Dertigers?

40 antwoorden en 39748480x bekeken

dopje11 09-07 om 09:36

Fijn dat je een beetje gerustgesteld ben Brigitte ! Gelukkig geen pcos! Hopelijk lukt het snel, idd goed om het even te laten rusten, al is dat makkelijker gezegd dan gedaan ;-). Laat je de uitslag van de bloedtesten nog even weten? Ben benieuwd!
Hier alles goed, gisteren enorm ongesteld geworden, maar dan ook heel enorm! Tijdens de mirena werd ik af en toe wel ongesteld, maar niet zo heftig. Blij dat mijn lichaam er gelijk werk van maakt nu :-).
Hoe gaat het met de rest van de dames?
Liefs dopje.

reageer

brigitte 09-07 om 18:50

Hoi dopje
Net gebeld voor uitslag bloedtest,niks te zien alles normaal geen vreemde dingen,mannelijk hormoon iets verhoogd maar niks onrustwekkend.
Dus volgens gyn nog maandje afwachten op ms,indien ze dan niet komen mag ik terugkomen en gaat hij iets geven om op te wekken.
Wat een raar lichaam heb ik toch...was ik blij na 2 maand te wachten na spiraal eindelijk ms te hebben zodat je iets kan tellen...en na 2 x ms te hebben weer dezelfde situatie,niks hebben niks weten.
Tssss,ben allang blij dat er niks vreemds aan de hand is maar dit is ook ni leuk.
Zoals met mezelf afgesproken de boel los te laten en focussen op andere zaken,dus dat gaan we doen....
Liefs iedereen tot snel

dopje11 13-07 om 09:37

Hai Brigitte, nee is niet leuk... Die onzekerheid ken ik nog wel, voelt echt verschrikkelijk... Hoop echt voor je dat het nu snel komt, of niet, maar dan met een andere reden ;-).
Ik zag je ook in het andere forum, leuk!
Liefs dopje.

Yvonne 13-07 om 12:42

Hoi
Ik ben 38en zwanger van mijn derde kind.tussen de jongste en deze zit wel een groot verschil

brigitte 13-07 om 18:05

Hoi Ivonne
Leuk terug een kleintje,was je snel zwanger en hoeveel is het verschil met de jongste?
Dus 2 kids,dat zal wel een leuke spannende tijd zijn voor jullie.
Liefs

Yvonne 13-07 om 20:34

Hoi
Heb ook een dochter van 19 en Een zoon van 14 dus eerst was ik er vroeg bij en nu wat later hahahaah.  het heeft bij mij niet lang geduurd voordat ik weer zwanger raakte. Ik ben 4maanden geleden ongeveer met de pil gestopt dus vrij snel.

brigitte 13-07 om 20:50

Hey Ivonne
Een beetje zoals mijn kids,was er ook eerst heel vroeg bij en nu nog een keertje wat later.
Heb een zoon van 20,dochter van18,dochter van 16,en de jongste dochter 9,ben zelf net 39.En nu wel al in de 4 de officiële ronde.Heb wat problemen met ms die wegblijft laatste keer was mei.Maar net volledig onderzoek plus bloedonderzoek gehad en alles was top.Dus nu gewoon minder mee bezig zijn en we zien wel verder.
Liefs

Yvonne 13-07 om 20:55

Wat leuk om te lezen , ben een beetje bang voor de reacties van buitenaf. Heb het namelijk alleen binnenhuis nog verteld en wil na de eerste controle aan iedereen meedelen. Hoop voor jou dat je snel zwanger word.

Yvonne 13-07 om 20:59

Lees dat je een spiraaltje gehad heb, heb ook gehoord dat het dan wat langer kan duren voordat je weer regelmatig ongesteld word .

