Clomid ervaringen

29 antwoorden en 42511376x bekeken

Bem 29-07 om 14:48

Hallo dames,

Ik gebruik nu 100 mg Clomid voor de derde maand, heb alleen geen eisprong kunnen signaleren met ovu-tests.... 

Nu vraag ik me af: is het mogelijk dat je geen eisprong hebt en toch ongesteld wordt door de Clomid?
Of is het feit dat je menstrueert een teken dat er toch echt een eisprong is geweest maar dat je die hebt gemist in de tests?

Vast bedankt, ik hoop dat iemand me hier antwoord op kan geven!

xx Emmebem

reageer

kruimel 29-07 om 16:07

Ik werd nooit uit mezelf ongesteld na clomid als ik geen eisprong had.. maar ik weet dan ook zeker dat ik geen eisprong had omdat ik werd gevolgd dmv echo's.
Heb jij dat niet?

Het kan zijn dat je je ei gemist hebt met de ovusticks. Heb je normaal wel een ovulatie met clomid?

Xkruimel

Bem 29-07 om 16:26

Hoi Kruimel, bedankt!

Ik word niet gevolgd met echo's, de gyn zegt dat dat alleen op indicatie nodig is en wil eerst dat mijn cyclus goed op gang komt. Pas over enkele maanden wil hij verder gaan kijken, of als ik eerder klachten krijg natuurlijk eerder (ivm cysten bijvoorbeeld). Ik heb op dit moment geen grote klachten, maar wil dus wel heel graag weten of er een echte eisprong is  

Ik denk dat ik mijn eisprong misschien gemist heb, maar ik wil eigenlijk uitsluiten dat ik (doemdenker) helemaal geen eisprong heb en ik een soort 'fake' ongesteldheid heb sinds ik Clomid gebruik... Want sinds ik het gebruik heb ik wel iedere 19/24 dagen een menstruatie.

Maar om dat helemaal uit te sluiten zijn echo's misschien toch noodzakelijk dan, uiteindelijk. 

x Emmebem

Bem 31-07 om 22:05

Nou, met de ovulatietests toch mijn eisprong opgespoord uiteindelijk!

kruimel 01-08 om 18:34

Gelukkig heb je 'm toch gevonden!

Ik vond clomid echt vreselijk spul en was blij dat ik na 3x verder mocht met iets anders.

Ik weet dat niet elk ziekenhuis echo's doet bij clomid, maar zolang je wel gewoon ongesteld word elke keer zou ik wel gewoon vanuit gaan dat het goed werkt voor je, dan zijn echo's ook niet nodig!

Successss!

xkruimel

Stéphanie 04-08 om 14:33

Hey dames!

Blij dat ik niet de enige ben die met Clomid behandeling zit.
Moet zeggen dat het bij mij telkens goed aanslaat, er zit steeds een duidelijk eitje en na mijn pregnylinspuiting kreeg ik steeds mooi mijn regels. Tot nu want op 18 juli heb ik mijn inspuiting gehad en dit weekend zaterdag mocht ik testen (was dan 1 dag over tijd) maar was het resultaat negatief. Deze morgen nog eens getest en weer negatief. Maar heb wel nog steeds mijn regels niet  dus ik ga vnvnd naar huisarts om bloed te prikken. Misschien is de hoeveelheid zwangerschapshormoon in mijn bloed niet hoog genoeg om positief te testen. Spannende tijden!

