NOD JANUARI

772 antwoorden en 43804659x bekeken

ikke1987 31-12 om 16:16

VOOR IDEREEN EEN GOED GEZOND GELUKKIG EN VRUCHTBAAR 2014!!!!!!!!!!!!

reageer

Linda33 31-12 om 17:32

Ik sluit mij aan bij ikke 87.. vanuit Limburg.. inne goeije roetsj! ????

lieveke (Gast) 31-12 om 17:50

Hallo dames helaas ga ik ook mee naar januari. Vanmorgen zijn mijn ms doorgebroken. Op naar een nieuw en hopelijk vruchtbaarder jaar!

Lieveke, 29 jaar, 1ste kindje , ronde 11 .

Fijn eindejaar iedereen !

Dame 31-12 om 19:17

Iedereen een goede jaarwisseling en een mooi en vruchtbaar 2014 vol liefde!!!

Ik praatte mee in het december forum en 31 dec is me nod. Aangezien iedereen al over is naar het januari forum kom ik hier gezellig mee kletsen.
Vandaag zou me ms doorbreken en heb nog nergens last van hopelijk blijft dat zo.

Dame, 23jr, 1e kindje, ronde 11

Lexje 31-12 om 19:59

Hey dames, op de valreep van het jaar nog even een update... had zojuist echt een knaltest (ovulatie) ik ben er helemaal blij mee, temp was tot nu toe ook gelijk dus geeft hoop! Helaas is het met mijn vader weer heel slecht, ik weet niet eens was er is, mijn moeder en zusje zijn onverwachts met hem naar het ziekenhuis gemoeten ... ik wilde ze bellen maar alle 3 de gsm staan uit en thuis telefoon wordt ook niet opgenomen. dat betekend bij ons maar een ding helaas... dat het weer helemaal mis is...beetje gek om zo het nieuwe jaar te starten.
Zo eerst maar eens een dutje doen want ben als sinds vanmorgen 4.00 in de veren... dat ga ik anders niet volhouden 24 uur aan een stuk... ben ook geen 18 meer

Jake 01-01 om 10:11

Beste wensen voor 2014!!

@ nieuwe dames: januari wordt onze maand hé

@Lexje: oh nee, wat een tegenvaller. Veel sterkte meid!

@Dame: al duiveltjes ontdekt?

Ik heb met oudejaar mijn eisprong gevoeld dus ik denk dat mijn NOD verschuift naar 14/1. Vorige maand heb ik deze niet gevoeld dus ben ik enorm blij dat het nu zo duidelijk aanwezig was. Geeft me na de ovulatietesten toch wat meer zekerheid.

jip26 01-01 om 13:33

Allemaal een fijn, gezond en gelukkig nieuwjaar gewenst!

Ik heb erg sterk het gevoel zwanger te zijn, maar durf het verder bijna niet eens hardop te denken want het is weer een giga teleurstelling als het niet zo is.. heb ook niet echt kwaaltjes zoals ik die bij de meeste vrouwen hoor.. ik heb alleen een zeurderig gevoel links onderin mijn buik, bijna bij mijn lies in de buurt en ben nu voor de 3de dag op rij vroeg wakker geworden omdat ik erg misselijk ben..

Vanmorgen tegen beter weten in een test gedaan en meende een heeel heeel vaag lijntje te zien.. dus de test maar aan de kant gelegd (ik heb ook nog slechte ogen dus vertrouw er niet op) maar net toch manlief even de test laten zien en die zegt ook dat ie heeeeeel vaag wel een lijntje ziet.. nouja lekker onzeker dus en mooi stom van me dat ik het gedaan heb!

Pff wat een verhaal he, moet het soms gewoon even kwijt en het is zo fijn dat dat hier kan!

Marianne 02-01 om 21:21

Geen probleem Jip, maak er gerust gebruik van als je wat kwijt wilt!!

Dame 01-01 om 15:18

Bedankt Suzan! Ik heb zojuist me zorg verzekering er op aangepast op het zwanger worden en zijn. En we zouden deze maand naar de huisarts gaan om te praten. Ik wacht nog even af of me ms doorkomt. Misschien ben ik al zwanger. Heb echter geen symptomen en nergens last van. Dus het is echt even afwachten in spanning.

Lexje 01-01 om 19:59

Pap is weer thuis, was niets heel ernstigs gelukkig! vannacht mn eisprong gehad, temp is van 36.3 naar 37 geschoten. nu hopen dat we over 2 weken goed nieuws hebben

jip26 01-01 om 20:16

@dame

Pff voor jou ook spannend zeg! Kan me voorstellen dat je graag wil testen en duidelijkheid wil!

Ik durf het bijna niet te zeggen maar mijn nod is pas a.s. maandag.. slaat ook nergens op dat in getest heb maar op de 1 of andere manier voel ik me zo zwanger... het is wat allemaal he.. hahaha

Sarah 01-01 om 20:36

GELUKKIG NIEUWJAAR!! Hoop dat iedereen een goede jaarwisseling heeft gehad?

Lexje gelukkig dat niks ergs was met je vader. Succes met klussen en op naar goed nieuws over twee weken!

Daisje, erg hè dat wachten. Al helemaal als je wat voelt wat je normaal van je lichaam niet kent. Maar jammer van de negatieve test en dat je ms lijkt door te komen, volgende ronde hopelijk beter nieuws.

