De klusjesman blij houden....

464 antwoorden en 40081128x bekeken

Elfje 19-05 om 23:55

He meiden, ik lees mee 

reageer

Vivian (Gast) 20-05 om 00:31

Deel Elfje!! Wat heeft je klusjesman gedaan? Bij ons klusje mislukt.... Hihihi

My1987 20-05 om 06:56

De mijne kwam thuis en viel in slaap was niets meer mee te beginnen

Nannie ❤ 20-05 om 07:33

De meine is vannacht op de bank in slaap gevallen ????

Nannie ❤ 20-05 om 07:34

Vraagtekens zijn een smiley

Vivian (Gast) 20-05 om 07:39

Hi Nan en My! Dan zijn wij wel iets verder gekomen, maar was niet echt succesvol! Hihi

Maar konden jullie de mannen niet motiveren met een leuke actie?!

Nannie ❤ 20-05 om 07:42

Vivian, dat was mijn actie  Ik had gezegd ga jou naar Keller avondje gamen, ik hen vanavond mijn programa's ging vervolgens naar bed, erg moe de laatste dagen. Ik weet dat het risico bestaat dat hij op de bank in slaap dompelt, maar ik weet ook dat als ik hem de ruimte geef even lekker alleen te zijn dat ik hem daardoor juist meer naar mij toetrekt  

Waarom was het bij jullie niet zo'n succes?

Nannie ❤ 20-05 om 07:44

Sorry voor de tekst haha, stom woordenboek op tel. Kom je eruit met lezen?

DeeDee012 20-05 om 07:44

Wat een leuk onderwerp!

Hier moet ik zeggen dat ik er niet te veel over nadenk. Ik ga alleen minder snel naar de wc, zodat niet alles er meteen uitloopt. Lukt het niet, jammer dan. Het moet leuk blijven, vind ik.

Ik heb gelukkig nooit moeite om mijn man zover te krijgen, hij wil altijd wel 

Nannie ❤ 20-05 om 07:52

DeeDee, wij doen ook niet de geforceerd betreft de klusdagen. Ik denk echt dat als je je er teveel op gaat focussen dat het juist niet zal lukken, althans minder snel.


Hebben jullie al kids?

My1987 20-05 om 07:58

Kreeg het niet voor elkaar hihihihi...
Deze week heeft hij nog vrij af

Nannie ❤ 20-05 om 08:44

Ik kijk nergens van op hoor

Ik zou het gewoon doen wanneer die behoefte er is Vivian, maar om de dag wordt wel aangeraden. 

Ik zit volgens de kalender deze week in de ovulatie, maar ik vloei nog steeds door de mk, dus ben niet zeker van de eisprong..

Ik ga straks naar de huisarts om te bespreken wat er afgelopen weken allemaal is gebeurd.

Vivian (Gast) 20-05 om 09:20

Hi Nan! Ik kijk ook niet snel ergens van op hoor! Niet lachen dan nu hé! Ik heb hem gister even onder de douche verrast en dat vond hij wel leuk. Alleen ging het dus wel een beetje mis. We deden het met gezichten naar elkaar en op het laatste stukje wilde meneer mij omdraaien om het af te maken... Dat is lekker, alleen was hij al een beetje te ver. Dus kwam het kwakje niet echt goed binnen zal ik maar zeggen, hihihi! Gênant he!

Wel vervelend dat jij nog veel vloeit! Wordt het wel minder en klussen jullie nog wel gewoon door? Of wacht je even af? Om de dag is wel beter denk ik, anders wordt het wel een beetje teveel!

Nannie ❤ 20-05 om 09:32

Hahaha, ach ja kan gebeuren he  

Omdat he minimaal is doen we het nu wel weer, maar wel voorzichtig. Mijn buik voelt nog gevoelig namelijk en vind het ook nog beetje eng op dit moment. Ik ga er dan ook niet vanuit dat het nu raak zou zijn. Ik mis de echte intimiteit wel hoor... Stomme mk en de nasleep zijn verre weg van leuk.

Vivian (Gast) 20-05 om 09:39

Hi Nan, kan ook gebeuren en moesten samen ook wel lachen... Maar ik was ook wel een beetje teleurgesteld omdat hij van mij het gewoon zo af mocht maken! Dan denk ik toch meer aan klussen dan seks denk ik! Hij zat er gewoon prima in en ik had al bedacht dat dit onze kans kon zijn.... Als het dan beetje op je kont en heel klein beetje op je poes komt, is het toch wel balen! Bizar dat ik dit met jullie deel, maar wel leuk ook! Is zo eerlijk omdat jullie dat gevoel wel herkennen? Toch schaam ik me ook wel...

Ik snap dat jullie rustig aan doen. Ik heb gelukkig nog nooit een mk gehad, maar kan me voorstellen dat je daar nu wel even mee zit! Jammer genoeg hoort het erbij en reken ik er op dat zoiets kan gebeuren. Ben ik natuurlijk nog van slag, maar dat zien we dan wel! Doe je ook extra voorzichtig met klussen omdat het nog gevoelig is? Als je daar over wilt kletsen natuurlijk, hihihi!

My1987 20-05 om 09:47

Voor mij blijft het altijd sexen en geen klussen want ik voor dat zooooooo'n STOM woord!!!

liesje 20-05 om 14:05

" Voor mij blijft het altijd sexen en geen klussen want ik voor dat zooooooo'n STOM woord!!! "
My1987


Haha ik heb dat dus met het woord 'ongi'. Gaan mijn nekharen van overeind staan zeg toch gewoon ongesteld of menstruatie. klussen vond ik eigenlijk altijd wel geinig

Nannie ❤ 20-05 om 10:03

Ik heb het ook nooit klussen genoemd, maar dat schijnt de term te zijn haha. 

Gelukkig heb ik al wel een gezonde dochter van bijna 8 en mijn vriend een zoontje van 5, dus een gezinnetje zijn we al wel, alleen zou ik het heel graag nog eens bewust met een partner mee willen maken waar ik gelukkig mee ben.

Elfje 20-05 om 10:09

Nou ik heb t vannacht dus met hem erover gehad, dat ik het tegenwoordig moeilijk vind te beginnen omdat hij zich de vorige ronde babymachine voelde. Daar zijn we geloof ik wel uitgekomen. Daarna eigenlijk wel zin maar het was al zo laat... dus zijn we gaan slapen.  Maar wel heel fijn geknuffeld en dat vind ik toch ook belangrijk  

Nannie ❤ 20-05 om 10:14

Vivian, ja ik vind het eng omdat ik momenteel geen vertrouwen heb in mijn lichaam. Zeurderig gevoel in de buik é.d. 

Elfje, jammer eigenlijk dat wij het meestal moeten zijn om bijna te gaan zeuren om het klussen... Waarom heeft de man die drangmindere vraag ik mij af? Zij willen toch ook graag een kindje?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'De klusjesman blij houden....' in het Zwanger worden forum