Danishka (Gast) 24-07 om 19:12

hallo allemaal, ik ben ook gestart met chlomid, nu 1 maand gehad, wel veel bijwerkingen gehad, vooral buikpijn. Ik ben heel benieuwd naar nog meer ervaringen

Lissa 24-07 om 20:38

Raar dat ze geen echo maken. Je wil toch zeker weten of er een eisprong heeft plaatsgevonden en of er niet te veel eitjes rijpen..Vooral de eerste ronde. Maar fijn dat de ovulatie test in ieder geval een eisprong bevestigd. Bij mij zijn er in de eerste ronde op 2 dagen echo's gemaakt en een week (?) Na mijn verwachte eisprong bloed geprikt. Omdat dit op een eisprong wees mocht ik ook een aantal maanden op dezelfde manier doorgaan zonder echo's. Dit was alleen niet nodig omdat ik na 1 ronde zwanger was

sunshine 27-07 om 17:42

Hoi meiden!! Ik ga ook starten met chlomid!  ik hoop op een goede ervaring!!

Hyacint 07-09 om 16:11

Ik lees ook even mee - Ik ga nog niet starten, mijn vriend is er nog niet aan toe - maar wil graag weten wat ik kan verwachten.

kruimel 11-12 om 12:33

Wauw goed resultaat 3 eitjes!
Ik geloof dat de kans wel wat groter is maar niet veel meer dan wanneer je 1 eitje hebt.
Het is van meer aspecten afhankelijk. Zaadkwaliteit etc.

Hier 2x zwanger geraakt met elke keer 2 eicellen. Eerste keer was 1 kindje en deze keer is nog afwachten.

Xkruimel

Finola (Gast) 23-06 om 20:36

Hallo dames,

Ik heb deze maand Clomid voor de eerste keer genomen. De echo op 7 juni gaf aan dat er 1 groot eitje (21 mm) klaar stond. Gynaecoloog gaf aan dat ik toen in mijn vruchtbare periode zat. 
Ik kreeg clomid omdat mijn cyclus langer duurde dan 60dagen. Het probleem is dat ik nu niet weet wanneer ik mag testen om te kijken of ik zwanger ben. Ik heb gisteren omwille van ongeduld ( ) toch getest. Helaas negatief... toch heb ik wisselende klachten van misselijkheid, gevoeligere borsten, zeurderige buikpijn....Ik wil mezelf ook niets wijsmaken want we zijn al bijna een jaar aan het proberen... zijn hier mensen met ervaring?

sunshine 23-06 om 21:01

Hoi je zou vandaag of morgen kunnen testen?  
Ik heb 3x chlomid gebruikt zonder succes helaas!

Finola (Gast) 23-06 om 22:23

sunshine: ik zou graag willen maar na bijna een jaar durf ik niet te snel meer! Heb al een aantal keer het gevoel gehad zwanger te zijn... Testen negatief en de dag nadien ongesteld.... Ik ga proberen uit te stellen tot zondag. Indien ik dan nog steeds niet ongesteld ben toch maar weer eens testen...

Nannie ❤ 23-06 om 22:45

Finola, je kunt er 14 dagen bij op tellen en dan kun je testen.  Dus vandaag zou zeker moeten kunnen.. Er even vanuit gaande dat je eisprong de 8ste is geweest is vandaag je nod. Maar nog geen teken van menstruatie dus?

Finola (Gast) 23-06 om 23:03

nannie: nee nog steeds geen menstruatie... ???????????? vind het wel spannend!

Nannie ❤ 23-06 om 23:12

Spannend hoor! Ik heb vandaag of morgen mijn nod. Had vanmorgen heel licht bruine afscheiding, maar tot op heden niet doorgekomen. Maar ik verwacht wel dat ik ongesteld ga worden. Op naar de derde ronde met clomid.

Finola (Gast) 26-06 om 10:33

hoi dames,
Gisteren dan toch ongesteld geworden! Op naar ronde twee met Clomid! Dit is toch vanaf dag 3 ( voor mij morgen) he? X

DreamBaby 20-11 om 20:00

Iemand hier positieve/goede ervaringen met Clomid van 50mg?

Nannie ❤ 21-11 om 08:17

Hoi,

Ik niet zo, had veel vervelende bijwerkingen, zoals opvliegers, super emotioneel, hoofdpijn. toen over gestapt naar menopur, dit beviel goed!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Clomid ervaringen' in het Zwanger worden forum