Onregelmatigheid en onzekerheid

555 antwoorden en 33341259x bekeken

NL93 06-06 om 09:11

Ja het blijft altijd weer een teleurstelling als die rode duiveltjes door komen zetten. Maar de zekerheid dat je weer verder kan is dan wel weer fijn.


Ja ik snap echt helemaal niks van die testen. Maar ga dan nu maar van mn temperatuur uit dat het geweest is aangezien ik deze maand wel heel duidelijk vruchtbaar slijm heb gezien. Daar ben ik dan wel weer heel blij mee. En even verder berekend lijk ik dan uit te komen op een cyclus van 36 dagen ongeveer. Nog niet fantastisch maar er zit verbetering in. Nu dan nog maar een tijdje op het wachtbankje zitten. Maar heb niet zo veel hoop deze maand omdat mijn vruchtbare dagen precies tijdens de kermis vielen.

reageer

Jenny00 06-06 om 10:08

Jammer Wensje dat het niet gelijk weer raak was deze keer, maar fijn dat je lichaam gewoon een mooie cyclus heeft. 
NL93, wat gek van die testen. Maar als je temperatuur omhoog is zit je nu vast in de wacht weken. En je weet nooit hoe lang sperma blijft leven he, kan zo maar raak zijn. 36 dagen is niet slecht vind ik. 
Hier alles rustig. Nog 1 of 2 weken tot aan mijn eisprong. 

NL93 06-06 om 10:40

Ja wie weet. We hebben het sperma van mn man laten onderzoeken en daar was alles goed in orde gelukkig. 

Tot op heden is mn lijf rustig. Kan ook ineens weer omslaan. Ik had deze ronde juist voor mn ei sprong al veel klachten. Terwijl ik dat normaal pas na mn ei heb. 

Wensje2 06-06 om 13:52

Ja jammer maar zou ook wel heel mooi zijn om meteen weer zwanger te zijn. We gaan weer vol goede moed verder. Eerst weer 2.5 week wachten ongeveer op mijn ei (hoop ik) cyclus is afgelopen 3 keren mooi met regelmaat geweest rond de 34 dagen (ronde met mk uiteindelijk 47 dagen maar ei sprong toen ook op dag 20)
Ik ga deze maand ook weer ovu testen gebruiken(sensitest)
Succes meiden!!
Liefs

NL93 06-06 om 14:09

Jij ook succes wensje. Wachten kan lang duren. Heb je nog leuke activiteiten staan om de tijd te doden?

Wensje2 06-06 om 14:12

Dankje. Ik moet nog 4 dagen werken en dan heb ik heerlijk een weekje vrij. Dus dan samen met mijn dochter leuke dingen doen, mijn man is wel gewoon werken dan. Ja dat wachten duurt altijd  lang he,nu eerst naar de eisprong en daarna weer 14 dagen.
Jij nog drukke leuke plannen?

NL93 06-06 om 14:27

Vanavond ga ik lekker uit eten met een vriendin en dan de komende dagen weer werken. Het weekend staat ook weer helemaal vol gepland dus de dagen zullen snel voorbij vliegen. Mijn NOD staat nu op volgend weekend schat ik in. Dus hoop dat het snel zo ver is.

NL93 10-06 om 09:04

@ rara86 welkom, ik had je berichtje even gemist. 

Bij mij hebben vandaag toch de rode duiveltjes doorgezet. Geeft me ergens wel een hoop duidelijkheid. Nu eindelijk een keer een cyclus van 28 dagen. Of toeval of de Teunis bloem olie heeft goed zn best gedaan. Voor mezelf verklaart dit wel waarom mijn lijf al gekke klachten ging vertonen voor dat ik dacht mn ei te hebben gehad en waarom ik dus geen positieve och test heb gevonden. Mijn aller eerste was het donkerst maar toen was mn ei al gesprongen. En helaas viel mn ei precies in de week van het sperma onderzoek van mn man (dan mag je enkele dagen niet vrijen) en vervolgens op vakantie waar we toch ook minder efficiënt zijn geweest.

Nou nieuwe ronde nieuwe kansen  en ditmaal maar altijd beginnen met ovu testen en hopen dat ik nu wat zie

Hoe gaat het bij de rest?

Wensje2 10-06 om 10:01

Welkom rara86
Wauw NL93, klinkt gek maar wat fijn dat je nu weet waar je aan toe bent en wat een suaper mooie cyclus zeg. Hopelijk is de volgende ronde ook zo mooi (kort) en vind je je ei. Ik hoop dat mijn cyclus zich ook voortzet in de lijn zoals nu, gem. 34 dagen. Als het dis keer weer langer gaat zijn ga ik ook maar teunisbloemolie halen
Misschien komen we komende tonde ongeveer uit op zelfde datum haha

Jenny00 10-06 om 10:41

Hoi rara. Wat vervelend dat je al zo lang bezig bent en het nog niet gelukt is. Heb je veel overgewicht dat je de denkt dat het daardoor komt? 
Nl91, super fijn 28 dagen! Dat is wel helemaal een model cyclus. Geeft een goed gevoel hè, dat je nu meer Jans hebt doordat je vaker een eisprong hebt. Ik ga voor je duimen dat het zo blijft.
Wensje, jij aan het genieten van de 'rustige' weken? 
Ik ben nu op cyclus dag 13 volgens mij, vind dit altijd wel een fijne tijd, niet telkens denken of je al wat voelt. Hopelijk hier ook een korte cyclus dankzij de teunisbloem olie. Denk dat ik na m'n eisprong ook een aantal dagen tarwekiemolie ga nemen om te proberen. 