Yvonne 13-07 om 21:04

Wat leuk zeg een groot gezin dus.

dopje11 13-07 om 21:33

Gefeliciteerd met je zwangerschap Yvonne, leuk! Dat is idd vrij snel 4 maanden, fijn zeg!
Wat een groot gezin Jesse, lijkt me een gezellige boel! :-)

Nannie ❤ 16-07 om 22:54

Hoihoi, ook ik klets graag mee. Ik ben 32, heb een dochter van 8 uit een eerdere relatie en we hopen nu op een wondertje van ons samen. Helaas in jan. en mei een mk gehad. 24 juli is mijn NOD, ik hoop dat het deze mnd weer raak mag zijn en dat het goed mag gaan!!

Inge 17-07 om 14:05

Hoi dames,

Ook ik wil graag meekletsen.
Ik ben 35 en heb een dochter van 6 en een zoontje van 1 jaar.
Nu kriebelt het bij mij voor een derde kindje.
Er is nog twijfel maar als het er toch komt gaan wij na de zomer opnieuw van start.

Bij veel koppels zie je toch dat er tussen het tweede en het derde wat meer jaren tussen zit, hier zal dat aangezien mijn leeftijd niet kunnen.
Iemand ervaring mee?

Groetjes en succes allemaal!

danishka (Gast) 20-07 om 16:06

Hallo dames,

Ook ik wil graag zwanger worden maar ben al 35, ik word over 2 weken alweer 36. We zoude in juli gaan trouwen en zijn 1 mnd daarvoor begonnen met medicijnen om zwanger te worden, medicijnen die ik moet slikken. Door omstandigheden hebben we de bruiloft moeten verzetten en deze is nu eind september. Nu zit ik met het dilemma, ga je de zwangerschap dan ook uitstellen of blijven we het toch alvast proberen. Wat zijn de voor en nadelen. Het enige nadeel is dat mijn vrijgezellenfeest in sept nog moet komen en ik dan niet kan drinken, maar wat zeg je dan tegen je vriendinnen? En stel dat je in aug zwanger raakt ben je dan te ziek op je bruiloft door misselijkheid?
maar om nou de zwangerschap 2 maanden uit te moeten stellen is misschien ook lang. Zeker omdat ik waarschijnlijk al niet zomaar kinderen kan krijgen en ik ook al bijna 36 ben. Maar of het praktisch is om op je bruiloft zwanger te zijn weet ik niet. Ik vind het een lastige keus. Ik praat hier graag mee met jullie. Adviezen en tips zijn welkom

nona 21-07 om 07:16

Dag dames had mij hier aangemeld maar nog niet actief meegekletst.. Ga nu dus even wat vaker meelezen. 

Jessie geweldig ook zo'n groot gezin!

Danishka dat is een lastig dilemma idd ik snap ook je urgentiegevoel dat heb ik ook nooit eerder gehad maar nu ik 36 ben is elke maand er toch een. Het is een persoonlijke keuze ook,vind je het erg om niet te kunnen drinken mij zou het niks uitmaken. Je hebt nog geen dikke buik dan daar heb je geen last van. En hoe je je gaat voelen dat weet je nooit van tevoren. Ik zelf was er mee begonnen om zwanger te kunnen worden...

dopje11 22-07 om 12:05

Even weg geweest en wat een drukte hier ineens, leuk! Welkom nieuwe dames!
Hier aan het afwachten op de vruchtbare dagen, kan niet lang meer duren.
Ik ga eerst even bijlezen. .. :-)

nona 22-07 om 20:24

Spannend dopje wanneer is jou nod?

Wij kwamen zondagmorgen thuis van vakantie dat was op cd 13 die dag begonnen met ovulatietesten maar was blanco de dag erna ook heb mijn piek gemist want ik had maandag enorme krampen en s'nachts wat bloedverlies en slijm dus toen mijn ei gehad gelukkig wel nog gezellig  gehad maandagavond dusss nu wachten nod 5 aug....

Jessie wat leuk ik lees nog dat het bij jullie thuis ook multi cultureel is,mijn man is costa ricaans en ik ben ned en kwart moluks...

dopje11 04-08 om 23:36

Hoi hoi,
Spannend moon! Ik ga duimen! Mijn nod is zaterdag 8 augustus. Hier was het ook "gezellig" op de vruchtbare dagen, dus wachten vol spanning af! :-)

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Dertigers?' in het Zwanger worden forum