uhm om het even kort te houden, want er gaat bij mij ook een groot verhaal aan vooraf maja, het is zo ik ben al langer als drie jaar gestopt met de pil op advies van mijn internist.. 
Ik ben nu echt intensief negen maanden bezig met zwanger worden, maar  als ik de voorafgaande maande mee tel, zit ik denk al op 1 jaar en negen maanden.. Maar dit tel ik eigenlijk niet zo mooi omdat ik toen echt gigantisch veel medicijnen ( antibiotica's ) heb moeten slikken.. Dus eigenlijk al een lange tijd, maar nu de laatste maanden dus echt voor ECHT  even makkelijk zeggen, en elke maand krijg ik het er steeds moeilijker mee, meer verdrietiger enz, maar als me evil: Dan weer weg zijn, denk ik hop klaar maken voor de nieuwe ronde hihi..

En het is inderdaad een kwestie van tijd, ik geloof erin dat we allemaal een keer beloond worden, of nog een keer beloond mogen worden ... 
Liefs Bianca x Lief dat je ernaar vraagt

lisaaaa&milan 28-08 om 23:32

Heey dames,

Hoe is het met jullie? ik ben een tijdje niet online geweest , omdat ik er eigelijk totaal ook even niet mee bezig ben , omdat we deze maand ook gestaakt zijn, en ik moet zeggen dat voelt zoo goed!
maar ik lees nog steeds alles mee via de mail hoor!
Liefs

bianca1986 28-08 om 23:48

Hey lisa1, 

Je bent er nog hihih  
Wat leuk.. Ik dacht dat wij al vriendjes waren hiero op brabbels, maar zag dat je uit me lijst was, dus kon je ook niet zo heel gemakkelijk meer opzoeken.. Toen ben ik maar terug gegaan na de berichten hihi en toen ben ik zo weer op je profiel hier gekomen, en toen heb ik je maar een nieuwe vriendschaps uitnodiging gestuurd hahaha

Hoe is het verder met je ? 
En vind het heel knap dat je er niet meer zo mee bezig bent..
Petje af  Hoop dat het gauw raak mag zijn voor je 

Liefs Bianca 
Succes met alles ..

Tamtam (Tamara) 29-08 om 12:29

Hoi dames,
@ Gina: Zit in hetzelfde schuitje als jou. Nu bijna 5 dagen overtijd. Op dag 1 negatief getest, en op dag 4 weer negatief. Heb niet echt het gevoel dat ik zwanger bent, verder nergens last van oid, maar vind het wel apart, zat afgelopen 4 maanden altijd op 29 dagen en laatste maand op 28 dagen, en nu op 33...... snap er niks van.  Maar goed, we wachten braaf nog een paar dagen af, en dan weer testen.

Succes allemaal komende tijd!

Doornroosje 29-08 om 17:53

Hoi meiden! Ik ga door naar september! Maandag is mn menstruatie weer vanzelf op gang gekomen, was wel even blij. Eerste keer na de mk in mei.. Nu kunnen we weer echt aan de slag. Meiden die nog moeten testen, succes!

Mamak 29-08 om 18:17

Fijn doornroosje dat het vanzelf op gang is gekomen. Nu weet je tenminste weer hoe of wat en kan je weer lekker aan de klus. Succes komende tijd!!

bianca1986 29-08 om 19:02

Hey doornroosje, 

Wat een goed nieuws, nu kan je weer lekker aan de slag, en dan maar heel hard hoepen dat het gauw weer raak is en raak mag zijn..  

Heel veel succes in de nieuwe rondes, nu weer lekker klussen en ervoor gaan hihi

Good luck 
Liefs Bianca

Doornroosje 29-08 om 20:17

Thx voor jullie berichtje mamak en Bianca , we gaan er weer voor! x

linnie (linda) 26-07 om 21:00

halloo dames..

ik meld me graag aan bij deze forum!
linda, 32, nod 6 augustus, ronde 6, eerste kindje!

xxiess

kruimel 27-07 om 17:00

Hoi Linnie!

Misschien handig om een nieuw topic te openen want dit is namelijk het NOD Augustus 2013 topic, dus hier schrijft niemand meer

Veel succes met zwanger worden, hopelijk is het snel raak voor je

Xkruimel

linnie (linda) 27-07 om 19:47

owh haha.. ik zit al bij de andere NODaugustus.. dankjewelll.. hoop het ook voor jou en alle anderen die zwanger willen worden!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD Augustus' in het Zwanger worden forum