Dame heel spannend, ik had allang getest. Vind knap dat je al hebt kunnen wachten. Hopelijk heb je morgen goed nieuws!

Jip ook spannend voor jou! Je krijgt idd niet voor niets een licht streepje, ook al is jouw verwachte nod maandag pas. Wie weet zou je nod wat eerder zijn deze cyclus. Heb je ook symptomen?

Zelf heb ik een super oud op nieuw gehad met familie en mijn vriend heb wel een drankje mee gedronken (had de 30ste ook negatieve zwangerschaptest) Was gisteren een echte emo kip. Voelde hele avond al bijna de tranen komen, soms heb ik gewoon van die dagen en nu de laatste dagen daar weer last van. om 00.00 tijdens de nieuwjaars wensen dan ook een traantje gelaten. Mijn vriend fluisterde in mijn oor dat onze wens uit mag komen schat, Pff die kwam erin Haha. En enkele familie leden weten dat we bezig zijn en ook hun fluisterde dat in mijn oor als wens dus ja dan weet je het wel Haha de tranen bleven komen. Weet niet wat het was mss omdat ik natuurlijk graag nu al zwanger was geweest net als iedereen van ons of juist dat ik zoOoo sterk het gevoel heb, 2014 wordt ons jaar!! En dat hoop ik voor iedereen van ons!

Mijn nod is vrijdag.verschijnselen die ik heb zijn bijna allemaal hetzelfde als de vorige ronde,houd dit namelijk sinds toen bij in een app. Enkele dingen zijn wel anders maar dat wil niet meteen iets zeggen,wil me daar niet teveel aan vast houden ookal vestig ik daar nog een beetje hoop aan. Ga ervan uit dat menstruatie over twee dagen er wel is. Heb wel al menstruatie pijnen en behoorlijke stemmingswisselingen!

Sorry voor mijn uitgebreide verhaal, maar moest ff van me afschrijven

strikje86 01-01 om 21:09

Hi Dames! de beste wensen voor 2014! Dat jullie allemaal mama mogen worden
Hier alles goed, ik blijf jullie een beetje volgen om te zien hoe het jullie vergaat.
Voor de mensen die wilden weten wanneer ik de eerste echo heb, dat is 21 januari om 9.45 uur vindt het heel erg spannend, maar voel me er nu heel goed en rustig onder!

kim 01-01 om 22:49

Jip26 voor ik zwanger was was ook ik hier erg actief. Ben nu 26 weken op weg van ons 2e meisje. Lees zo nu en dan toch de verhalen hier.
En moet even reageren op je bericht hihi

Ik heb 3 dagen voor me nod.met zon extra gevoelige test getest en t streeepje was ook eig niet te zien. Maar zag hem wel. Heb toen iets. Later nog een keer een test gedaan maar dan die van kruitvat 2 voor 5 was al iets donkerder. Volgende ochtend digitaal en daar stond t. Zwanger. Ik zeg dus nu zeker een streep hoe licht dan ook is een streep. Nu 26 weken later weet ik dit 100% zeker.

jip26 01-01 om 23:36

@kim

wat leuk dat je op me reageerd, en van harte gefeliciteerd met jou zwangerschap, op je profielfoto zie ik al een mooie buik, leuk!!

ja een streep is een streep.. ik weet het.. maar je moet echt goed in het licht kijken en dan nog ga ik twijfelen, al zag mijn man ook iets lichts zei ie.. dat verbaasde me nogal..

we blijven duimen hier, wel weer misselijk nu!

Jij heel veel succes met je zwangerschap!

Liefs jip

Dame 02-01 om 05:52

Ik kon het niet laten. Vanochtend om 05.20 een test gedaan. En jahoor ik ben ZWANGER!!

1-2 weken met de clear blue digital.

Ik had geen symptomen en nergens last van. En ik weet dat ik zwanger ben en ik heb inene allemaal symptomen! Zo vreemd dit!!

Ik ben nog in shock en kan het haast niet geloven dat het nog zelf gelukt is, we zouden naar de huisarts om doorverwezen te worden. Maar is niet meer nodig.
En nu hopen dat alles goed gaat en blijft gaan!! Zo blij!!

strikje86 02-01 om 07:16

Jaaaa Dame!!!! Gefeliciteerd!!

Jenny33 02-01 om 07:47

Beste wensen dames!

Ooh wat een mooi berichtje in het nieuwjaar. Gefeliciteerd dame
Ik hoop dat ik meer mooie berichten te lezen krijgt van alle dames in nod lijstje. 


Ik denk zelf dat het voor mij weer niet is gelukt dit keer. Heb namelijk geen symptomen en predictor early test bleef witter dan toen ik het uit de verpakking haalde . Denk dat ik gek wordt want een normale vrouw zou graag zonder symptomen zwanger willen zijn en blijven. Ik zou nu graag alles willen hebben en zwanger zijn natuurlijk hihihi

Sarah 02-01 om 10:22

Proficiat Dame! 2014 kon voor jou niet beter beginnen

Linda33 02-01 om 10:39

Jeuhj! December is echt een goeie maand geweest zeg!! Gefeliciteerd!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD JANUARI ' in het Zwanger worden forum