1 dag na menstruatie onveilig seks gehad. Zwanger?

31 antwoorden en 31201365x bekeken

Merel 11-01 om 19:27

Het was geen discussie, jij zegt dat ik ervan uitga dat jij vaker onveilige sex hebt (heb ik niet gezegd, er staat “misschien doet ze dit wel vaker”). Anders zou ik gezegd hebben dat je dit vaker doet. Ik houd er niet zo van als een anoniem iemand opeens zegt dat ik iets zeg, dat “apart” noemt en dat terwijl het duidelijk voor iedereen te lezen is dat ik aangaf dat het “misschien” zou kunnen, alleen om aan te geven dat je van alle keren zwanger kunt raken.

En daarna doe je het nog een keer; ik “vul dingen zomaar voor jou in” beweer je, maar ook dat onderbouw je niet.
Maar je hebt gelijk; waarom in discussie gaan als jij toch nergens op in gaat en als anoniem iemand op een forum komt vragen of “je zwanger zou kunnen zijn van onveilige sex?”. Dan lijkt het mij nuttiger dat jij je tijd besteedt aan het lezen van je biologie boekje (en dat vul ik dan wel even voor je in! ).

Groot nadeel van dit forum al die anonieme “gasten”.

reageer

Linda (Gast) 11-01 om 22:26

Tjonge, catfight!
Ik zie in Merel haar reactie ook niets kwaads. Ze neemt de moeite om je de tip te geven naar de huisarts te gaan terwijl je vragen vrij simpel is. Natuurlijk kun je zwanger raken door onveilige sex, gelukkig wel anders waren de meeste meiden hier voor niets!

Kriebelbeestje (Gast) 13-07 om 14:07

De kans is wat klein omdat je je ovulatie gehad heeft en met je menstruatie het "afgestorven eicel" eruit komt. Het kan echter wel!!! De kans is alleen klein.

Mila (Gast) 13-07 om 17:55

Je weet dat je op hele oude berichten aan het reageren bent Kriebelbeestje?

Lucas (Gast) 17-01 om 00:56

Hoi, ik en mijn vriendin hebben seks gehad net na haar menstruatie. Echter is ze nu een dag aan de pil zijn we nu beschermd ? 

Lucas (Gast) 17-01 om 00:57

Op de zelfde avond seks gehad als dat de pil die ochtend genomen is

Luna333 (Gast) 03-03 om 23:35

Mijn regels waren gestopt dus ik had onveilige seks gehad daarna had ik mijn 1ste pil weer genomen en ong een half uurtje later kreeg ik me regels weer ben ik nu veilig ofniet?

Anoniem (Gast) 11-04 om 04:35

Hoi, ik ben de pil 2 dagen vergeten omdat ik in slaap ben gevallen voordat ik ze normaal inneem, op de 3e dag toen ik de pil weer heb genomen had ik onveilige seks met mijn vriend, maar diezelfde nacht werd ik ongesteld, kan ik nu zwanger zijn?

Lisa (Gast) 16-11 om 02:02

Hi, ik had een vraagje waar ik dus over twijfel.. als ik seks heb met me vriend nadat ik echt net net klaar ben met me menstruatie en hij is gewoon klaargekomen in mij.. helpt de dag erna de morning afterpil gewoon? 

Keesie van het kamp (Gast) 09-11 om 12:13

Is er nog iemand daadwerkelijk zwanger geraakt of was het uiteindelijk onnodig paniek? 

ltn76@hotmail.com (Gast) 30-12 om 14:47

Interessante vragen allemaal maar ik denk dat je liever een paar dagen moet wachten..nadat de menstruatie gestopt is ondanks dat de pil ingenomen is. Het liefst een week  dan ben je zo ie zo van alle onzekerheid af 
Groetjes van een Surinaamse man 

Arta (Gast) 10-07 om 21:59

Hoi ik heb een vraagje ik lees over net na ongesteld onveilig sex, en me vraag is ook kan je zwanger raken als je korte cyclus heb van 3 dagen en de dag ernaa onveilig sex heb , en nooit anticompetie hebt gebruikt? En hoe lang moet je wachten voor een zwangerschap test? 

Je kunt reageren op dit onderwerp '1 dag na menstruatie onveilig seks gehad. Zwanger? ' in het Zwanger worden forum