Wensje2 10-06 om 11:02

Vandaag hier dag 7. Dus duurt nog even. Ik ga ook na mijn eisprong de tarwekiemolie proberen deze ronde. Verwacht je bijna je ei Jenny?
Rara, wil je veel gaan afvallen? Lukt dat een beetje? Misschien ook eens kijken naar teunisbloemolie en of tarwekiemolie? Hopelijk heb je snel een 'mooie' cyclus en dan positief nieuws!

NL93 10-06 om 11:59

Ja ik denk dat we dan misschien wel gelijk uit komen deze maand wensje. Maar Teunis bloem olie is toch juist voor het verkorten en reguleren van je cyclus en de tarwekiem voor het verdikken van je baarmonderslijm. 

Rara doe je het afvallen zelf of via een methode, ik ben afgelopen jaar 24 kilo afgevallen. Ben er echt heel blij mee. 

Wensje2 10-06 om 12:57

Klopt NL93. Ik ga daarom na mijn ei tarwekiemolie gebruiken. En is mijn ei laat in deze cyclus dan ga ik volgende x ook teunisbloemolie gebruiken vanaf dag 1 tot de eisprong. Als ik gemiddeld neem dan heb ik rond dag 20 mijn ei en rond 8? juli mijn nod

Betty (Gast) 10-06 om 21:48

Ik wil jullie even een hart onder de riem steken. Ik heb ook jaren de pil achter elkaar doorgeslikt ivm migraine in de stopweek. Ik had daarna juist hele korte cycli (21dgn).
Na 8mnd 1x wat een langere ronde van 35dgn en de volgende ronde was het raak. Ik denk echt dat mijn hormonen op gang moesten komen. 
Overigens had ik na het stoppen met de pil geen echte migraine meer gehad. En nu al 3x na mn zwangerschap 27dgn, volgens mij voor mn pilgebruik ook zoiets. 

rara86 11-06 om 09:18

Hoi hoi,
Ik heb Zeer sterk het vermoeden dat het door mijn gewicht komt. Ik ben al eerder 20 kilo afgevallen op eigen kracht zonder bepaalde methode (en toen dus onverwacht zwanger geraakt) mijn cyclus was toen ook redelijk regelmatig rond de 30 dagen. Door dit en nog wat andere tegenslagen die 20 kilo plus 10 er weer bij gekomen. Ik weet dus dat ik het kan. Deze week is er alweer 2 af. (Begin gaat altijd supersnel bij mij veel vocht enzo). Doordat we nog maar net hebben besloten dat we ervoor willen gaan laten we het nu lekker op zijn beloop geen Oliën ofzo ben er gelukkig niet heel veel mee bezig dat het nu moet gebeuren dus dat is wel fijn. 
Wat fijn nl93 een jaloersmakende cyclus haha. Hou die oliën ook zeker in mijn hoofd na jullie verhalen!

Jenny00 11-06 om 14:29

Ik verwacht ergens tussen dag 14 en dag 32 mijn eisprong Durf er nog niet helemaal vanuit te gaan dat het weer cyclus van 34 dagen wordt, dus ik neem het lekker ruim. Nod heb ik dus ook nog niet over gedacht, ik zie het wel wanneer ik ongesteld wordt of voel dat er wat gaande is  Enige lastige vind ik nu dat ik als ik niet weet wanneer mijn eisprong is ik ook niet weet wanneer ik moet stoppen met de teunisbloem olie en beginnen met de tarwekiem. Dus misschien als steekproef af en toe s'ochtends toch even m'n temperatuur opnemen aangezien ik ondertussen precies weet wanneer het hoe hoog kan zijn. 

NL93 en Rara, wat knap dat jullie zoveel zijn afgevallen. En Rara, jammer dat het er weer bij is gekomen. Dat is altijd moeilijk he, om het te behouden. Ik wens je veel succes met afvallen. 

Jenny00 13-06 om 19:55

Heb je niets gebroken NL93??

Ik zit nu op dag 15. Vorige keer had ik ook wel het gevoel dat mijn eisprong geweest was, toen gestopt met de teunisbloemolie. Ik zal eens opzoeken wat het nadeel ervan is als je na je eisprong nog een aantal dagen door slikt. 

Wensje2 13-06 om 20:49

Hopelijk alles goed en heel met jullie NL93?
Als beide onze cyclussen lopen zoals we hopen dan lopen we gelijk op ongeveer.

rara86 13-06 om 21:31

Hoi allen, wow nl93 een motorongeluk dat is niet fijn. Wat is er precies gebeurd? Was er een auto of andere motor bij betrokken? Heeft een flinke nasleep! Zelf 2 maanden geleden aangereden met de auto nu nog bezig met afhandeling. Gelukkig niet mijn schuld maar nadat ik mijn auto net 6 weken had en mijn rijbewijs 7 zat de schrik er wel goed in. 

Het afvallen gaat Eigenlijk heel goed ben begonnen met yoga werkt heerlijk ontspannen en met haken hihi. Als ik zin heb in iets te snacken pak ik mijn haakwerkje op en verdwijnt dat. Ben zelfs ongesteld geworden! Wellicht toeval, maar voelt goed dat er nog iets gebeurd daar Vorige keer was 7 april. 

Wensje2 13-06 om 22:19

Rara86 wat fijn dat het goed gaat en je goede 'afleiding' hebt. En wauw ongesteld  Klinkt gek maar super. Geeft je vast een goed gevoel en positiviteit  
Hopelijk zet het goede door en mag je binnenkort een mooie zwtest in handen hebben

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Onregelmatigheid en onzekerheid ' in het Zwanger worden forum