Zwanger na implanon

26 antwoorden en 41153960x bekeken

Annoniem (Gast) 04-03 om 23:08

Ik heb het zelfde gehad als de laatste persoon die hier wat neer heeft gezet. 6 januari 2021 eruit laten halen ik ben ongeveer 2.5 week erna ongesteld geworden en heb in de vruchtbare periode onveilige sex gehad. Niet zwanger geworden toch overtijd zwangerschapbtesten gedaan bloed laten prikken alles negatief. Nu wordt ik ook niet meer ongesteld. Moet mijn lichaam dan misschien nog verder opnieuw opstarten? Implanon meer als 10 jaar gehad. 

reageer

Anoniem (Gast) 16-09 om 22:16

Hoi allemaal, 
Ik ben nu 8 weken verder, na het verwijderen van de Implanon. Ben sindsdien heel moe, opgezette borsten en buik en erge menstruatie krampen, maar word niet ongesteld. Het is nog maar heel kort, maar toch voelt het erg frustrerend en falend. Kan iemand zich hier in vinden? En hoe houden jullie dit vol qua energie? 

Anoniem (Gast) 13-10 om 23:56

Hier ook prc zelfde als wat hier boven staat heel moe opgezette borsten en krampen heb hem er nu 6 weken uit 

Anoniem (Gast) 25-10 om 16:11

Hallo 
Ik heb in september mijn implanon eruit laten halen omdat we heel graag aan ons eerste kindje willen beginnen nu ben ik nog niet ongesteld geweest wel geeft de ovulatietest aan dat ik vruchtbaar ben dat is nu 12 dagen geleden vandaag een test gedaan maar die gaf negatief aan mijn borsten zijn wel heel gevoelig en heb van zo een krampen onder in me buik iemand enig idee 

ano (Gast) 13-01 om 11:03

Goedemorgen damess!!

Ik loop hier ook zwaar tegen aan.. 21 december 2022 heb ik mijn implanon laten verwijderen (ik had hem alleen een paar maanden) doordat mijn lichaam er slecht op reageerde. Ik bloedde elke maand wel een paar dagen en de laatste keer was in november. Uiteindelijk dus de 21ste eruit gehaald en precies een week daarna (de 28ste dus) hebben mijn vriend en ik onveilig seks gehad. Gisteren 12 januari ook! 

Nou weet ik wel dat je gelijk vruchtbaar bent als je je implanon laat verwijderen, maar ik weet niet of ik zwanger ben of niet. Mijn kinderwens is heel groot dus een baby is welkom! Ik probeer online info te zoeken maar vind helemaal niks wat bij mij past. Ik ben helemaal niet ongesteld geweest tot nu toe en zou echt niet weten wat ik moet doen. Ik heb wel me zwangerschapstestjes alvaat klaarliggen!! 

Heeft iemand iets wat me hierbij zou kunnen helpen of ervaring ? ????

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger na implanon' in het Zwanger worden forum