Onregelmatigheid en onzekerheid

555 antwoorden en 33275094x bekeken

Wensje2 20-05 om 20:25

Lastig dan idd als je testen lang donker blijven. Hoe weet je dat ze onterecht positief waren?  Ik heb 1 a 2 dagen donker daarna en daarvoor heel lichtjes. Tempen kan ik niet doen ivm mijn onregelmatige werk. 
Wat is nu ongeveer je nod?

reageer

Jenny00 21-05 om 15:16

Ik was op dat moment ook aan het temperaturen, dus zag dat mijn temperatuur pas 1,5 week later omhoog ging dan dat de ovulatietest al positief had gegeven.
Voor nu hou ik als nod maar gewoon 9 Juni aan, afgelopen 2x een cyclus van 44 dagen gehad, dus daar ga ik nu ook maar van uit. Als het toch eerder is merk ik dat vast vanzelf wel

Wensje2 21-05 om 16:19

Ik kom rond 5 juni uit met mijn nod. Zijn weer lange 2 weken haha. Succes dames!

Jenny00 21-05 om 18:53

haha fijn weer aftellen en gokken of wat je voelt zwangerschaps symptomen kunnen zijn wensje, altijd leuk deze weken  

Wensje2 21-05 om 19:03

We gaan vast van alles voelen. Al weet ik van vorige zwangerschap(pen) dat ik geen symptomen had haha. 

NL93 23-05 om 11:12

Ik heb er even de balen in en wol dit graag even kwijt.  het lijkt wel of de laatste tijd iedereen in mijn omgeving zwanger wordt. Waarvan ook diverse ongepland wat nog frustrerender is. Gister kwam ook nog een mn schoon zusje het nieuws delen en via Facebook zie ik ook een hoop oude klasgenootjes het nieuws delen. Wordt er een beetje verdrietig van. Ben bang dat het bij ons een jarenlang project gaat worden 

Wensje2 23-05 om 11:34

NL93 dat is idd niet altijd even leuk als je zelf ook bezig bent.
Zie je vaak, als je graag kinderen wil komen er ineens allemaal zwangeren in de omgeving.
Wij zijn zondag spontaan uit eten geweest en had ook mijn ouders en zus met gezin gevraagd mee te gaan. Toen we daar waren zaten ze te wachten wanneer wij met het nieuws kwamen haha, ze hadden vermoeden dat het etentje met een reden was, evt zwangerschap
Ze weten dus niet van mijn stoppen van de pil en de mk vorige maand. Vind t erg leuk dat ze zich er wel op verheugen haha,hopelijk mogen we snel wel het mooie nieuws geven

Jenny00 23-05 om 11:34

Helaas ken ik je gevoel NL93. Weet dat je verdriet er mag zijn en het oké is om je hier k*t over te voelen.
Je wilt gewoon heel graag een kindje.
Het enige dat ik je kan bieden is deze tip: probeer te focussen op hoe fijn het is dat je man en jij zoveel van elkaar houden dat jullie hier samen voor gaan. Geniet van elkaar en de lieve mensen om jullie heen, het mooie weer, de leuke dingen die jullie nu nog kunnen doen zonder alles te hoeven plannen en huil af en toe gewoon heel hard uit, dat kan zo opluchten. 
Helaas hebben we er totaal geen controle op wanneer we zwanger worden, het is zo'n bijzonder proces. Hoe fijn als je als kindje in een gezin terecht komt waar je zo gewenst bent zoals bij jullie  
Dikke knuffel

NL93 23-05 om 12:04

Dank je wel voor jullie steun  bij ons in de omgeving weet alleen mijn beste vriendinnetje het. Wat eigenlijk ook wel heel fijn is. Daar in tegen weet ik ook precies hoe ver hun in het geheel zitten en dat ze na de bruiloft ook gaat proberen. Voor de rest van de omgeving houden wij altijd strak aan dat we nog vollop aan het verbouwen zijn en dat er nog helemaal geen ruimte is voor kinders. Echter houden ze het allemaal strak even in de gaten als ik zo nu en dan mn borrel laat staan totdat mijn NOD weer is geweest. 

Verder duurt wachten zo extreem lang. Ik ben gemiddeld 1.5 maand verder voordat we een nieuwe poging hebben gedaan. Hoop echt dat mijn cyclus korter gaat worden. Sinds vorige maand gestart met teunisbloem olie. Dus we wachten af

Jenny00 24-05 om 09:08

Wow, ik had zojuist wat bloed verlies, dus nog even wachten of het doorzet, maar mocht ik nu ongesteld worden dan heb ik voor het eerst in meer dan een jaar een cyclus van 28 dagen!  nog nooit zo blij geweest om ongesteld te gaan worden.
Deze cyclus voor het eerst vanaf de eerste menstruatiedag teunisbloemolie gebruikt. Dus ik laat jullie even weten hoe het verder verloopt. 

Wensje2 24-05 om 09:27

Dat zou super zijn zeg. Hoe lang waren de cyclussen hiervoor?

Jenny00 24-05 om 09:41

Tussen de 37 en 47 dagen, waarbij de laatste tijd voornamelijk 44 tot 47 aan de orde was. 

Wensje2 24-05 om 10:12

Wow dat zou dan fantastisch zijn. Ben heel benieuwd. Mijn cyclus zal deze ronde rond de 34 dagen zijn. Voelde dit x ook zeer duidelijk mijn eisprong,(ook via ovu test) gewoon pijn. Ik had nooit eerder mijn eisprong gevoeld, denk dat t door mijn mk komt? Als mijn vervolg cyclus ook zo rond 34 is ben ik blij 
Succes jenny. En als het niet doorzet is het misschien iets anders positiefs?

NL93 24-05 om 10:21

Jenny jou cyclus lijkt precies op de mijne. Ik ben ook deze cyclus begonnen met teunisbloem olie. Dus ben erg benieuwd. Nu cyclus dag 12. Heb jij ook na de ei sprong nog door geslikt?

Jenny00 24-05 om 12:48

Wensje, als het elke keer 34 dagen zou zijn bij mij zou ik ook al blij zijn hoor  alles is vooruit gang als je normaal zo lang moet wachten. Mijn ei voel ik trouwens nooit, merk het vooral doordat ik dan veel meer zin in seks krijg. Wel handig dat jij het deze keer hebt opgemerkt. 
Is jouw nod nu over ongeveer een week?

Nl93 ik denk dat ik wel na mijn ei nog heb doorgeslikt, aangezien ik geen idee dat ie al zo vroeg zou komen! Volgens mij moet je eigenlijk na je eisprong stoppen met teunisbloemolie. Maar goed, voor mij was deze ronde sowieso al een beetje mislukt doordat eerst ik, en toen mijn vriend de griep had. 
Ik verwacht dus ook dat mijn menstruatie vandaag/morgen gewoon doorzet. 
Ga jij nog ovulatietesten gebruiken om je ei op te sporen? Of kijk je het ook gewoon even aan.
En voel je je vandaag alweer wat beter dan gister?

Wensje2 24-05 om 12:59

Ja 34 dagen is voor ons top he haha
Ik voelde mijn ei dit x echt voor het eerst,en meteen heftig haha. Daarom gebruik ik ook ovu teste omdat ik het nooit opmerkte. Mijn nod ligt in het pinkster weekend. Rond 5 juni?
Zet het bij jou al door?

NL93 24-05 om 14:09

Vandaag lekker onderweg voor een midweekje vakantie dus lekker wat andere dingen aan mn hoofd. Ik zit nu op dag 12 en wil maandag weer met ovulatie testen aan de gang. Ik voel mn ei meestal ook niet. Enkel de periode daarna tot aan mn menstruatie. Met temperaturen nog fanatiek aan de gang op advies van de huisarts. Dus elke dag gaat mn wekker op een vaste tijd zodat ik hopelijk een goed beeld ga krijgen. Zelf was ik idd van plan om te stoppen na mn ei. Alleen vorige maand ondanks de ovu testen niet concreet mn ei gespot. Hoop deze maand brter. Verder hebben we vandaag mn man zijn productie naar het lab gebracht. Daar krijgen we maandag of woensdag dr uitslag van. Dus de komende dagen gewoon nog even afwachten. 

Jenny00 25-05 om 11:41

Wat lekker er even tussenuit NL93. Fijne vakantie. En hopelijk ma/woe goed nieuws  

Hier zet m'n menstruatie nog niet door. Gister dus een klein beetje bloedverlies gehad, maar was wel echt minimaal. Vandaag tot nu toe nog helemaal niets. Wel al sinds eergisteren het gevoel dat ik ongesteld ga worden, dus ik wacht rustig af en verwacht er niet teveel van op dit moment. 

Wensje2 25-05 om 11:45

Veel plezier NL93
En wat raar Jenny, kan het misschien juist iets positiefs zijn?
Wij zijn nu onderweg met de camper naar disney land Parijs. 
Fijne dagen allemaal

NL93 25-05 om 12:30

Jij ook veel plezier wensje. Ik lig hier nu heerlijk te bakken in het zonnetje  

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Onregelmatigheid en onzekerheid ' in het Zwanger worden forum